Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti miért nen főztök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti miért nen főztök a barátnőtöknek soha?

Figyelt kérdés
Miért nem merül fel sok férfiben, hogy talán a másiknak is jól esne, ha ilyen gesztussal lennétek az irányába és az, hogy ezzel dolgoztok többet jelent, mint egy két perc alatt megvásárolt virágcsokor?
2018. máj. 21. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
42%
Micsoda? Pár hónapja beszéltem az unokatesómmal,video beszélgetés messengeren, feküdt,ette a csokit,mondom neki poénból főzzél valamit ne csak feküdj ott,erre ő: Minek? Főz a párom.
2018. máj. 21. 21:55
 12/67 anonim ***** válasza:
24%

Szoktam.

Btw, én mikor kapok "két perc alatt megvásárolt virágcsokrot"?

2018. máj. 21. 22:04
 13/67 anonim ***** válasza:
31%
Én leginkább terveket szoktam kifőzni: hogy hova menjünk kirándulni, nyaralni, szórakozni. Az is jó, nem? :D
2018. máj. 21. 22:08
 14/67 anonim ***** válasza:
30%
Mert nincs. Ha lenne, főznék neki, te pacalarcú.
2018. máj. 21. 22:11
 15/67 anonim ***** válasza:
20%

Mert nem tudok főzni.

Tésztát ki tudom főzni, rá az üveges szósz meg egy kis sajt és eddig terjed a tudásom.

Ha úgy alakul ezt meg tudom csinálni, de a barátnőm jobban főz (meg mondjuk neki van rá ideje is), ezért a sütés-főzés lehetőségét meghagyom neki. Mással szoktam inkább meglepni, mint a nem létező konyhai képességeimmel.

2018. máj. 21. 22:13
 16/67 anonim ***** válasza:
52%
Én még élvezném is, hogy másra is főzhetek, de nincs kire magamon kívül.
2018. máj. 21. 22:14
 17/67 anonim ***** válasza:
52%

Megint az a fránya általánosítás.. :D

Hidd el, vagyunk páran akik főznek, sütnek ;)

2018. máj. 21. 22:15
 18/67 anonim ***** válasza:
17%
Csak te vagy annyira szerencsetlen h bunko legalja disznooli csavokkal jarsz. A normalis noknek normalis ferfi jut, nyugodj meg.
2018. máj. 21. 22:16
 19/67 anonim ***** válasza:
89%

#12 veszek én neked gazt ha igényled (én úgy sem szeretek kapni)

#13 nem elég , nem nehéz ezeket “megszervezni” ez nem gondoskodás hogy kitalálod ki legyen a program erre bárki képes

2018. máj. 21. 22:22
 20/67 anonim ***** válasza:
40%

Ahhoz képest, hogy állítólag tele van az oldal nőgyűlölőkkel, elég szépen le lettek pontozva a válaszok, ahol a férfiak azt írták, hogy szoktak főzni vagy sütni a barátnőjüknek...

#19: Oké, kérnék szépen egy gazt Kaposvárra. Az meg mi, hogy nem elég? Miért, egy kaját összedobni annyira bonyolult? Had döntse már el minden páros, hogy ki és mit csinál.

2018. máj. 21. 22:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!