Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti miért nen főztök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti miért nen főztök a barátnőtöknek soha?

Figyelt kérdés
Miért nem merül fel sok férfiben, hogy talán a másiknak is jól esne, ha ilyen gesztussal lennétek az irányába és az, hogy ezzel dolgoztok többet jelent, mint egy két perc alatt megvásárolt virágcsokor?
2018. máj. 21. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Az írásomert elnezest atir mindent a telefonom és nem vettem észre csak akkor amikor már elkudtem
2018. máj. 22. 10:44
 62/67 acelsziv ***** válasza:
van itt baj a fejekben nem kevés...
2018. máj. 22. 10:57
 63/67 anonim ***** válasza:

De miért kell ennyire görcsösen ehhez ragaszkodni?

Nem főzök meg a mosást a párom indítja be, de ugyanúgy mosogatok, teregetek, vasalok, porszívózok, felmosok, füvet nyírok meg ami éppen van. Miért kell ennyire mániákusan mindent felesben csinálni? Miért baj ha a nő főz és a pasi meg fizet az éttermet, utazást meg megveszi neki amit szeretne? Ettől nem lesz a nő kitartott, cseléd, kevesebb vagy akármi. Agybajt is kapnék ha egy nő ennyire elszámoltatna mindennel, hogy a héten én már 3szor mosogattam te meg csak kétszer úgyhogy csináld meg, viszont a hónapban te 3-szor meghívtál már úgyhogy gyere és én állom a mai shusit.

Az égvilágon semmi macsóság nincs ebben, a büszkeség is inkább rád jellemző ezek alapján, mert nehogy neked egy férfi bármit is fizetni merjen, mert akkor egyből kiszolgáltatott eltartott nőnek hiszed magad.

2018. máj. 22. 11:05
 64/67 anonim ***** válasza:

Nem akarok több házimunkát végezni mint egy férfi csak azért mert nő vagyok

Ne vegyen nekem azért valamit mert ő nem akar házimunkát végezni és így akarja letudni a gondoskodást

Ha gyerket akarok akkor szülők és főzök mosok takaritok rá

Felnőtt ember legyen már önálló

Nem akarom hogy azzal alazzon a férfi hogy vesz nekem dolgokat

Vegye ki a részét a házimunkabol ne kacatot vegyen

2018. máj. 22. 11:09
 65/67 anonim ***** válasza:

"számomra megalázó ha egy férfi bármit vesz nekem csak azért mert nő vagyok"

"Férfi ne azért ajándékozzon mert no vagyok és ez a norma a megszokott"

Ha a párod vesz neked valamit, valószínűleg nem azért teszi, mert te vagy a nő és elvárja tőle a társadalom, hanem szimplán azért, hogy örömöt szerezzen neked, hiszen mindenki szívesen tesz a kedvére annak, akit szeret. Baromira át vagy esve a ló túloldalára, és ezt úgy mondom, hogy olyan nő vagyok, aki abszolút az egyenlőség híve (és még csak nem is égbekiáltóan fontos nekem az ajándékozás).

2018. máj. 22. 13:06
 66/67 anonim ***** válasza:
72%

Azért ez a paranoiának egy elég súlyos fokozata. Nem gondolod, hogy azért vesz valamit neked, mert szeret? Én az egyéves évfordulónkra egy szál sárga rózsát kaptam, mert az a kedvencem. Egy kártyával, amire ráírta, hogy "már egy éve szeretlek". Neked ez olyan nagyon rosszul esne?

2018. máj. 22. 16:48
 67/67 anonim ***** válasza:

Plusz te is vehetsz ajándékot a párodnak nőként, senki nem tiltja meg, nem fura a társadalom szemében, és abban is biztos vagyok, hogy a férfiak nemhogy nem érzik megalázónak, de még jól is esik nekik.

(61%-osnak szól.)

2018. máj. 22. 18:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!