Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti miért nen főztök a barátnőtöknek soha?
"Igazodj ki a nőkön" - Szerencsére csak a sajátomon kell kiigazodnom, az többnyire megy. Nekünk jó ez a felállás, vagy ő főz vagy én fizetem az éttermet. Amit nem értek hogy itt miért probléma, ha egy pasi nem főz. Barátnőmet nem zavarja, szeret főzni, van rá ideje is, én alkalmatlan vagyok rá és sose érdekelt annyira, hogy megtanuljam. Nem tartom b...zisnak ha egy férfi tud főzni, de én nem akarom megtanulni hogy kell. Szingliként is nagyon jól megvoltam (hétköznap munkahelyen vettem főtt kaját hétvégén meg rendeltem vagy beültem valahová, érdekes mód túléltem).
Amúgy meg jó hogy ennyire a bankkártya huzogatáson akadt itt valaki fenn. Azért nem kevés munkám van abban, hogy csak így huzogatni tudjam. Most akadjak én ki amiért a barátnőm annyival járul hozzá a kapcsolatunkhoz, hogy csak főz meg elvégzi a házimunka rá eső részét de sose lep meg csak úgy egy új karórával vagy visz el egy szép helyre?
Kérdező meg nőcskék akiket zavar, hogy a párja nem főz: beszéljetek azzal a szerencsétlennel, és ne itt várjátok hogy majd hirtelen megvilágosodnak. Sajnos nem vagyunk gondolatolvasók, nem evidens hogy egy nő minden vágya hogy vacsorát főzzünk nekik. Én is abban a hitben éltem, hogy elég ha sok időt töltök vele és ellepem olyanokkal amiket nem tudna magának megengedni, de hát ezek szerint tévedésben éltem. Mondanám hogy futok főzni neki, de törött lábbal nem megy. Majd jóvá teszem neki és egymás után 2 nap is főzök, mert ezek szerint ez kell a nőknek.
Ez már vicc komolyan. Nincs ezen az oldalon normális nő aki kommunikál is a pasijával ahelyett, hogy elvárná a gondolatolvasást?
Én főzök holnap a lánynak, aki gyakorlatilag még nem a barátnőm. Remélem ízlik majd neki.
31/f
Mert nincs.
De amúgy magamnak nagyon szívesen főzök, ha netán lenne barátnőm, akkor természetesen neki is.
Sőt, virágot is kapna mellé. Azt pl nem veszek magamnak egyedül.
Nekem már főzött férfi, sőt, vasalta ki ruhámat is. Ettől lenne nőies, meg b*zis? :O Hogy ugyanúgy magáénak érzi a házimunkát, hogy kedveskedni akar, hogy nem egy teszetosza alak, akire mosni, főzni kell?
Sosem éreztem így, sőt, felnéztem rá, mert az élet minden területén megállja a helyét, legyen az házimunka, vagy szerelés, adóbevallás, bármi. Én nőként tőle lestem el recepteket, szívesen tanultam tőle. Felnéztem, felnézek rá, annyira jól boldogul mindennel, sosem jutott eszembe, hogy ettől ne lenne férfias. Nekem ettől az csak igazán.
Nem értem miért kell kiakadni azon amit irtam
Leírom érthetőbben
Egy kapcsolat nálam akkor kapcsolat ha a házimunkát fele fele arányban csináljuk tehát a férfi is főz mos takarít és nem nekem kell a férfit kiszolgálni
Nem vagyok egy férfi bejaronője hogy CSAK én fozzek rá
Drága ajándékot ,ruhát ,táska,,nyaralást nem szeretek egy férfitól kapni nalam nem az a gondoskodás amikor a férfi ezeket megveszi sőt számomra megalázó ha egy férfi bármit vesz nekem csak azért mert nő vagyok
Nekem is van fizetésem ha kell valami össze spórolok rá és megveszem
Azért irtam hogy a programszervezosdi nem gondoskodás mert nem igényel annyi időt míg a nő addig főz mos takarít mert ugye a férfi nem akar ezekebe be segíteni mert elvan intézve hogy nem tud és nem is akarja
Nő se úgy született hogy ezeket tudja de mégis sajnos kötelező elvárás az hogy körbe ugralja a férfit minden téren
Cserbe mit kap ? Nem gondoskodást hanem csak vacak tárgyakat amit a férfi oda ad a nőnek
Nekem ne intézze el annyival a gondoskodást hogy vesz gazt ,táskát, ruhát
Nekem is van fiezetesem azért mert nő vagyok nen csak a ferfiak keresnek pénzt
Program szervezést is lehet közösen csinálni mint minden mást
#28 én magamnak szeretem a saját dolgaim megvásárolni
Miért kene hogy egy férfi vegye meg nekem ezeket amikor van saját fizetésem?
Nem szeretek semmilyen ajándékot kapni egy férfitól az elveim miatt
Számomra ez azért nem gondoskodás hogy csak a pénzt költi
Számomra ez megalazo és azt mondja nézd én mindent megveszek neked mert neked nem telik rá drágám
Ezért sem szeretek semmilyen ajándékot kapni . Férfi ne azért ajándékozzon mert no vagyok és ez a norma a megszokott
Kötelező szülinap névnap azt ugye muszáj kibírnom de azon kívül semmit
Szóval én ezért nem örülök annak amikor én időt energiát pazarlok egy férfira ő meg csak annyit tesz hogy elvisz étterembe gondoskodás címszó alatt
Nekem az a gondoskodás ami nem annyiból áll hogy szórja a pénzt az nekem is megy és beállítom én a férfit a konyhába én meg elintézem annyival a gondoskodást hogy megveszem a kötelező kacatot gazt vagy étterembe viszem
Számomra nem gondoskodás az ha ajándékot kapok mert gyulolom megaláz vele a férfi sérti a büszkeségem vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!