Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
szerelmes vagyok a legjobb barátomba, és ő is belém de mi soha nem lehetünk együtt. Van egy másik fiú akivel tökre jól érzem magam, azt szeretné hogy randizzunk de én nem tudom mit mondjak neki. Ha a legjobb barátom nem lenne igent mondanék de így nem tudom mit tegyek...a barátommal soha nem leszünk együtt. Mit tegyek most ?

2018. júl. 13. 19:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
tudod mi a titka egy jó kapcsolatnak? -> a legjobb barátoddal szexelsz és élvezed.
2018. júl. 13. 23:07
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
A szerelmed lehet a barátod,de a barátod nem lesz a szerelmed! (segítek,mert az már nem barátság) Tessék már felnöni.
2018. júl. 14. 01:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Én mindig meglepődök azon, hogy egyes emberek hogy képesek a cipőjüket bekötni, vagy a szájukhoz emelni a kaját? Aki így fogalmaz meg mondatokat és ilyen hülye kifogásokkal jön, hogy miért nem lehet együtt valakivel, azt tényleg nem értem, egyedül hogy él meg?
2018. júl. 14. 07:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez az érv....hany évesek vagytok? 12?
2018. júl. 14. 07:49
 15/16 AliceGamer ***** válasza:

Gyerekek ez felnőtt párkapcsolat kategória.

Ez lenne az akadálya? Ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor hol a barátság már?

De igen tudod mit mondj neki. Azt, hogy mást szeretsz.

Üljetek már le és beszéljétek már meg az istenért.

Érveljetek normálisan, hogy mi lenne, ha barátok lennétek vagy mi lenne, ha összejönnétek. Ha már ebbe a kategóriába írtad, ez lenne az "alap".

2018. júl. 14. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Miért kell mindenáron kapcsolatban lenni? Ha valakibe szerelmes vagy, de nem lehettek együtt, arra nem az a jó megoldás,hogy gyorsan összejövök mással. A jövendöbeli párad szempontjából csak egy kiszúrás,mert ő csak egy pótlék lesz.

Először magadta kell rendbe tenni, hogy bele tudj menni egy párkapcsolatba, anélkül hogy pótlékot keress.

2018. júl. 14. 22:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!