Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha a párom fontosabb a barátnőmnél?
szerintem meg nem ez a normális.
egyébkétn attól függ milyen a párkapcsolatod meg a barátság, de sejtem itt nem egy házasságközeli dologról beszélünk.
nem, többségében nálam leglaábbis barátok előre.
így van (utolsó 2 komment)
ne felejtsd el ki volt melletted amikor épp rossz passzban voltál. ő kiállt melletted. egyp asiért igaz barátot soha nem felejtünk el.
Köszönöm a válaszokat!(:
Én igazából nem felejtettem el őket, és általában ugyanolyan
fontosak, csak néha érzem úgy, hogy ő a fontosabb.De emiatt sokszor nem is érzem jól magam...:/
Még egyszer köszönöm!(:
cöhh. mintha barátnőmet hallanám
sajnos én vele ugy vagyok hogy a barátja kb. 300 kmre lakik és nincs mindig gépnél /=nem lehet csak x időre és nem is minden nap/
és akkor mindig benn kockul hogy áá mindjárt feljön mindjárt feljön
az anyja meg mindig engem gyötör hogy csaljam már ki meg minden mikor akárhányszor probálom mindig ez van leszar engem...
többször violt olyan hogy mosoly szünet volt köztük akkor egyből jajj kijössz gyere már ki meg minden régebben is mikor együtt voltak probáltam vele beszélni nem hallgat rám
és ugy szoktam mindig olyankor lenni hogy akkor mikor kinn jönne /=egyértelmü nála hogy nincsenek együtt/ akkor eljátszom vele azt amit ő szokott csak hogy érezze hogy milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!