Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti miért nen főztök a barátnőtöknek soha?
De miért kell ennyire görcsösen ehhez ragaszkodni?
Nem főzök meg a mosást a párom indítja be, de ugyanúgy mosogatok, teregetek, vasalok, porszívózok, felmosok, füvet nyírok meg ami éppen van. Miért kell ennyire mániákusan mindent felesben csinálni? Miért baj ha a nő főz és a pasi meg fizet az éttermet, utazást meg megveszi neki amit szeretne? Ettől nem lesz a nő kitartott, cseléd, kevesebb vagy akármi. Agybajt is kapnék ha egy nő ennyire elszámoltatna mindennel, hogy a héten én már 3szor mosogattam te meg csak kétszer úgyhogy csináld meg, viszont a hónapban te 3-szor meghívtál már úgyhogy gyere és én állom a mai shusit.
Az égvilágon semmi macsóság nincs ebben, a büszkeség is inkább rád jellemző ezek alapján, mert nehogy neked egy férfi bármit is fizetni merjen, mert akkor egyből kiszolgáltatott eltartott nőnek hiszed magad.
Nem akarok több házimunkát végezni mint egy férfi csak azért mert nő vagyok
Ne vegyen nekem azért valamit mert ő nem akar házimunkát végezni és így akarja letudni a gondoskodást
Ha gyerket akarok akkor szülők és főzök mosok takaritok rá
Felnőtt ember legyen már önálló
Nem akarom hogy azzal alazzon a férfi hogy vesz nekem dolgokat
Vegye ki a részét a házimunkabol ne kacatot vegyen
"számomra megalázó ha egy férfi bármit vesz nekem csak azért mert nő vagyok"
"Férfi ne azért ajándékozzon mert no vagyok és ez a norma a megszokott"
Ha a párod vesz neked valamit, valószínűleg nem azért teszi, mert te vagy a nő és elvárja tőle a társadalom, hanem szimplán azért, hogy örömöt szerezzen neked, hiszen mindenki szívesen tesz a kedvére annak, akit szeret. Baromira át vagy esve a ló túloldalára, és ezt úgy mondom, hogy olyan nő vagyok, aki abszolút az egyenlőség híve (és még csak nem is égbekiáltóan fontos nekem az ajándékozás).
Azért ez a paranoiának egy elég súlyos fokozata. Nem gondolod, hogy azért vesz valamit neked, mert szeret? Én az egyéves évfordulónkra egy szál sárga rózsát kaptam, mert az a kedvencem. Egy kártyával, amire ráírta, hogy "már egy éve szeretlek". Neked ez olyan nagyon rosszul esne?
Plusz te is vehetsz ajándékot a párodnak nőként, senki nem tiltja meg, nem fura a társadalom szemében, és abban is biztos vagyok, hogy a férfiak nemhogy nem érzik megalázónak, de még jól is esik nekik.
(61%-osnak szól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!