Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti miért nen főztök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti miért nen főztök a barátnőtöknek soha?

Figyelt kérdés
Miért nem merül fel sok férfiben, hogy talán a másiknak is jól esne, ha ilyen gesztussal lennétek az irányába és az, hogy ezzel dolgoztok többet jelent, mint egy két perc alatt megvásárolt virágcsokor?
2018. máj. 21. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
33%

Szívesen szervezek én mindent kitalálom én hogy hova menjünk mi legyen a program ez nem nehéz erre mondom bárki képes . Programot kitalálni nem időigényes nem fárasztó szívesen megcsinálom ha főz a férfi

Azért nem elég mert erre bárki képes ez meg nem gondoskodás .

Férfi ha főz a párjának az már az

Ne csak a nő csinálja már ezeket amíg a férfi gazokat ,kacatot vesz

Szerintem a nagy macsó büszke ferfiak jöttek lepontizni akiknek sértő végezni házimunkát

Egy gaz küldve Kaposvárra vettem 😀😀

2018. máj. 21. 22:44
 22/67 anonim ***** válasza:
26%

Én is le lettem pontozva, amiért nem főzök neki. Nincs jó válasz :D

Inkább viszem étterembe meg veszem meg neki a 30 ezres táskát amit annyira szeretett volna (ugye a kacat amire költünk a nőknek), mintsem hogy szétfőzött tésztával meg mikrós bolognaival lepjen meg. Nem macsóságról van szó meg hasonlókról, szimplán nem olyannal akarom meglepni aminek annyira úgyse örül. Akkor inkább viszem el étterembe és eszünk egy jót, mintsem az én max elfogadható kajámat együk mert hogy az milyen szép gesztus.

2018. máj. 21. 22:53
 23/67 anonim ***** válasza:
30%

#21: Kérlek, mondd már meg, miért nagyobb dolog összedobni egy kaját, mint elintézni egy nyaralást. Kajacsinálásnál bemegyek a konyhába, összedobok pár cuccot (ha nincs, akkor előtte nap bevásárlok) és felrakom sülni. Kb. minden egyetemista képes rá, aki lakott már albérletben vagy koliban. A barátnőnek főzésnél annyi a különbség, hogy nagyobb az adag.

(Azt csendben megjegyezném, hogy több férfi szakács van, mint nő és az egyetemisták között nagyjából ugyanannyian tudnak jól sütni a férfiak és a nők. Az egyetemista ismerőseim kapcsolatainál meg folyamatosan felváltva csinálják a kaját.)

Nyaralás elintézésénél szállást kell keresni, mégsejó, mégseakkor, milyenazidő és hasonlók. Hát, inkább csinálok kaját akkor :D

Ja, a férfiak pontozták le a férfiakat. Fuck logic! :D A híres férfigyűlölő gyk-s férfiak...

#22: Van itt egy masszív női réteg, amely gyakorlatilag mindent lepontoz. Kivéve, ha ír az ember valami vicces beszólást a férfiaknak. Azt imádják. Több kérdésnél is láttam már ezt a szintet :D

2018. máj. 21. 23:00
 24/67 anonim ***** válasza:
87%

Én sokkal jobban örülnek annak ha egy férfi főz mintha venne nekem egy táskát ami ilyen drága és semmi értelme vagy étterembe visz aminek úgyszintén nem látom értelmet (nem igénylek ilyen dolgokat hogy kacat vagy gaz vásárlás ,nem szeretem ezeket )

Erről beszélek a ferfiak elintézik a gondoskodást egy bankkártya lehuzassal míg a nő időt és energiát pazarol a kapcsolatra

Én lennék a legboldogabb ha én is ennyivel elintézhetnem a gondoskodást hogy huzogatom a bankkartyam , hogy nesze drágám itt egy bon bon vagy egy karóra oszd be

2018. máj. 21. 23:03
 25/67 anonim ***** válasza:

Érdekes, a három legutóbbi vacsoravendégem közül két olyan lány is volt, akinek saját bevallása szerint a tsztafőzésig terjed a tudománya.

#19: külföldre is menni fog? Bár én személy szerint jobb szeretem a cserepes virágot.

2018. máj. 21. 23:06
 26/67 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább szervezek programot kitalálom hova menjünk mint hogy állandóan csak én fozzek egy férfira csak azért mert nő vagyok

Program szervezése akkor sem nehéz ezerszer jobb mint egy főzés

Főzés időigényesebb pláne ha nem egyszerű ételt készít az ember

2018. máj. 21. 23:08
 27/67 anonim ***** válasza:

Sajnos külföldre nem tudok programot szervezni az csak a nagy és erős férfinak megy ( meg jó hogy megy)

Akkor cserepes gazt kapsz , teljesen mindegy gaz az is

2018. máj. 21. 23:12
 28/67 anonim ***** válasza:
68%
"Én sokkal jobban örülnek annak ha egy férfi főz mintha venne nekem egy táskát ami ilyen drága és semmi értelme vagy étterembe visz aminek úgyszintén nem látom értelmet" - Az én barátnőm meg ezeket szereti, nyilván akkor ilyennel lepem. Naponta használja a táskát akkor valami értelme csak volt, meg amennyibe kerülnek a minőségi darabok ez még nem volt vészesen drága se. Én annak nem látom értelmét miért jobb ha egy főzni nem tudó pasi próbál katyvasztani valamit, mikor szerencsére megengedheti magának hogy elvigye a barátnőjét étterembe ahol azt ehet amit szeretne. Nem elég szép gesztus ha olyannal lepem meg amiről tudom hogy vágyik rá és tudom hogy örülni fog neki? Felteszem a következő probléma az lesz hogy a barátnőm anyagias, de szeret étterembe járni, utazni és ruhákat, kiegészítőket kapni úgyhogy ilyenekkel lepem inkább meg. Lehet én vagyok hülye, de eddig azt hittem jó pont, hogy figyelek arra mit szeretne és azzal lepem meg mintsem olyannal aminek egy random nő gyk-ról örülne.
2018. máj. 21. 23:32
 29/67 anonim ***** válasza:
53%
"Erről beszélek a ferfiak elintézik a gondoskodást egy bankkártya lehuzassal míg a nő időt és energiát pazarol a kapcsolatra" - Mit kéne akkor a főzés mellett csinálnom? Közös utazást szervezek vele az nem jó. Elmegyek vele étterembe az nem jó. Szóval a közös program nem számít, mert az ugye nem igényel időt meg energiát a férfi részéről. Ha ezt tudom legközelebb befizetem egyedül wellnessre és akkor legalább pihenhetek otthon. Ha megveszem amit szeretne az nem elég. Besegítek a takarításban ami gondolom alapnak számít. Őszintén nem tudom a főzésen kívül miben vagyok még rossz barát.
2018. máj. 21. 23:42
 30/67 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
13%
#29: Tanuld meg, bro, ha rendszeresen főzöl rájuk (mert magadra is főznöd kell ugyebár), akkor az szerintük túl b#zis és/vagy túl sóher. Ha rendszeresen étterembe hívod őket, akkor meg szerintük nem vagy elég önálló ahhoz, hogy fenntarts egy párkapcsolatot. Igazodj ki a nőkön, pls. Haha.
2018. máj. 21. 23:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!