Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira elhízott hogy nincs gusztusom hozzá! Elvárható részemről a szex ilyen esetben?
Miután a gyerekek megszülettek borzalmasan meghízott, van vagy 100 kg. Előtte is hízásra hajlamos volt, de vigyázott a vonalaira. Azóta elhagyta magát, csak akkor öltözik fel normálisan ha megyünk valahova de nem állnak neki jól a ruhák mert kövér, mint egy disznó.
Nyaggat hogy vigyem programozni de nincs vele kedvem menni sehova, kicsit szégyellem is.
Bőg, hogy nem fekszem le vele, de megmondom őszintén nem is áll már fel rá, vagy csak nagyon nehezen!
Reális elvárás hogy mégis szexelnem kell vele? Ő nem látja hogy hogy néz ki? Miért nem tesz ellene ha azt akarja hogy legyen szex?
40 Széthullasz magadtól, de a valóságtól oly messze állsz mint Makó-Jeruzsálemtől.
Majd ha szülsz egyetlen gyereket is, utána lehet tolni ezt a szöveget. A szült nők 70%-a a prolaktin + pajzsmirigy szint teljes változása miatt hizik meg. Csak hogy erre, ki előbb, ki utóbb jön rá. De azért nyugodtan próbáld megmondani a tutit:D csak hát felesleges. Ordít a hozzászólásaidból a bődületes butaság.
Igaz, nem vagyok apa, de láttam már gyereket és jól elvagyok velük. A gyerek után rohangálni fokozott kalóriaégetéssel jár, cipelni a gyereket szintúgy, ha emellé még viszem a háztartást úgy, hogy a másik baxik nekem segíteni, ahogy a gyerekkel is és emiatt nincs időm magamra, akkor annyit enni sem tudok. Stresszes is lennék miatta...ha stresszes vagyok, akkor gyakran megesik, hogy nincs étvágyam. Mindenesetre 100 kiló nem lennék szerintem. Nyilván az ember öregszik, egyre nehezebb hozni a formáját, de azért próbálkozni és szép eredményeket elérni némi fáradsággal lehet és itt nem arról van szó, hogy egy 35+-40es 2 gyerekes anyuka valami gazellatestű 20onéves toppmodellnek nézzen ki. Napi 20 percecskéje meg mindenkinek van magára, hacsak nem '43-ban táborozunk.
32/f
Még a hormonproblémára annyi, hogy mindenkinek van hormon háztartása, kérdezőnek is, lollynak is, nekem is...
Nemrég olvastam egy cikket, hogy az ösztrogén kedvez a zsír raktározásának, a magasabb testzsír pedig feljebb viszi az ösztrogénszintet (megvan, mikor egy zsírosabb férfinak kezd nőiesebben kinézni a melle ?). Tény, hogy a lányoknak nehezebb a hormonjaik miatt és ha anyák lesznek, az egy plusz nehézségi faktor, de lássuk be, hogy a nehézség nem lehetetlenség.
Azt viszont tényleg jó lenne tudni, hogy pontosan mi a szituáció, mert még mindig csak az látszik, hogy valaki szapulja a feleségét, hogy meghízott, a kérdés alatt meg emberek mennek ölre.
32/f
Lollypop, minden ember más, más az anyagcseréje, másképp reagál egyes helyzetekre. Van akiből azt hozza ki mondjuk a stresszhelyzet, vagy ha boldogtalan, hogy gyomorgörcse van, étvágytalan, van aki meg kajával, nasival vigasztalja magát.
És a hormonális változások kicsit sem elhanyagolhatók. Példalóztál anyukáddal, miközben valószínű hogy épp csak mázlista, mint ahogy én is.
3 terhességen vagyok túl, és mindegyik után mást tapasztam a hizás-fogyás területén. Az első után majd 10kg maradt rajtam, de gond nélkül lement minden fél ev alatt anélkül, hogy oda figyeltem volna rá.
2. után kb. +5-6 kg-mal jöttem haza a kórházból, de már a terhesség alatt oda kellett jobban figyelnem, mert ez szinte mind az elejen szaladt fel. Na hát ez meg sehogysem akart lemenni, pedig mar jobban figyeltem az étkezésemre is, de semmi. Meg mikor beteg voltam ilyen hányós vírussal, es egy hetig szinte semmit se birtam enni, akkor sem fogytam meg egy kósza kg-ot se.
Aztán mar tornáztam is, meg futni jártam, na akkor talan 1 lement, de aztán ennyi. Jó hízni se híztam, de fogyni se bírtam. Gondoltam már öregszem, nem olyan az anyagcserém. Aztán jött a 3. Baba. Vele meg batran ehettem, mert egyszerűen nem nagyon híztam. Nem is tudom, talán 1-2 lehetett, ami az akkori kezdősúlyomhoz kepest rámjött. Szülés után 2 héttel mar nyoma se volt, a hasam is marha hamar visszalapult, pedig ő volt a legnagyobb baba harmójuk közül. Aztán meg még úgy peregtek rólam a kilók, hogy csak lestem. Most vékonyabb vagyok, mint az első előtt.
Szóval egy terhesség nagyon sokat tud módositani egy hormon haztartason. Főleg hogy már előtte is hizékony volt.
A "taposomalom" is mindenkire mas hatással van, es az sem mindegy a tarsad mennyire all melletted. Ahogy a kérdezőt elnézem nem lehet valami jó társ az életben. Nem sok támigatásra (lelki, fizikai) lehet tőle számitani. Addig jó a mangalica feleség amig alá tol otthon mindent, de hogy szex? Meg emberek közé vigye az már pfuj? Na arra mar nem vagy jó, el kell fordulni tőle. Inkább köpjön egy nagyot és álljon alá.
Egyébkent meg persze lehet, hogy tényleg tömi magát, meg lehet ha jobban figyelne nem igy nezne ki. Nem tudjuk, de ami még szomorúbb, a kerdező sem tudja, mivel nem beszélget vele.
És nem azt mondom, hogy bátran lehet hizni, mert a hormonokra mindent rá lehet fogni. De az akkor is bicskanyitogató, ahogy itt a kerdező megnyilvanul róla. Semmi tisztelet, semmi szeretet, csak.a száraz tény, hogy olyan mint a disznó. És magát valami jutalom szintre emeli. "Miert nem tesz ellene, ha azt akarja, hogy legyen szex". Majd kiérdemli ha végre lefogy. Mintha csak a nőnek lenne jó a szex, neki nem hiányozna. Bár sejtem ezt megoldja máshol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!