Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkövetem 3 hibát barátnőmnél és nem úgy néz ki hogy meg fog bocsájtani. Most szóba se áll velem van ötletek hogyan másszak ki ebből?
Az első az volt hogy hazudtam neki, a második hogy kicsit erőszakos voltam vele (mikor abba akarta hagyni a szexet folytattam és a 3. hogy segítséget kértem a barátnőjétől és ezt meg tudta.
A hazugság csak annyi volt hogy azt mondtam kitöröltem a mobilomból a volt barátnőm képeit de elfelejtettem és mikor lementem turkált a moilomban é meg találta egy mappában mind a 75öt
köszi de nem akar eljönni velem sehová ha rá írok msnen azt mondja hagyjál békén ha meg nem hagyom oltogat :S
amúgy én minden képet meg őrzök mivel emlékhez kötődnek nem tudtam hogy ennyi baj lesz belőle:S
emlékhez kötődik? akkor sem érdemes tárolni...
egyébként meg nem ez a képes dolog a legrosszabb, hanem a 2. hiba. nah ha ezt ki tudod egyszer javítani, ahhoz gratula. türelem kell hozzá, nem kicsi, szerintem érted is hogy hogy gondolom.
A 3 hiba mit jelent? kifejtenéd?
azóta változtak a dolgok....
A csaj kidobott mert bele szeretett a legjobb barátnőjébe:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!