Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem ehhez a kapcsolathoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem ehhez a kapcsolathoz én anyagilag kevés vagyok?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt. kb. 1 éve együtt is élünk a párom lakásában. Neki saját vállalkozása van, ami elég jól is megy neki. Így anyagilag is nagyon jól áll. Én egy építőipari cégnél dolgozom. Nem keresek, olyan hűde jól. Ő a munkájából kifolyólag sokat utazik, külföldre illetve belföldön is. Megengedhet magának luxus márkák ruháit, óráit, táskáit, cipőket. Nyáron közösen megyünk nyaralni általában tengerparti nyaralás. télen síelni. Eljárunk sokszor étterembe, moziba stb. Az a helyzet, hogy sokszor ő fizet. Ami elég kellemetlen nekem. Az én fizetésemből ilyenekre nem telik, én fizetem a saját lakásom hitelét, van egy használt autóm. Ennyit tudok 30 évesen felmutatni. Neki, egy nagyon jó környéken van egy gyönyörű, fiatalos elegáns lakása, egy saját autó, hitele nincs. Félreértés ne essen, nagyon szeretem a páromat, de úgy érzem én nem ebbe a kapcsolatba való vagyok. Én nem tudom azt megadni neki amire szüksége van és amire vágyik.
2018. szept. 18. 12:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne a hülye pénzen kattogj! Eszedbe ne jusson emiatt tönkretenni a kapcsolatotokat ha amúgy szuperül működik!

Mi lenne ha olyan téren próbálnál kompenzálni ahol te vagy jobb? Pl. extra figyelem, kedveskedés, apró meglepetések, mint pl. egy finom saját készítésű vacsora, ilyesmik.

2018. szept. 18. 13:43
 12/28 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi! A párom 28 éves
2018. szept. 18. 13:44
 13/28 anonim ***** válasza:
11%
milyen vállalkozást űz?
2018. szept. 18. 13:44
 14/28 anonim ***** válasza:
48%

Akkor viszont hááát necces,ha te 30 vagy férfi.

Nincs előrelépés a cégednél?

Nincs piacképes végzettséged?Mit tanultál?

Nyitott vagy a változásra?

Megértelek kérdező ahogy egyik kedves barátom mondja,az a férfi aki kevesebbet keres az ki van herélve,de saját maga által is.

Nem bántásból de ezt érzed te is,ugye jól látom?

Én is ilyen vagyok.

2018. szept. 18. 13:46
 15/28 A kérdező kommentje:
Saját ruha kollekciója van. Jelenleg Magyarországon 3 üzlete van. Külföldön is árusítják a ruháit.
2018. szept. 18. 13:49
 16/28 A kérdező kommentje:
Előre lépés lenne. Jelenleg suliba is járok, építész mérnök leszek 2 év múlva. De az még nagyon hosszú idő. Önköltséges iskolába járok, de mindenben támogat a párom. Ez is zavar, hogy évente több száz ezret kiadok azért, amit fiatalabb koromban szinte ingyen eltudtam volna végezni.
2018. szept. 18. 13:52
 17/28 anonim ***** válasza:
35%

Megértelek,háát annyit tegyél hogy fejleszd magad folyamatosan,soft skilleket is,meg menj el gyakornoknak.

Én is kilennék nagyon,nekem egy nő ne fizessen semmit.

Van egy haverom ő is ezeket vallja,hogy a férfinek nincs sok ideje,hogy a nő várjon amíg feljebb kerül.

Tehát vár egy ideig de mivel magasabb szinten van ezért bekerül olyan körökbe ahol tehetős sikeres férfiak vannak,és mondanom sem kell ez tudjuk mit jelent.

Neki is volt egy barátja,kiment dolgozni külföldre,a csaj elvégezte az orvosit,bekerült a kórházba dolgozni,lassan többet vitt haza,és kidobta a srácot mert összejött a főorvossal.

Sajnos ez várható ezt le kell nyelni,benne van,hogy ne adj isten vége lesz a kapcsolatnak SAJNOS,mert megismer nagy kutyákat,bankárok,vállalkozók.

Érted mire gondolok?

És ha azt látja nem tudsz előre haladni akkor idők kérdése és be fogja fejezni.

Mondom nekem ez a haverom levezette a dolgot mert tisztán látta többször is.

2018. szept. 18. 13:56
 18/28 anonim ***** válasza:
95%
örüljetek egymás sikerének. A ritka emberek közé tartozik, akiknek nem a pénz számít a kapcsolatban. Ez egy ösztönös gondolat, hogy a férfinek kell többet keresnie egy kapcsolatban. Talán lesz időszak kettőtök közt, amikor neked megy majd jobban.
2018. szept. 18. 13:57
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egyáltalán nem állsz rosszul amúgy, ha az átlaghoz viszonyítod magadat: Van egy kocsid, és van egy lakásod, aminek fizeted a hitelét. 30 évesen ez egyáltalán nem rossz, nehogy ezért már elásd magad.
2018. szept. 18. 14:03
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőmnek még egyetemistaként volt barátja aki bár nem volt szegény de a csajhoz képest kevesebb pénzük volt. A lány kapott lakást, autót, nyaralójuk volt, drága ruhák, cipők stb. Kinézetre a srác is rendben volt mert a márkás cuccokat megkapta a külföldön élő anyjától de ennyi. A 200 forintos instant leveseket a barátnőmmel vetette mert nem kapott otthonról lóvét, ami volt azt hülyeségeket költötte.

És tudod mennyire érezte magát rosszul? Semennyire. Eltartotta kb a csaj családja de dolgozni nem ment el 1 napot sem pedig amatőr fotósként csomó felkérést kapott. A barátnőm szerette, így mindent elnézett neki. Sose hozta fel, kivéve egyszer mikor már nála is lakott amúgy tök ingyen és hetekig nem adott a kajába se semmi.

Te dolgozol, megteszed amit tudsz. Lehet pár év múlva sokkal jobb pozíciód lesz, jobb fizuval. Ha valóban szeret akkor szerintem nem érzi ezt problémának. Beszeljetek meg, hogy te nem akarod kihasználni és te is szereted és zavar a helyzet de megteszed amit tudsz. Másnak pedig semmi köze sincs, hogy ti hogyan osztozkodtok a kiadasokon! 😉😊

2018. szept. 18. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!