Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira elhízott hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira elhízott hogy nincs gusztusom hozzá! Elvárható részemről a szex ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Miután a gyerekek megszülettek borzalmasan meghízott, van vagy 100 kg. Előtte is hízásra hajlamos volt, de vigyázott a vonalaira. Azóta elhagyta magát, csak akkor öltözik fel normálisan ha megyünk valahova de nem állnak neki jól a ruhák mert kövér, mint egy disznó.

Nyaggat hogy vigyem programozni de nincs vele kedvem menni sehova, kicsit szégyellem is.

Bőg, hogy nem fekszem le vele, de megmondom őszintén nem is áll már fel rá, vagy csak nagyon nehezen!

Reális elvárás hogy mégis szexelnem kell vele? Ő nem látja hogy hogy néz ki? Miért nem tesz ellene ha azt akarja hogy legyen szex?

2018. júl. 24. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
51%

Mekkorák a gyerekek? Azért kérdezem, mert a férjem nekem egyszer és utoljára szólt be, de nagyon durván. A lányunk kb. 2 hónapos volt. Utaztunk a kocsiban, már eleve vitatkoztunk valamin, de közben meg bámulta a csajokat. Szóvá tettem, mit bámészkodik. Erre ő: azért, mert neked kijjebb van a hasad, mint a melled.

Nagyon rosszul esett, mert még vissza sem állt a szervezetem a szülés után, ráadásul szoptattam is. Nem telt el sok idő, ugyanúgy visszafogytam az eredeti súlyomra, adtam magamra. Mondjuk nagy hassal is, de hát nem voltam valami kívánatos, az tény.

Soha nem fogom megtudni, hogy ennek a beszólásnak a hatására, vagy amúgy is visszafogytam volna, de magamat ismerve, szinte biztos.

A lényeg, hogy vannak jó bunkó férfiak. Soha életemben nem fogom elfelejteni neki. Azóta 17 év telt el, nem híztam vissza.

Aláírom, hogy ha ennyire undorodsz tőle csak azért, mert kövér, néha kell egy jólirányzott beszólás. Nekem CSAK azért esett nagyon szarul, mert eleve még vissza sem rázódtam a saját testembe.

2018. júl. 24. 12:42
 22/84 anonim ***** válasza:
86%
#21 Ilyen beszólás után együtt maradtál vele? Jó hülye vagy. Szerintem van különbség aközött, hogy a párod kulturált ember módjára megbeszélni veled, hogy “drágám kérlek változtass ezen”, meg aközött, hogy paraszt módjára beszól.
2018. júl. 24. 12:49
 23/84 anonim ***** válasza:
95%
Szeretnék egy slideshow-t végignézni ezekről a pasikról. Gondolom, egy Magic Mike film lenne.
2018. júl. 24. 12:52
 24/84 anonim ***** válasza:
87%

javaslom szíves figyelmedbe:

[link]

Bár megmondom őszintén, én a nejed helyébe biztossan lefogynék, de a gyerekekkel együtt úgy otthagynálak, mint eb a szaharát, mert minden vagy, csak nem férfi, még akkor is ha egy alfahimnek képzeled magad. Valójában a férfi nem nálad kezdődik, egy olyan embernél, aki képes egy kérdésben így mocskolni azt, akitől gyermeke származik.

Tanulj egy normális és okos férfitől-rád fér:)

2018. júl. 24. 12:58
 25/84 anonim ***** válasza:
71%
24+ Remélem a nejed talál majd egy olyan férfit (nem téged, mert még mutiban sem vagy az), aki veszi a fáradságot és ha kell vele együtt edz, és boldoggá teszi.
2018. júl. 24. 13:00
 26/84 anonim ***** válasza:
35%

3-as vagyok...

23-as kommentje make my day :D

2018. júl. 24. 13:13
 27/84 anonim ***** válasza:
59%

22.! Valóban jó paraszt volt, de mint írtam, először és utoljára. Azért maradtam vele. Nyilván más lett volna a helyzet, ha nem bánja meg és folytatja. Normális kapcsolatban úgyis megérezi az ember, ha tényleg undorodik. Beszólt, ennyi. Én se voltam túl finom vele ott és akkor.

Mindegy, hagyjuk, csak gondoltam, leírom, hogy egy éremnek két oldala van. :)

2018. júl. 24. 13:25
 28/84 anonim ***** válasza:
12%

23-as nézhetnél,nekem nagyon jó alakom van például.

De akiket ismerek férfitársaim és a párjuk egy dagadék lett,ott is ők szépen izmosan kidolgozva voltak,ápolt ruha,haj beállítva,aztán ott is a nőnek állt feljebb,mint ahogy itt is a 24-esnek.

A felellőségget tudjátok hárítani,csak a kérdező a hibás nem férfi,persze mert nem hajbókol egy zsírpacnisághoz,meg nem aszisztál hozzá.

Mondjuk nem kellene gondolkodni meg nem elhízni,hmm??

Ja értem csak a férfi a hibás,pont ide illik ,,take one hundred percentage responsibility of your life".

Nyilván oka van,ok okozati törvény.

Csakúgy senki se undorodik meg a másiktól,ezen elgondolkodtok?

Ha nem teljesítel munkahelyeden kivágnak szintén.

Ti meg tanuljatok igazi vérbeli okos nőktől akik szexik és azok is maradnak.Mert vannak,ők tudják mi kell nekünk,ennyi.

2018. júl. 24. 13:31
 29/84 anonim ***** válasza:
18%

#20 "Itt most csak az elhanyagolt külsejű, duci anyuka verziót ismerjük a férj szemszögéből."

Senki nem fog lefogyni attól, ha a házastársa innentől táveszi a porszívózást. Miért kell ebből egy nyomorult üzletet csinálni? A 100 kilós feleségre nincs SEMMILYEN mentség. A házimunka és a testlakat az két külön ügy. Nem szép dolog ez az árukapcsolás. Arra megy itt ki a játék, hogy elvegyed az élét a dolognak. Hiába írod le, hogy nem a nőt akarod mindenáron védeni, ez csak egy retorikai fogás a részedről. De, őt akarod védeni. Ha 80 kilós lenne még talán billegve megállna ez az érvelés, de 100 kilónál nem.

2018. júl. 24. 13:32
 30/84 anonim ***** válasza:
94%

28

*De akiket ismerek férfitársaim és a párjuk egy dagadék lett,ott is ők szépen izmosan kidolgozva voltak,ápolt ruha,haj beállítva,aztán ott is a nőnek állt feljebb,mint ahogy itt is a 24-esnek.

Szerinted ki teremti meg a hátteret, hogy gyerekes emberként eztt ki tudja vitelezni egy férfi? Ki az aki tőrődik a másik emberrel, aki lehetővé teszi azt, hogy ezt megtegye, legyen rá szabadideje, és ne a gyerekekkel kelljen rohangálnia, vagy takarítania stb.?

Na szerinted ki? Az aki a háttérben segítí ezt a férfit, az akiről ilyen ocsmány módón nyilatkozig ez a gerincnélküli.

2018. júl. 24. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!