Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti miért nen főztök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti miért nen főztök a barátnőtöknek soha?

Figyelt kérdés
Miért nem merül fel sok férfiben, hogy talán a másiknak is jól esne, ha ilyen gesztussal lennétek az irányába és az, hogy ezzel dolgoztok többet jelent, mint egy két perc alatt megvásárolt virágcsokor?
2018. máj. 21. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
"Fordítva miért nem lehet ez hogy egy nő biztosítsa az anyagiakat egy férfinak ?" - De, hajrá, akkor tartsd el a párod. Én meg azt nem értem miért akar egy nő ennyire független lenni egy kapcsolatban. Nem ép az a lényeg hogy megosztjuk egymással amink van? Hogy közösen élünk és nem azt számolgatjuk ki mennyit fizetett eddig és ki mennyit házimunkát végzett? Nem elég anyagi függetlenség hogy én megveszem amit szeretne ő meg amit kap kevés pénzt meg tudja spórolni magának?
2018. máj. 22. 09:34
 52/67 anonim ***** válasza:

Főzni minden nap kell általában de megjavítani dolgkat ritkábban ezért kiszolgálás a főzés

Mert a ferfiak kötelezően elvárják

Nekem az nem függetlenség hogy a férfi anyagilag biztosít dolgokat

Nekem az a függetlenség mindent felesben fizetünk minden házimunkát felesben végezunk és a fennmaradó összeget magunkra költjük

Miért lenne az számomra függetlenség hogy egy férfi fizet nekem dolgokat most csak azért mert “gyenge nő” vagyok

Nekem fontos az hogy ugyan olyan önálló és független legyek egy kapcsolatban mint egy férfi nekem az jelenti az egyenlőséget

2018. máj. 22. 09:42
 53/67 anonim ***** válasza:
0%

Már irtam nem jönnek össze soha olyan férfival aki többet keres nalam pont azért hogy ugyan olyan független és önálló tudjak lenni mint ő

Ne pénzeljen engem ne vegyen nekem semmit

Minden legyen felesben

2018. máj. 22. 09:44
 54/67 anonim ***** válasza:
Férfi miért akar ennyire független lenni egy kapcsolatban??? Neki jár ez a kiváltság a nőnek nem???
2018. máj. 22. 09:50
 55/67 anonim ***** válasza:

Én majdnem mindennap főzök neki, kicsit erős az állításod.

De mi a kérdésed? :P

2018. máj. 22. 09:54
 56/67 anonim ***** válasza:

Esetleg a te fejedben lesz valaki ettől gyenge nő, hogy főz a párjának. Nem napi program azért a főzés se, általában ha hétfőn megfőz vmit akkor az van kedden is, nem fogy el egy nap alatt. Plusz sokat járunk el étterembe. Most akkor a logikád alapján dobnom kéne a párom, mert ő nem tudná fizetni mindennek a felét én meg nem akarnék egy részmunkaidős tanárnő fizuja alapján élni? Mert ha nagyon akarnék meg tudnék tanulni főzni pár dolgot, de a párom nem tudna 10szer annyit keresni, mint most.

Komolyan nem értem miért csak akkor lehetnek egyenlőek a felek, ha pénzben és házimunkában is egálban osztoznak. Egyenlő félként tekintek én így is rá, ugyanolyan beleszólása van mindenbe, az égvilágon semmivel nincs elnyomva csak azért mert heti 3-4-szer ő főz.

2018. máj. 22. 09:55
 57/67 anonim ***** válasza:
"Férfi miért akar ennyire független lenni egy kapcsolatban???" - Miben vagyok olyan húde független, ha ezek szerint engem kiszolgálnak, mert más főz? Felőlem eltarthat egy nő. Az egész elképzelésed hibás, nem akarok függettlen lenni egy kapcsolatban. Leírtam már hogy pont az a kapcsolat lényege hogy mindent megosztunk amit tudunk, anélkül hogy striguláznánk ki mennyit adott bele.
2018. máj. 22. 09:58
 58/67 anonim ***** válasza:
0%

Nem szeretek úgy főzni valakire mintha a gyerekem lenne vagy a pótanyja lennék

Nem szeretek másokat kiszolgálni úgy h én ezt nem kapom vissza

Nekem fontos az ha én főzök arra akivel egyitt vagyok hogy o is ugyan úgy tegye meg ezt értem

Nem várok el olyan dolgokat a másiktól amit én ne tennék meg érte

Ferfiak mániája az ha lesz nője akkor rákotelezi a nőket hogy márpedig kötelező csak neki főzni mosni takarítani

Nekem fontos az hogy én vegyem magamnak meg amit szeretnek mert én dolgoztam meg ért

Nem akarok kitartott no lenni

Számomra fontos azt hogy minen felesben legyen ettől érzem magam egyenrangúnak

2018. máj. 22. 10:15
 59/67 anonim ***** válasza:

Kitartott nő semmit se csinál, csak szétteszi a lábát, az megint más.

Nincs rákötelezve semmire, ha nem akar főzni, mosni stb akkor kerítek egy bejárónőt. Akkor legalább egálban leszek a párommal, mert egyikünk se csinál házimunkát, nekem se kell többet mosogatni, teregetni stb. Habár így ugye ki se fejjezük a törődésünket a másik iránt.

Amúgy dönts már el, hogy egy férfi most független, mert nem kell magára főznia vagy éppen pont hogy ki van szolgáltatva a pótanyjának.

2018. máj. 22. 10:25
 60/67 anonim ***** válasza:

Ferfiak többsége úgy viselkedik mint egy óriás csecsemő

Elvárja a nőtől hogy fozzon módon takaritson rá mert a férfi lusta megazaonak tartja ezeket ezért érzi szükségesnek hogy a nőt elhalmozza mindenféle gazzal kacattal és vacsorázni vigye

Nekem oylan férfi kell aki van annyira önálló hogy nem a nőre vár hogy kiszolgálja hanem főz ő is mos társait ő is

Megteszem ezeket ha ugyan úgy vissza kapom ezeket

De úgy nem hogy csak egyoldalú az egész és pénzért kacataer gázért én vagyok a férfi cselédje

Nem várok el olyan dolgot egy férfitól amit én nem teszek meg neki

Vesz nekem ajándékot akkor én is

Elvisz engem vacsorázni akkor én is

Ez se legyen egyoldalú mert nem szeretem

Ne legyek kiváltságosabb helyzetben csak azért mert nő vagyok

Fogadja el a férfi hogy nekem is van keresetem és én is képes vagyok ugyan azt a szintet hozni amit ő

Nem szorulok rá az anyagi támogatásra se kacatra csak azért mert nő vágok

Sőt én nem igénylem az ilyen női szarokat , ékszert nem hordok női táskám nincs nem sminkelek csak a szemöldökom húzom ki és ennyi

Ruhát megoldom magamnak nem kell hogy támogasson a férfi

Nekem az kell hogy minen felesben legyen minden

Randi , rezsi, költségek , házimunka

Nem akarom azt érezni hogy a “parom” alávetettje vagyok hogy én kiszolgálom mert nagy macsó büszke férfi nem főz nem mos nem takarít

Nekem nem kell semmi anyagi resz az az övé ő dolgozott meg érte nem én

2018. máj. 22. 10:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!