Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 pasim van titokba. Hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés

Egyik sem tud a másikról...és tulajdonképpen officiálisan egyikkel sem vagyok. De bármelyikkel találkozom minden megtörténik....soha életemben nem voltam pasifaló, vagy k...va. Olyan teljesen véletlenül mindhárom srác nagyon bejön...fogalmam sincs mit csináljak...Valaki hasonló helyzetben?

Már próbáltam bevallani nekik hogy valmi nincs rendben...és másért is megdobban a szivem de nincs szivem emgbántani egyikőjüket sem.

Nem avgyok valami extra csaj, magam sem értem miért én kellek nekik.....

Mindhárman többet akarnak tőlem mint pár együttlétet...a szivem mélyén viszont egy harmadik srácért vagyok oda akivel egyzser majdnem lefeküdtem....de tudja hogy foglalt vagyok....igaz csak egyikőjükről tud. Nem tudok eligazodni rajta...ha összejöhetnék vele....talán otthagynám a három másikat.

23L

2010. jún. 8. 15:23
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
50%
1x élsz, használd ki az alkalmakat :D
2010. jún. 11. 20:50
 32/40 anonim ***** válasza:
75%

Basszus...:) huh, hát nem is tudom mit tudnék még ehhez hozzászólni, mert itt annyi mindenki írt jót is meg nem is. Eleinte azt hittem hogy te is csak egy kis tini csaj vagy, de rájöttem, hogy 23 éves vagy, így egy kicsit jobb a helyzeted sztem:) Igaza van sok embernek, hogy ki kell élvezni az életet, meg használd ki a pasikat, mert ők is azt csinálják, de a legtöbb srácban van annyi, hogy ő bevallja, hogy csak egy numerára kell a csaj. Ne menj bele ennyi hazugságba mert nagyon meg fogod bánni, de sztem már most bánod. Senkinek sincs joga elítélni Téged, mert ez a Te életed, de egy kicsit tedd félre az egód (mert tetszik neked, hogy bejössz a pasiknak...sok nő bejön a pasiknak de nem hencegnek vele, és sokan nem lesznak beképzeltek tőle...) Szóval egy kicsit nézz magadba. Jó ez így neked? biztosan ezt szeretnéd? MI van ha tényleg az a 4.srác az akivel lehetne egy normális kapcsolatod? akkor is inkább azt a másik 3-at választanád, és szórakoznál tovább? én a helyedben kilépnék a 3-ból, és csak a 4.-re koncentrálnék, hátha jól sülne el végre ez az egész. Hidd el, ha nem fejezed be ezt a játszmát, nagyon fog a lelkiismereted zakatolni!!!! Ami természetes, valld be mindegyik pasinak, hogy mi a helyzet, és őszintén mondd el nekik hogy miért volt ez az egész kalandosdi! HIdd el, észhez fogsz térni, de vigyázz, nehogy túl késő legyen.

Üdv: 24/L

2010. jún. 11. 20:50
 33/40 Fke ***** válasza:
77%

ezen nincs mit szépíteni

ri-banc vagy

gratulálok!

ja és azok a lányok, akik azzal próbálják szentesíteni a dolgot, hogy "férfiak is ezt csinálják" a legnagyobb ribik. nem minden srác csinálja. ha én lelövök egy arabot, akkor magyarázat az, hogy "dehát ők is csinálják?" nem hinném

a kur-vák kur-vák

nincs ezen mit szépítgetni

2010. jún. 11. 21:23
 34/40 anonim ***** válasza:
75%

hú azthittem eddig hogy ilyet csak a kis tini h*lye pi*csák csinálják de rájöttem most hogy nem :D

kösz

amúgy ez nagyon gáz

14/l

2010. jún. 11. 21:28
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok feminista, és pont nem rám jellemző ez az írás...de azért a k.urva anyádat. Az ilyen lányok miatt lesznek olyan lelkisérült f.asz emberek mint én. Szeretnénk normálisan, feltételek nélkül, odaadóan, erre kiderül, hogy még másik 2 csávó dug, és ugyan azt megkapja mint én.

Az oké, hogy valakinek van egy kapcsolata, és 1 szeretője...de csaj...ez azért tényleg durva. Ez szó szerint ki.baszás. Remélem ilyen csajjal többet nem hoz össze a sors, max addig, hogy megdugjam és rögtön dobjam is.

2010. jún. 11. 21:52
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Huhh, hát elég durva helyzetben vagy. Figyu, sok embernek voltak csalódásai, de ez nem jogosít fel arra senkit hogy mások érzelmével is játszadozzon. Lehet hogy egyik másik partnerednek is lehetne már rég egy normális boldog kapcsolata, ha te nem lennél képben. Ha valamelyikkel mégis akarnád folytatni, pár év múlva hogy tudnál a szemébe nézni, büszke lennél arra ahogy ez a kapcsolat kibontakozott?

Én is égettem már két végéről a gyertyát bevallom, de a fiúknak is tisztáztam a dolgot. Mindenképpen megfogod bántani őket ha lepattintásukra sor kerül, de ha tovább húzod még sz**abb lesz mindenkinek.

2010. jún. 11. 22:11
 37/40 anonim ***** válasza:
54%

Most azt várod hogy pátyolgassunk? Ne hazudj magadnak, te is jól tudod hogy aki össze-vissza kefél mindenkivel (vagy min 2 emberrel, akik nem is tudnak egymásról), az bizony lotyó. Ne másoktól várd, hogy eloszlassák azokat a kételyeket, amelyeket már önmagad nem vagy képes leküzdeni! Inkább gondold át, mit akarsz, és csináld jól! Ha életed végéig ezt akarod csinálni, vállald fel, hogy te vagy a város ügyeletes p.nája, de ne bizonygasd, hogy különb vagy!

Önző módon a témától eltávolodva megkérném olvasóim, kicsit gondolják át, valóban igaz-e az a sztereotípia minden férfira, hogy akkor érzi magát nagy legénynek, ha egyszerre több nőt tömköd! Megsúgom, nem, legyetek oly kedvesek, és ne hivatkozzatok erre a későbbiekben =)

2010. jún. 11. 22:28
 38/40 anonim ***** válasza:
69%

... és a "csak irigykedtek" formulát is felejtsétek el, mert az már az önbecsapás netovábbja! =D Csak r.ngyók használják ilyen témában. Inkább írok mindkét nem részére valami hasznosat, mert ugye nem ítélem ám el a lányokat sem, úgyhogy mindjárt velük kezdem =)

Fiatal lyányok, szívem szottyai, ha egy finyú keppivel a kezében közeledik felétek, és felkínálja, bizony ne lepődjetek meg ha nem csak egy táncot akar =D Ha belementek egy játékba, akkor már részesei vagytok, így tökmindegy, hogy eljátszátok az áldozatot, és az a csúnya gonosz másik fél akart megfektetni, netán kezdeményezett, nem csak ő lesz számító kéjenc, hanem ti is olyan szintre alacsonyodtok, mint a kérdező, aki minden bizonnyal megjavul és holnaptól jó kislány lesz =) mi konzervatív begyepesedett "irigykedők" pedig büszkék leszünk rá, hogy okosan döntött! Igggaz? =)

Finyúkák, ti pedig ha ismerkedtek egy lyánnyal, és rájöttök, milyen értelmes jó fej, majd elkezdi mesélni élete rossz élményeit, hogy mennyien állították be ribinek, kiközösítették (és persze ti izomból helyeseltek milyen szarok azok a mások), az jó eséllyel azt jelenti, hogy már előre el akarja ültetni bennetek, hogy ő ártatlan, így amikor visszahalljátok mástól a dolgait, ösztönszerűen megvédjétek a drágát! =) A legtöbb "szentéletű" nőcske előszeretettel indít ilyesmivel.

Na jóéjt és senkiről semmi jót ne halljak!

2010. jún. 11. 22:51
 39/40 anonim ***** válasza:
50%

Kedves utolsó. Te most szartad a spanyolviaszt? Kicsit ilyen stílusú volt a levél, ha meg nem haragszol. Az utolsó része, miszerint "..de én nem olyan vagyok, mint a többi" ez annyira átlagos, hogy nem kell magyaráznod.

És mikor mondja, mondja, mondja, és nekem helyeselnem kéne, hogy a csúnya mások igen ,de ő nem, akkor rohadtul nem tudok helyeselni. Miért helyeselnék? Nekem ne pofázzon, akár milyen tehénszemekkel tud nézni, tegyen le valamit az asztalra, bizonyítson, és kész. Sose szoktam ilyenre helyeselni, lehet ezért nem nagyon volt még kapcsolatom, mert előbb elvártam a bizonyítást, minthogy valaki pofázzon.

2010. jún. 12. 00:46
 40/40 anonim ***** válasza:
Mi több, kanócot is szartam hozzá, sőt egy nagy adag iróniát is, mely azonban elég hígra sikerült, ha elkerülte a figyelmed =D Ez a fórum pedig nem arról szól, hogy bármit bizonygassak, netán ha feltesznek egy kérdést, válasz helyett önmagam fényezzem, mert erre senki nem kíváncsi, így ezt el is kerültem, inkább egy-két bárgyú közhely ellen emeltem szót, a "kötelező" válaszadás és szájbarágós tanácsok mellett. Mind emellett büszke vagyok arra, hogy időnként spanyol viaszt ereget a hátsóm, míg valaki más azzal a bizonyos zabszemmel sem képes megbirkózni =D
2010. jún. 20. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!