Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi sok ember, hogy egy kapcsolathoz elég a szerelem?
Mert fiatal, vagy buta, vagy naiv,vagy tapasztalatlan, vagy önbizalomhiányos, vagy kapcsolatfüggő vagy egyszerűen vak.Vagy ezek kombinációi.
És hiába mondja bárki, hogy nem jó, majd magátol rájön....vagy nem.
Mert a szerelem valóban elég.
Mármint a kölcsönös szerelem.
3as!Nem biztos.
Vagy csak ezt akarom hinni.
Kompromisszoumokat kötünk,hogy mindketten boldogak legyünk. Nincs nálunk olyan,hogy valamelyikünk jobban szereti a másikat. Mi pl egyforna igényeink vannak a kapcsolatot illetően. Igaz hogy mint egyének külömbözünk,de csak apróbb dolgokban. Folyamatosan komunikálunk,ha gond van közösen oldjuk meg,bajban szintén osztozunk a terhen.
A gondok akkor kezdődnek ha az egyik vagy mindkét félnél megszűnik a szerelem. Ilyenkor történik meg az,amit fennebb említettél. Nem lesz többé "mi" csak "én" meg "te". Én boldog vagyok,a többi a te bajod. S ez a felfogás megöli a kapcsolatot. A fél aki pedig még szereti a másikat egyértelműen ragaszkodik párjához. Itt a másik félt nem értem,ki pusztán megszokásból van a párjával.
Amit te is leírtál, az a kulcs.
"Századik próbálkozásra sem."
Hol húzzuk meg a határt? Mi számít elég próbálkozásnak? Honnan reménytelen a változás?
Ezt nem lehet tudni.
Valamiért az eleje elmaradt:
Tehát szerintem a szerelem elég egy kapcsolathoz,viszont a külömbség maga a "szerelem" jelentésében van. Mikor azt mondom,hogy a szerelem jelen van a kapcsolatunkban,akkor kölcsönös szerelemre gondolok. Amiben a felek közösen vesznek részt az adodó prodblémákban s megosztják egymással örömeiket/sikereiket. (#5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!