Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti miért nen főztök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti miért nen főztök a barátnőtöknek soha?

Figyelt kérdés
Miért nem merül fel sok férfiben, hogy talán a másiknak is jól esne, ha ilyen gesztussal lennétek az irányába és az, hogy ezzel dolgoztok többet jelent, mint egy két perc alatt megvásárolt virágcsokor?
2018. máj. 21. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
61%

Mert ha elvisz étterembe, vasárol neked valami apróságot, akkor nem fordít rád időt? Csak a főzésre használt idő számít gondoskodásnak?

2018. máj. 22. 08:10
 42/67 anonim ***** válasza:

Én is szeretek utazni , vagy vásárolni de saját pénzből és nem úgy hogy más a seeggem alá rakja csak azért mert nő vagyok

Nekem ezek nem kellenek ajándékba

Ha kell ékszer vagy táska akkor megveszem magamnak

Nem kell csak azért ilyenekkel “imponálni” mert csak egy nő vágyok és ez a szokás

Nem értem miért baj az ha ezek sértik a buszkesegem és számomra ez nem gondoskodás

2018. máj. 22. 08:20
 43/67 anonim ***** válasza:

Engem ne vigyen étterembe ne vegyen nekem semmit

Max az étterem úgy ha fele fele arányban fizetünk

Nalam igen az a gondoskodás hogy látom főzött nekem és nem csak nekem kell főzni rá mint egy bejaronő

Vásárlás 2 perc amíg ajándékot vesz

Főzés több idő és nem annyiból áll hogy fizettem érte egy étterembe

Milyen könnyű lenne a dolgom ha a férfit kötelezően főzésre fognám és én meg annyival elintézem a gondoskodást hogy kis ajándékot veszek neki meg étterembe viszem

2018. máj. 22. 08:31
 44/67 anonim ***** válasza:

Arra mem gondolsz hogy nem minden nő gondolkodik így? A többségnek nem megalázó, hogy a párja szeretne biztosítani neki mindent, főleg hogy nálunk elég nagy fizubeli különbség is van. Segítek neki a házimunkában, a főzés és a mosás az egyedüli amit egyedül kell csinálnia. Viszont én dolgozok teljes állásban, ő meg részmunkaidőben, úgyhogy talán ennyi "elvárhatok", hogy akkor ne pont fele-fele arányban osztozzunk. Sose tekintettem a páromra ez miatt bejárónőként.

Én nem bírnék elviselni egy hozzád hasonló nőt, aki egy párkapcsolatban is játszaná magát hogy neki aztán senki ne vegyen semmit mert majd magának fizet mindent. Nem lenézés, hogy megveszem neki amit tudok, hanem ha egyszer megtehetem miért várjam el hogy mindent magának fizessen vagy miért nem hívhatom meg úgy hogy ne kelljen felét fizetnie? Érthetetlen, ha ennyire zavar akkor mond a párodnak hogy inkább főzzön rád, de sok értelme nincs az egész kérdésnek. Aki eddig nem főzött nem fog ez miatt futni a konyhába. Aki meg eddig is főzött felteszem ugyanúgy folytatja. Megválaszoltam a kérdést miért nem főzök, le is lettem pontozva, mert néhány nő görcsösen elő akarja adni a függetlent a párkapcsolatban.

2018. máj. 22. 08:51
 45/67 anonim ***** válasza:
61%
Értem. Tehát csak a főzés minősül gondoskodásnak, mert az több időt ölel fel. Zseniális logika.
2018. máj. 22. 08:54
 46/67 anonim ***** válasza:

Ilyen egy idióta, általánosító kérdést. Mindjárt én is kiteszek egy kérdést, hogy "Ti nők, miért esztek instant levest, amikor tele van a hűtő a pasitok által főzött krumplistésztával?"

Amúgy elmondtad a hapsidnak, hogy jó lenne ha néha ő főzne, vagy a kisujjából szopja ki, hogy te mit akarsz?

2018. máj. 22. 08:57
 47/67 anonim ***** válasza:

Na látod ezért nem jövök össze olyan férfival aki többet keres nalam

Nem akarok fuggni anyagilag egy férfitól

Teljes munkaidőben dolgozom így elvarom hogy a házimunka fele fele arányban legyen elvégezve

Igen nekem megalázó az ha a férfi akar nekem bármit is venni

Nem szeretem ha csak nekem kell kiszolgálni egy férfit

Egyenlőség van akkor legyen mindenben az

Nem azért születtem nőnek hogy egy férfit szolgáljak és ezt ő pénzzel jutalmazza nekem

Buszkesegem sértene ha csak a férfi fiezetne mindent legyen az vacsora ajándék

Mindet fele fele arányban szeretek rendezni

2018. máj. 22. 08:59
 48/67 anonim ***** válasza:

Miért mindig az a felállás kell hogy legyen hogy a férfi biztosítsa anyagilag a nőt hogy mindene meglegyen? Ferfiak ettől érzik magukat férfinak? Attól érzik magukat férfinak ha ők fieztnek mindent vagy többet ?

Fordítva miért nem lehet ez hogy egy nő biztosítsa az anyagiakat egy férfinak ?

Miért mindig a férfinak kell lenni ebbe a jobb erősebb szerepben? Nőt meg berakni a gyenge szerepbe akit anyagilag biztosítani kell?

2018. máj. 22. 09:19
 49/67 anonim ***** válasza:
Csak a ferfiak kivaltasag a függetlenség egy párkapcsolatban? Nő nem lehet független önálló? Csak akkor jó a nő ha egy férfitól fugg anyagilag egy kapcsolatban ??
2018. máj. 22. 09:23
 50/67 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz egy pár egyenlő hogy mindent forintra pontosan közösen fizetnek vagy pontosan ugyanannyi házimunkát végeznek. Nem tekintem kevesebbnek a barátnőm csak azért, mert nem áll le velem veszekedni hogy de már ő akkoris felét fizeti mindennek meg neki aztán senki ne merjen ajándékot venni mert sértve érzi magát. Mi kiszolgálás van abban hogy a nő főz? Én meg megjavítom ha valami elromlik, akkor rám meg miért tekint egy nő ezermesterként?

Akkora hülyeség, hogy nem egyenlőek a felek egy párkapcsolatban, csak mert nem ugyanannyit keresnek vagy ugyanannyi házimunkát végeznek. Vagy hogy a szeretet, törődés kimutatása a házimunkával áll egyenes arányban. Ha nem törődnék vele nem vennék neki semmit, nem mennék vele közösen sehova és elzavarnám 40 órát dolgozni, mert hogy na akkor lennénk egyenlőek, cserébe szívem itt egy szénné égett ebéd, csak hogy érezd a törődést.

2018. máj. 22. 09:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!