Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
szerelmes vagyok a legjobb barátomba, és ő is belém de mi soha nem lehetünk együtt. Van egy másik fiú akivel tökre jól érzem magam, azt szeretné hogy randizzunk de én nem tudom mit mondjak neki. Ha a legjobb barátom nem lenne igent mondanék de így nem tudom mit tegyek...a barátommal soha nem leszünk együtt. Mit tegyek most ?2018. júl. 13. 19:47
1/16 anonim válasza:
Lényeges kérdés, hogy miért nem lehettek együtt? Elég kevés normális indokot tudnék ide elképzelni.
Az hogy kerítőt játszik, na ne már! Azért ne jöjj össze valakivel csak hogy legyen valakid.
2/16 NDSM válasza:
Szerintem törjetek utat magatoknak azzal a fiúval, aki szeretsz a másikat pedig finoman utasítsd vissza! Ha engedsz neki lehet, hogy bele éli magát valamibe, ami nincs és akkor csak fájdalom az osztályrésze.
3/16 A kérdező kommentje:
Nem lehetünk együtt soha. És a másikfiúval összejönnék ha nem tudnám hogy a legjobb barátomba vagyok szerelmes
2018. júl. 13. 20:28
4/16 anonim válasza:
De mi az akadálya? Ha mindketten szeretitek egymást, akkor mi lehet a para? Rokonok vagytok?
5/16 anonim válasza:
Csak a lényeg maradt ki, így lehetetlen válaszolni...
6/16 A kérdező kommentje:
Nem lehetünk együtt mert mindketten rettegünk hogy tönkre tesszük a barátságunk.
2018. júl. 13. 20:45
8/16 anonim válasza:
Igen van benne vmi mert én is a párommal mielőtt összejöttünk nagyon jó barátok voltunk lelkileg mint barát tàmogattuk is egymást ha mély ponton volt vmeikünk.Viszont mint két pár már nem működtünk jól.Elakar felejteni én vuszont nem szeretném és igy viszont rossz mert mint két jó barát màr olyan nem létezik .Mi megpribáltuk de attolfüggetlenül nektek még összejöhet .
9/16 anonim válasza:
Ne csak azt nézd hogy barátok vagytok és ezért ha komoly kapcsolatot szeretnél akkor inkàbb előbb mérlegelj .Mert attol működhet mert előtte barátok voltatok nem csak attol mehet tönkre egy párkapcsolat .
10/16 anonim válasza:
Hát akkor gratulálok, mert amíg a legjobb barátod a képben van melletted, addig a büdös életben nem lesz neked normális kapcsolatod, ezt előre borítékolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!