Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlságosan aszociális vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan aszociális vagyok egy kapcsolathoz? N

Figyelt kérdés

Gyerek és tini koromban mindig úgy képzeltem, hogy majd egyedül fogok élni, max egy macskàm lesz.

Aztàn teljesen màshogy alakult, mivel szinte mindig voltak kapcsolataim, de egyedül a jelenlegi pàrommal költöztem össze. Ennek 3,5 éve.

Előtte egyedül laktam.

Sajnos úgy érzem, nehéz neki velem, rosszul alkalmazkodom. Korábban megszoktam, oda megyek, ahovà akarok, akkor, amikor akarok. Ha reggel van kedvem, reggel vásàrolok be, ha este, este.

Hát, vele nem így van. Bevàsárolni csak reggel lehet menni, ha ő otthon van vagy hazajött onnantól sehovà aem lehet menni, síri csend és béke kell legyen, nincs pl zenehallgatás vagy film hangosan meg ilyenek.

Én ha egyedül vagyok reggel, az első, hogy bekapcsolom az egyik kedvenc számom (ambient, nem kell valami zajra gondolni), csinàlok kávét, és még pizsamàban leülök reggelizni egy könyv mellé.

Ha ő otthon van, akkor felkelek, felöltözök, csinàlok neki reggelit, csinálok magamnak is, aztàn meg kell vàrni, amíg felébred, akkor reggelizünk.

Szeretem a pàrom, mert jó ember, de neki még nàlam is jobban megvannak a rigolyài (pl ha jàtszik gépen, nem szabad zavarni, ez napi 3-5 órát jelent).

Néha lelkifurdalásom van, amiért ilyen rosszul alkalmazkodom, nem vagyok társas lèny

2017. szept. 14. 09:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyest mindkét félnek kell alkalmazkodni, de olyan társat kell választani, akivel nagyjából egy hullámhosszon vagytok. Ha te szabadabb természetű vagy, akkor például nem jó választás egy olyan pasi, aki folyton rajtad lóg. A társad viselkedése számomra ijesztő. Nem tudom, hogy bírod évek óta.
2017. szept. 14. 09:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ember általában azért él együtt valakivel, mert jobb vele mint nélküle. Ez a te esetedben nem igaz. Én elgondolkodnék azon, miért is vagytok együtt...
2017. szept. 14. 09:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, ilyen emberhez nem tudnák alkalmazkodni.

Ez nem két szerető ember. Te, egy alárendelt szerepet töltesz be.

2017. szept. 14. 09:41
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Ti nem dolgoztok?
2017. szept. 14. 09:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled nehez egyuttelni, hanem a paroddal kb. lehetetlen. Dobnam ki az ilyet. Majd o fogja eldonteni, hogy en mit mikor csinalok? Plane pizsamaban pl.? Hogyne... persze.
2017. szept. 14. 09:50
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Èn egyikőtöket sem viselnèm el. Ő túl "katonás", nálad pedig az egèsznapos zenèlgetèstől èmelyegnèk.
2017. szept. 14. 10:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozni nem jártok?

Fejhallgató/fülhallgató nincs a házban?

2017. szept. 14. 10:09
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

mindketten gyerekesek és szánalmasok vagytok

egy felnőtt férfi napi 3-5 órát játszik...

csak reggel lehet bevásárolni, vicc...

2017. szept. 14. 10:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudnék (vagy akár akarnék) alkalmazkodni egy olyan emberhez, aki nem engedi, hogy otthon érezzem magam a saját otthonomban. Megszabja, mikor lehet vásárolni? Megszabja, hogy nem lehet sehová menni, amikor otthon van, hanem üljek kussban 3-5 órán keresztül, amíg őfelsége játszik a számítógépen? Mi van?? Hát elmehet az ilyen a búsba, akármennyi jótulajdonsága van (amit kétlek), az ilyen éljen egyedül.
2017. szept. 14. 10:39
 10/14 anonim ***** válasza:
3-5 óra? És meg én vagyok a kocka.
2017. szept. 14. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!