Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira elhízott hogy nincs gusztusom hozzá! Elvárható részemről a szex ilyen esetben?
Miután a gyerekek megszülettek borzalmasan meghízott, van vagy 100 kg. Előtte is hízásra hajlamos volt, de vigyázott a vonalaira. Azóta elhagyta magát, csak akkor öltözik fel normálisan ha megyünk valahova de nem állnak neki jól a ruhák mert kövér, mint egy disznó.
Nyaggat hogy vigyem programozni de nincs vele kedvem menni sehova, kicsit szégyellem is.
Bőg, hogy nem fekszem le vele, de megmondom őszintén nem is áll már fel rá, vagy csak nagyon nehezen!
Reális elvárás hogy mégis szexelnem kell vele? Ő nem látja hogy hogy néz ki? Miért nem tesz ellene ha azt akarja hogy legyen szex?
"Nem is a mozgással van a gond, de ilyen kaják vannak állandóan: hétfőn pörkölt nokedlivel, kedden spagetti darált hússal, szerdán töltöttkáposzta, csütörtökön jó zsíros steak hasábburgonyával, pénteken töltött paprika.
Még egy tojásrántottát is folyton szalonnával kell enni és tocsog minden a zsírban!"
Nem csoda ha hízik szegény, ha mindig ilyesmit főzöl neki! Főzz már valami egészségesebbet!
Ja, hogy te sose főzöl, csak várod, hogy eléd tegye... És miután a fél életét a konyhában tölti, még tornázni is legyen ideje, meg adjon magára. Próbáltál már valamit átvállalni az itthoni teendőkből? Bemutatni egészségesebb ételeket?
,,34% nyugodtan kötözködj csak engem annyira nem hat meg, de úgy látom mást sem."
Ne kötözködök csak tudod MEGOLDÁS hozok nem KIFOGÁST.
Az,hogy nem hatja meg a sok dagadékot a véleményem,tudod kit izgat,várjál.
Hoppá kutyát sem,nem kell megfogadni akkor is felvállalom amit gondolok erről,mert mindenre van megoldás,csak nektek nincs ahogy látom,pont ezért ilyen az életetek is,ha már személyeskedünk.
"Értem én, hogy te egyedül élsz Marcsával, így könnyebben tudsz változatosan főzni, mert csak magadra kell gondolnod. De egy átlag magyar családnak egyrészt nincs pénze lazacra, marhára, sokaknak még a csirkemellet is meg kell gondolni."
Ismersz látom,tudod van PÁROM,mit ad isten,okos is,értelmes is,kedves is,és kapaszkodj meg most SZEXI is.
Ennyit erről, ő is tudja hogyan kell egy férfit megtartani,mivel kedvemre tesz ahogy én is az övére.
Kifogás itt is,érdekes sörre cigarettára mindig van pénz egy doboz cigi ára egy kiló mellfilé.
Értem értem,kicsit gondolkodni kellene,ha annyira nincs pénz akkor is olcsóbban jössz ki egy kiló mellfiléből meg zöldségekből.
Nem kellene nasikát,kenyeret meg felvágottat venni.
Ugyanott vagy számold ki.
Jó,persze vehetsz tecskó gazdaságos húst nem látott műanyag parizert is az pár száz forint egészségedre válljék.
Aki a kaján spórol arról van egy véleményem,de a cigike italka,söröcske azért az ott van,meg cukros undorító üdítő.
Most amit leírtam,napi 3-4ezer forint sőt több is,ebből vehetsz zöldséget meg 1,5 kiló mellfilét.
Akkor miről beszélünk?
"Másrészt meg rengeteg "nagy FÉRFIember" van, akiknek már a csirkemell is "nyúl kaja", csak a rántott húst krumplival, meg pörköltet nokedlivel hajlandó megenni, és megint csak nincs annyi pénz, az időről nem is beszélve, hogy az asszony magának külön főzzön."
Érdekes én 90kiló izmos férfi vagyok erős,egészséges szoktam futni is kondi mellett,és lám nagyon jól elvagyok marhahússal édesburgonyával,csirkemelltől már rosszul vagaok ezért váltottam halra,meg marhára és itt vagyok.
Ez csak egy kifogás ismét,én ezen élek és kb. megnézném azt a NAGY FÉRFI embert mennyire bírná megcsinálni az én edzésemet.
,,Ekkora hatalmas gyökér, tuskó f@@@sz honnan tud már előmászni??
Sokat vagyok fent, de ilyen undorító kommentet: elejétől a végéig egy férfisoviniszta, nagyképű, nárcisztikus vadbarom ömlengése saját magáról."
Fáj az igazság ki?
Tudom amikor valami betalál akkor ezt váltja ki,okos ember gondolkodik,nem baj majd rájössz ha a párod elhagy mert nem fog kívánni.
Csak várd ki,vagy lehet a pasi is annyit ér,hogy eltűr mindent mert nem kell a piacon.
,,Ne az anyáddal dicsekedj állandóan, azt meséld el, neked mid van ezzel a gusztustalan, hányás stílusoddal? Havonta mérlegelés van otthon, aztán mikor, mennyi plusznál van kivágva a nő, mint a cica kaksizni :D??"
Először is dagikám,nem ANYÁD hanem édesanyád sőt elegánsabban anyukád.
Bocsi engem megneveltek,lollypoppnak is anyukája van.
,,Lehet az általad annyit emlegetett OKOS NŐ azt is vágja, hogy az ilyen önimádó barmokkal életet, családot nem lehet alapítani, mert egész nap önmagatokat csodáljátok a tükörben?"
Érdekes nekem a párom OKOS nő,tudod ő tudja értékelni amit nyújtok neki minden tekintetben.
"Nevetséges vagy. A külsőn kívül konkrétan semmi nincs a fejedben."
Te meg frusztrált irigy és igénytelen.
Milyen érdekes a sok dagadék lepontozza még 59-es NŐ válaszát is.
Fáj nektek az igazság mi?
Olvassátok el amit 59-es írt NŐ írta ismétlem.
Nagyon okos értelmes jól látja a dolgokat.
Tanulhatnátok tőle,rátok fér
#60-os lollypopp köszi szépen,neked is megy a zöld kéz.
Itt szépek lehetünk okosak nem ezt tanuld meg a sok korlátolt magyar sajnos,látod te is.
Jól látod,a dagadékokat kell védeni mert aki csinos jól néz ki az csak negatív lehet.
Érdekes nem?
Közben meg kajakra fordítva látom a frusztrált elhízottak csak mocskolódni tudnak szídják a csinos lányokat,holott magukba kellene csak nézni.
Csak ezt látom.
Kérdező te meg ne engedd,hogy pörkölt nokedli legyen otthon maximum mondom lehet egy nap ami csalónap nekem is van egy hetente vagy kéthetente.
Többi nap marha,hal,édesburgonya,zöldségek.
Semmi kenyér,ha csinálok például tatárbeefsteaket ritkán veszek teljeskiörlésű kenyeret de inkább pufirizzsel eszem azt is.
Válts étrendet te is,mert akkor kérdező te is hibás vagy,nokedlit szépen te is felejtsd el,ne edd.
Hanem álljatok rá ezekre az ételekre.
"A fat shaming ellen már egész mozgalom van, de úgy látszik a normális, egészséges testű embereket bátran lehet ócsárolni."
Na de ki kezdte? A kövér embereket nyugodtan meg lehet alázni, nyugodtan ki lehet röhögni, folyamatos, éveken át tartó cseszegetéssel öngyilkosságba kergetni, azzal semmi gond. De mikor ennek okán, kialakult ez a "fat acceptance" vagy mi az isten, és elkezdték megvédeni magukat és visszatámadni, akkor rögtön hatalmas a felháborodás.
Nem kell szeretni a kövér embereket, megdugni sem kell őket, egy dolgot kell, normális, emberi stílusban megnyilvánulni feléjük IS. Ha belerúgsz valakibe, ne csodálkozz, ha visszarúg.
Anyád példája meg ne is haragudj, de nem mérv adó. Igen, vannak olyan emberek akik nyugodtan ehetnek ami jól esik, mert nem híznak. Nekem pl a húgom ilyen, ő még este tízkor simán lecsattog a hűtőhöz és betol két májasos kiflit majonézzel aztán mégis xs a mérete. Én meg óvodás korom óta kövér vagyok. Pedig egész életemben sportoltam és diétáztam. Óvodás korom óta! Ennek egy következménye lett, elég izmos lettem a háj alatt, de ettől csak még nagyobbnak tűntem a széles vállaimmal. Most már évek óta nem sportolok, nem is diétázom, mert egyszerűen nem látom értelmét, hogy a büdös nagy semmiért sanyargassam magam.
Abban viszont biztos lehetsz, hogy ha valaki alázni próbál, az nem teszi zsebre amit vissza kap. Aláztak egész gyerekkoromban, már felnőttem és nem fogom hagyni senkinek.
Szerintem vagy menjetek el párterápiára, vagy váljatok el.
Itt az elhízás, már csak a jéghegy csúcsa. Eleve nem hiszem, hogy te szereted ezt a nőt. Akkor minek vagy vele? Nincsenek közös programok, nincs szex, nincs semmi, egy rohadt nagy nulla az egész kapcsolat. Most komolyan, miért nem váltok el?
Vajon miért indult hízásnak ez a nő, ha olyan boldog házasságban élt, és ugyanúgy haladt az élete, mint korábban? Vajon a férjnek miért nem jutott eszébe előbb, hogy mi lehet a gond, mi az, ami miatt elkezdett hízni, és már nem ugyanolyan kiegyensúlyozott, boldog a felesége (mert, hogy ez biztosan nem csak a súlygyarapodásban jelenik meg)? És itt nem arról van szó, hogy támogatni kellene a hízást, de arról igenis, hogy figyelmesebbek legyünk a társunk felé, és ha látjuk, hogy elindul a lejtőn, akkor ne csak nézzük, ahogy a saját egészségét rombolja, hanem azon igyekezzünk, hogy megértsük, miért teszi, és támogassuk abban, hogy változtatni tudjon, nem csak testileg, hanem érzelmileg is. Itt a férfi egyoldalú önzőségéről van szó, hogy milyen az, hogy neki nem jár ugyanaz a feleség testileg!!! akit elvett. Nem azért aggódik, hogy milyen folyamatok vezettek idáig, hogy esetleg milyen hatással van a felesége egészségére, hogy hová vezethet ez, hanem csak annyi a baja, hogy ő így már nem kívánja. Ha ez egy idegen ember, akit nem ismert, nem élt együtt vele, akkor joga lenne így kezelni, hogy én nem kívánom a teltebb, kövérebb nőket, ezért nem kezdek kapcsolatba velük, nem ismerkedem ilyen alakúakkal, de itt nem erről van szó. Voltak valamilyen kiváltó tényezők, amik eredményezték azt, hogy elhízott. Miért nem arról ír, hogy mi vezetett idáig? Vagy, hogy amikor korábban észlelte, miért nem akkor jelezte, vagy keresték az okokat?
Együtt kellene megpróbálni megoldani, együtt kellene dolgozni azért, hogy mindketten úgy éljetek a kapcsolatotokban, hogy ne kelljen ilyen helyzetbe kerülni, hogy ennyire ellenséges, méltatlan szavakat kapj a társadtól. Attól, hogy nem vonzó számodra, hogy kövér lett, még nem kellene elfelejteni, hogy elvileg nem csak a teste miatt vagy vele, nem ez az egyetlen, amit szeretni tudsz benne. És nem azt írom, hogy ez így rendben van, hogy elhízott, de a férfi hozzáállása sem ideális, ha azt szeretné, hogy javuljon a helyzet.
#60 A zsiros hajammal meg nekem nincs szerencsem. Csak en a gogos dagikkal ellentetben nem kifogasokat gyartok, hanem megteszem azt az erofeszitest, amit egy normal fejboru embernek nem kell es heti ketszer, ha ugy csusznak ossze a napok haromszor mosom a hajam. A dus szemoldokeimet sem hagyom osszenoni. A testi hibaimat korrigalom, nem pedig szettarom a kezem, hogy nekem ezt dobta a gep.
Tovabbra sem tartom elegseges indoknak se a szulest se az alkatot. Na bumm, neki ez a keresztje, masnak meg mas.
Valamelyik hozzaszolo irta h mutasson a kerdezo a felesegenek egeszseges recepteket. Megis miert? Egy kover ember nem tud olvasni? Nincs internethozzaferese? Gyamsag ala ne vonjuk egeszen veletlenul? :D Kifogas, felmentes, balszerencse az van. Felelosseg, donteshozatal, munka az nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!