Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 20 évesen az elhízott 40-50 közötti nők jönnek be?
Ha mondjuk átlagos, 165 cm akkor olyan 70-85 kg. ami a legjobban tetszik... Legyen jó nagy feneke és az meg külön jó, ha a melle lógós.
Illetve az is bejön, ha van egy kis narancsbőr.
Ez mennyire normális?
Az a baj, hogy ilyen nőknél nem nagyon lenne esélyem.
Miért lenne gáz? Ha neked ez tetszik, akkor ez tetszik. Kinek mi köze hozzá? Mindenkinek van valami "fétise",csak sokan nem ismerik be. Nekem pl a fiatal, vékony lányok jönnek be, pedig túl vagyok már a negyvenen. És baromira nem érdekel, ki mit szól hozzá!
Szóval ne foglalkozz mások véleményével. Olyan nőkkel kezdj, aki neked tetszik. És hidd el, sok "olyan" nőnek tetszenél! :-)
Köszi a válaszokat!
2. Ezt kifejtenéd, hogy miért?
Utolsó, éppenséggel már nem egy fiatal lány pattintott le azzal, hogy én még túl gyerek vagyok hozzá, csak mert 1 évvel (mondjuk) fiatalabb vagyok nála. Holott a viselkedésemben ez egyaltalán nem vehető észre, sőt... Nem azt mondom, hogy érttebb vagyok a koromnál, csak egyszerűen eleve komolyabb vagyok.
Viszont a fiatal lányoknál kicsit sem ritka, hogy mondjuk 22 évesen (vagy akár fiatalabban) 30+-os pasival járnak, jönnek össze komoly kapcsolat céljából mert "éretebbek a koruknál" aztán jól atverik Őket.
Meg a szüzességüket is a 14-16 éves lányok szívesebben veszítenék el mondjuk velem mint a kortársaikkal, mert egy tapasztaltabb pasi jobban figyel, csak ezért... De aztán ha már 2x megdukták Őket, akkor már azért kell idősebb pasi mert Ők nem hajlandóak kisfiúkat "tanítgatni".
Persze nem akarok általánosítani, tudom hogy nem csak ilyen fiatal lányok vannak, de tapasztalataim szerint a többség ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!