Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az 3 legfontosabb dolog, ami egy hosszútávú komoly kapcsolathoz kell?
Vonzónak találjuk egymást külsőleg, szexuálisan
Személyiségileg passzoljunk egymáshoz
Érezzük egymáson, hogy odavagyunk a másikért
20/F
1: Vágy fejlődésre.
Ha 3 dolgot kell írni.:
1: Józanság
2: Kommunikáció
3: Jó akarás
1# [Azt érezzem, hogy nekem ő kell minden áron, mert nincs hozzá fogható. Mondhatni rajongok mindenért, ami vele kapcsolatos. Tisztelem, vágyom rá minden pillanatban, és feltételek nélkül szeretem] EZ EGY ÉRZÉS, ami nagyon nagyon ritkán jön el nálam.
2# A másik fél fogadja el, hogy én úgy érzek iránta, ahogy az első pontban leírtam. Értékeljen, örüljön nekem. Tökéletesen egymáshoz illőek legyünk személyiségileg.
3# Érettség, korrektség, kellő komolyság. Ezek alapján dönti el valaki, hogy ő szeretni fog téged, és veled marad, mert ugye ez az egész kapcsolat és szerelem egy döntés, amikor rábólint, hogy igen, te leszel a párom, és nem fog más érdekelni.
1. Tolerancia
2. Tolerancia
3. Tolerancia
A többi annyira nem fontos, de azokra is figyelni kell.
-bizalom
-egyező jövőkép
-vonzalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!