Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira elhízott hogy nincs gusztusom hozzá! Elvárható részemről a szex ilyen esetben?
Miután a gyerekek megszülettek borzalmasan meghízott, van vagy 100 kg. Előtte is hízásra hajlamos volt, de vigyázott a vonalaira. Azóta elhagyta magát, csak akkor öltözik fel normálisan ha megyünk valahova de nem állnak neki jól a ruhák mert kövér, mint egy disznó.
Nyaggat hogy vigyem programozni de nincs vele kedvem menni sehova, kicsit szégyellem is.
Bőg, hogy nem fekszem le vele, de megmondom őszintén nem is áll már fel rá, vagy csak nagyon nehezen!
Reális elvárás hogy mégis szexelnem kell vele? Ő nem látja hogy hogy néz ki? Miért nem tesz ellene ha azt akarja hogy legyen szex?
A szülés nem mentség arra, hogy egy nő elhízzon. Anyukám 2 gyereket szült és sok nő megirigyelhetné az alakját. Félreértés ne essék, nem járt edzeni, mert nem voltunk olyan anyagi helyzetben, hogy kondi bérletet vegyen, viszont nem zabált. Odafgyelt, mit és mennyit eszik, illetve a terhesség alatt sem szedett fel 30 kg-ot. Amikor a hugommal terhes volt, láttam milyen csinos volt akkor is (14 éves voltam akkor).
Sok nő sajnos nem ért a szép szóból, és kicsit keményebben kell fogalmazni. Elfelejtenek nőként/feleségként funkcionálni, ősanyának hiszik magukat, elhanyagolják a házasságukat, aztán ha a gyerekek kirepülnek ott van 2 ember, akik szinte idegenek egymásnak (ha addig nem válnak el).
Első körben diétázni kell, mert ha 100+ kg-mal elkezd hirtelen sportolni az izületei bánják.
Ha nem megy neki a fogyás el kell menni endokrinológushoz, hogy a hormonjait ellenőrizzétek.
Szerintem ne fenyegesd aztal, hogy ha nem fogy le lefekszel mással, mert depressziós lesz és bánatában is enni fog. Biztosítsd, hogy nem akarod elhagyni, de ezt az állapotot meg kell szüntetni, mert ha nem egészséges, akkor a gyerekeit sem fogja tudni felnevelni.
Szerintem meg mindenki más. Zseni vagyok, mi? Mikor velem kövéren parasztok voltak, adtak egy "büdös nagy pofont", még többet híztam.
És ne essetek le a székről, de egy kövér ember mindig tudja, hogy kövér. Az lehet, hogy leszarja, de tudja.
Nem sértő, hogy nem áll neki fel rá, normális. Amitől szar ember lesz, hogy szégyelli. Neki csak mutiba kellett punci a többi kannak.
,,Szerintem meg mindenki más. Zseni vagyok, mi? Mikor velem kövéren parasztok voltak, adtak egy "büdös nagy pofont", még többet híztam."
Más,de akkor el kell fogadni,hogy behatárolódtok és nem fogtok kelleni a párotoknak így el fog hagyni titeket vagy megcsal.
"És ne essetek le a székről, de egy kövér ember mindig tudja, hogy kövér. Az lehet, hogy leszarja, de tudja."
Ez a legnagyobb gáz,akkor magáéra vessen és marad a csoki meg ujja ha neki ez jó.
"Nem sértő, hogy nem áll neki fel rá, normális. Amitől szar ember lesz, hogy szégyelli. Neki csak mutiba kellett punci a többi kannak."
Szégyelni ne úgy értsd,hogy másoknak megfelelni,hanem saját magam előtt szégyellem ha dagadék lenne a párom.
Mert itt vagyok én kidolgozott jó megjelenséű izmos férfi,aki mindent megtesz és a párom meg telibesz_rja magát akkor magára vessen hogy kihajítom.
Nem mutogatni a többi kannak hanem saját szememnek szégyen.
18-os tipikus igen.
Tudod mit mondanék a tesód helyébe:
-Elfogadlak de innentől nyitott házasság vagy elköltözöl innen tetszik nem tetszik mással fogok szexelni és semmi közöd hozzá meg hozzám sem innentől.
Nekem lesz másik párom neked a csoki meg az ujjad.
Az ilyennek adnék sőt kajakra rátennék egy lapáttal is a másik szexi nővel töltenék minnél több időt.
Hálóból szépen kiköltöznék nem aludnék vele egy ágyba soha többé.
Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten,ha ő nem akkor én sem hozzá nem nyúlnék.Esetleg fognám összepakolnám a cuccait és mondanám mehetsz amerre látsz.
Igen sajnos vannak ilyen nők is,akiknél drasztikusan sokk terápia kell,akkor talán kapcsol.
De van olyan is 79%-os jól írja akivel meg lehet beszélni,de könyörgöm miért kell oda eljutni,hogy egy nő igénytelen lesz?
Valaki mondja el ezt.
Érdekes téma ez az elkényelmesedés egy kapcsolatban. Mert ez nem csak a külső tényezőkre kirlátozódik. Kíváncsi lennék, hogy a kerdező mennyire van elkényelmesedve. Lehet hogy ő elhízva éppen nincs, de lehet, hogy egy gyufaszálat nem tesz odébb otthon. Hazamegy, varja a tiszta lakás, meleg kaja, rendezett gyerekek, aztán jól van. Vagyis jól ellenne, ha az asszony emellé még modell alkatú is lenne. Simán el tudom ezt képzelni, nagyon sok pasi ilyen, és mivel kommunikálni sem tud vele, meg ahogy itt előadta magát, nem gondolom, hogy bármit is megtenne otthon.
Nem a nőt akarom mindenáron védeni, de az éremnek 2 oldala van. Itt most csak az elhanyagolt külsejű, duci anyuka verziót ismerjük a férj szemszögéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!