Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem ehhez a kapcsolathoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem ehhez a kapcsolathoz én anyagilag kevés vagyok?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt. kb. 1 éve együtt is élünk a párom lakásában. Neki saját vállalkozása van, ami elég jól is megy neki. Így anyagilag is nagyon jól áll. Én egy építőipari cégnél dolgozom. Nem keresek, olyan hűde jól. Ő a munkájából kifolyólag sokat utazik, külföldre illetve belföldön is. Megengedhet magának luxus márkák ruháit, óráit, táskáit, cipőket. Nyáron közösen megyünk nyaralni általában tengerparti nyaralás. télen síelni. Eljárunk sokszor étterembe, moziba stb. Az a helyzet, hogy sokszor ő fizet. Ami elég kellemetlen nekem. Az én fizetésemből ilyenekre nem telik, én fizetem a saját lakásom hitelét, van egy használt autóm. Ennyit tudok 30 évesen felmutatni. Neki, egy nagyon jó környéken van egy gyönyörű, fiatalos elegáns lakása, egy saját autó, hitele nincs. Félreértés ne essen, nagyon szeretem a páromat, de úgy érzem én nem ebbe a kapcsolatba való vagyok. Én nem tudom azt megadni neki amire szüksége van és amire vágyik.
2018. szept. 18. 12:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Te vagy a férfi?
2018. szept. 18. 13:06
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús, hogy igen.
2018. szept. 18. 13:08
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Mármint, hogy férfi. De amúgy érdemes lenne ezt megbeszélni vele mindegy hogy férfi vagy nő vagy. És megkérdezni, hogy ez mennyire zavarja őt.
2018. szept. 18. 13:09
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lényegtelen ki a nő és ki a férfi a történetben. Erthető, ha ez zavar, nem érzed magad egy szinten vele, de ő nem fizetné a nyaralást, síelést, ha nem akarná, hogy vele legyél. Elmondtad már neki, hogy ez nyomaszt?
2018. szept. 18. 13:11
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Neki megfelel így? Őt zavarja?

Ha nem, akkor ne aggódj rajta. Az exem ezzel a hozzáállással mart el magától anno, nekem több pénzem volt, abszolút nem zavart volna, ha én fizetek neki ezt-azt, de ő nem hagyta, hisztizett miatta, bizalmatlankodott, komplexusa volt.. Eléggé megviseli a kapcsolatot.

(Tök irreleváns szerintem, hogy melyikőtök a nő, melyik a férfi)

2018. szept. 18. 13:21
 6/28 anonim ***** válasza:
17%

Te vagy a férfi?

Mert megértem én is kilennék,nem érezném magam férfinak.

De ha nem érezteti veled akkor nincs baj,illetve neked is rá kellene kapcsolni,kezdj el piacképes szakmát tanulni,és teperj benne.

De értem én se kezdtem direkt kapcsolatba 28 éves koromig mert nem volt rá pénzem,így inkább képeztem magam megállás nélkül,és dolgoztam.

Nem volt értelme,utána behoztam.

2018. szept. 18. 13:21
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem tudom azt megadni neki amire szüksége van és amire vágyik."

Feleslegen ezen kattognod. A jelek szerint nincs is rá szükség, előteremti magának. Nem mellesleg három éve együtt vagytok. Gyanítom azért, mert egymást szeretitek és nem a másik pénztárcáját. De javíts ki, ha tévednék. Szóval ne anyagi téren koncentrálj a kapcsolatotokra.

2018. szept. 18. 13:26
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

És? Ami neki kell, azt elő tudja teremteni és nem kell rácsimpaszkodnia egy öreg pacákra mindezért.

Ha annyira számítana neki, akkor eleve nem lenne veled.

Viszont ha zavar, hogy itt tartasz, nincs valami fejlődési lehetőség a cégeden belül?

2018. szept. 18. 13:34
 9/28 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ezen, amíg neki oké így, kár pattogni. Óvónő vagyok - 140 ezres fizetéssel, 8 órában. Barátom informatikus, már amikor összejöttünk is bő háromszor volt több a fizetése, mint az enyém. Megbeszéltük akkor, amikor kezdett a dolog a mozi-kávé programnál drágább, nagyobb volumenű közös kiadásokat is jelenteni, hogy nekem az, hogy ő nagyjából minden második hétvégén menne, nagyon sok. Megbeszéltük, hogy egy évben hány fér bele, tisztán. Mennyit tudok és akarok erre áldozni. Aztán, mikor felmerül valami, megbeszéljük, hogy nekem belefér-e, neki oké-e, ha egy részét átvállalja, vagy megy inkább egyedül. Ismerek olyat, akik, mikor összeköltöztek és a dolgokat felosztották, úgy beszélték meg, hogy a jobbik fizetésű 70%-ban, a kisebb fizetésű 30%ban fizette a közös dolgokat.
2018. szept. 18. 13:41
 10/28 anonim ***** válasza:
18%

Na jó utolsó de te vagy a nő,ez a normális,hogy a férfi többet visz haza,ez a dolgunk férfiaknak.

Amúgy miért nem hagyod ő fizesse,ha nem zavarja akkor élvezd csak.

2018. szept. 18. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!