Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok ennyire hülyék?
Örülök, hogy így elvagytok, de a kérdésemre még senki sem válaszolt!!!
Szóval: hol lehet ingyenesen leszedni a WOW-ot??
Ja, meg igazából a kérdező kérdésére sem válaszolt senki rendesen..
Na majd én: Minden relatív, nekünk hülyék, maguknak nem azok..MER' A FIÚK OKOSABBAK!(és most lehet azt mondani, hogy mindenki magából indul ki..)
14/F
pff okosabbak
élő pl rá a kérdező xD
Nem olvastam végig a kommenteket.
Le lehet pontozni, de szerintem igaza van a kérdezőnek. Nem értem, hogy mire jó az, hogy egyesek náluk 5-6 évvel idősebbekkel járnak... Ráadásul (a legtöbb esetben) nem is egy normális kapcsolatról van szó, hanem az egész csak a szexről és a menőzésről szól.
Ja, és lány vagyok!
Bármennyire is közhelyes, de tényleg így van, ahogy több előttem szóló mondja, a lányok többsége előbb érik érzelmileg. Nekem is volt tizenéves koromban velem egykorú párom, és volt hogy rövidebb, volt hogy középhosszú távon kiderült, hogy nekem kevés az, amit ő intellektuálisan, és érzelmileg nyújtani tud. Így nem tudtunk egy cél felé menni, ennyi.
most 30 vagyok, a vőlegényem 35. Senki nem néz ránk ferde szemmel, hogy ő idősebb. Ha tíz évvel fiatalabb lennék, miért lenne ugyanez fura? Akkor miért kellene velem egykorúval járnom, ha most is egy idősebb pasival vagyok egy hullámhosszon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!