Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira elhízott hogy nincs gusztusom hozzá! Elvárható részemről a szex ilyen esetben?
Miután a gyerekek megszülettek borzalmasan meghízott, van vagy 100 kg. Előtte is hízásra hajlamos volt, de vigyázott a vonalaira. Azóta elhagyta magát, csak akkor öltözik fel normálisan ha megyünk valahova de nem állnak neki jól a ruhák mert kövér, mint egy disznó.
Nyaggat hogy vigyem programozni de nincs vele kedvem menni sehova, kicsit szégyellem is.
Bőg, hogy nem fekszem le vele, de megmondom őszintén nem is áll már fel rá, vagy csak nagyon nehezen!
Reális elvárás hogy mégis szexelnem kell vele? Ő nem látja hogy hogy néz ki? Miért nem tesz ellene ha azt akarja hogy legyen szex?
Megint a gúnyolódás. Az nem "hatalmas érv", hanem egy olyan érv, amin nem akarsz elgondolkodni, inkább kigúnyolod.
Írtam azt is, hogy mindenkinek vannak testi hibái, amire fokozottabban oda kell figyelnie és igazságtalan vagy sem, de plusz munkát kell beletennie. Erre nem válasz az, hogy de neked könnyű nem elhízni, mert másnak meg más a nehéz.
Érvet nem nagyon láttam, csak hatszor leírtad, hogy szerencse meg mázli. Ez nem a telejósda, erre buta ember hivatkozik vagy pedig szándékosan akarod megfúrni a vitát.
Tőlem sértegetést nem lehetett itt látni. Amiket leírtam azok védhető vagy cáfolható állítások, te csak beszólogatni tudsz, amire természetéből fakadóan csak újabb beszólással lehetne reagálni, de én az érvelést jobban szeretem.
Mint mondtam, én az érveléseken már rég túl vagyok, leirtam mi a véleményem erről az egészről. Nem csak kifogásokat kerestem a hizásra, hozzátettem, hogy természetesen lehet zabálás meg lustaság kérdése is, de nem feltétlenül az, és látatlanba (mert ugye fogalmunk sincs, hogy a kerdező párjával mi a helyzet) ne "bélyegezzük" meg. Mert könnyen lehet betegség vagy hormon probléma is a hátterében, és akkor amig az nincs kezelve (lehet nem is gondol rá, csak a szerencsétlen elfogadja, hogy ez van, mert nem tud mit tenni), a feje tetejére is állhat, tornázhat mint a hülyegyerek, akkor sem fog fogyni. Mint ahogy itt írta tegnap este az egyik válaszoló, hogy napi 800 kcal bevitel mellett hizott. És sajnos nagyon sok ilyen van.
Én azt elfogadom, hogy igen, van aki elkémyelmesedik, van aki lusta, van aki nagy kajás meg nasis meg egyebek. De nem feltétlenül, pláne az ilyen nagyobb horderejü hízásoknál sanszos, hogy más is van mögötte. De te ezt a részét nem vagy hajlandó elfogadni, mert szerinted mindenki lehet vékony, csak munka kerdése, minden más csak kifogás. Így én már tovább nem fogom tépni a szám, nem ismetelgetem magam, tök nem érdekel ki mit gondol már.
"A tanácsadó szerint fogok így fogyni, majd meglátjuk."
Szurkolok neked! Én is hasonlóképp fogytam elég sokat. Ugyan azt csináltam régen mint te, napi egyszer, max kétszer ettem titokban, mert ha meglátták hogy eszek, akkor rögtön jött a "minek zabálsz annyit dagadt?". Nekem egy személyi edző srác segített. Nem edzeni jártam hozzá, a kajában segített. Eleinte piszkos nehéz volt, mert sokkal többet kellett ennem mint addig, és nagyon nem esett jól. De a rendszeresség a lényeg, 3 óránként enni kellett. 1,5-2 hónap után már könnyebb lesz, hozzászokik a szervezeted az új rendszerhez. Nem lesz látványos csoda fogyás, szóval tényleg nehéz kitartani, de ne add fel, ha hetekig nem mozdul a súlyod akkor se. Én 1 év alatt értem el kb azt a súlyt amit becéloztam.
"mindenkinek vannak testi hibái, amire fokozottabban oda kell figyelnie és igazságtalan vagy sem, de plusz munkát kell beletennie."
Ez eddig rendben is van, de akinek könnyebben megy, az mi jogon ugat be annak akinek nehezebben? Csak példa, de ha mondjuk a gyerekednek nem menne a suliban a matek, és a tanár meg segítség helyett, annyit vágna hozzá hogy nem próbálkozik elég keményen és a Petivel példálózna aki tanulás nélkül is szín jeles, akkor tuti te lennél a legjobban fölháborodva, hogy milyen szar tanár, nem végzi el a munkáját, nem veszi figyelembe, hogy nem minden gyerek egyformán jó képességű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!