Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti mit szólnátok ahhoz, ha a barátnőtöknek lenne egy súlyos autista testvére?
Együtt jártok már pár hónapja, de a családról mélyen hallgat, kerüli a témát. Aztán kiderülne, hogy van egy súlyosan autista, agresszív bátyja, aki mondjuk gyerekkorukban támadta, harapta, stb őt. A szülőkkel meg azóta nem nagyon akarja tartani a kapcsolatot, mert a testvére mellett elhanyagolták és elég kirekesztett, mert nem akarja gondozni a testvérét, ha a szülők meghalnak. Amúgy külön él a szüleitől, dolgozik meg minden.
Ti mit tennétek, hogyan éreznétek ebben a helyzetben? Szakítanátok inkább?
Hagynám a manóba. Az, hogy külön él, sajnos nem szakítja meg a nem kívánt családi kötelékeket. A testvére mindig teherként nyomná nemcsak az ő, hanem az én vállamat is.
28/F
Nekem az öcsém autista, régen agresszív volt, engem is azzá tett, ököllel vertük egymást én meg a még kisebb ocsemet. Nem tudom, hogy megbocsátottak e nekem, azóta nyilván jóban vagyunk, de azóta is sajnálom hogy nem voltam megertobb (bár én is kisgyermek voltam).
Egyik páromat se érdekelte soha, hogy az egyik autista, a másik hiperaktiv, hanem nagyon jól kijöttek, nekem mindig mondták hogy szerintük nagyon ügyesen, átlagosan viselkednek. Ha valamelyikőjük ott hagyott volna emiatt, hát, az a kapcsolat annyit ért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!