Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 pasim van titokba. Hogy másszak ki ebből?
Egyik sem tud a másikról...és tulajdonképpen officiálisan egyikkel sem vagyok. De bármelyikkel találkozom minden megtörténik....soha életemben nem voltam pasifaló, vagy k...va. Olyan teljesen véletlenül mindhárom srác nagyon bejön...fogalmam sincs mit csináljak...Valaki hasonló helyzetben?
Már próbáltam bevallani nekik hogy valmi nincs rendben...és másért is megdobban a szivem de nincs szivem emgbántani egyikőjüket sem.
Nem avgyok valami extra csaj, magam sem értem miért én kellek nekik.....
Mindhárman többet akarnak tőlem mint pár együttlétet...a szivem mélyén viszont egy harmadik srácért vagyok oda akivel egyzser majdnem lefeküdtem....de tudja hogy foglalt vagyok....igaz csak egyikőjükről tud. Nem tudok eligazodni rajta...ha összejöhetnék vele....talán otthagynám a három másikat.
23L
Bocs tényleg elirtam.....
De amugy jó ez az egomnak:) Barátnőim irigykednek:)
Engem is csunyan atvertek egyszer.....és én nem bosszuból csinálom, de bevallom jó érzés hogy kellek nekik.
kedves kérdező!
egy hazug ember vagy, semmi több. hazudsz nekik, hazudsz önmagadnak...
remélem egyszer veled is így elbánnak!
hagyd ott mind a 4-et, és hagyd abba ezt az egész "játékot"
Ez gáz. (ha férfi lennél, ugyan annyira lenne gáz... ha ezzel valaki nincs tisztában, az is gáz)
Mindegyikkel lazán kellett volna kamatyolni. És mindegyiknek meg kellett volna mondani (akár többször is, ha elfelejtette volna), hogy te csak jól akarod magad érezni és azért vagy éppen velük, de ennyi... ha pedig mást mutatsz, az gáz... és egyre jobban az lesz. Minél előbb beszélj velük... később nehezebb lesz nekik megemészteni (téged pedig nem tudlak sajnálni, viszont megérteni meg tudlak)
Aki keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál...
Egyébként pedig együtt voltál sok ideig egy emberkével... az elsővel. Aztán vége lett és kicsit érettebb fejjel megnyílt a világ. Most mindenkivel b***ni akarsz, de majd lecsillapodsz. Jobb ha most éled ki magad, mint 40 évesen férj és gyerekek mellett.
Mindenkivel le kell szögezni, hogy miről van csak szó, ne használj ki senkit és ne törj össze senkit! Én ezt csinálom. Igaz, így kicsit nehezebb, kevesebb a sikerélmény is, mintha hülyítenél valakit, de mindig tükörbe tudok nézni és jól érzem magam a bőrömben. És így is akadnak csajok.
23F
jujj, szerintem még azelőtt szakíts velük, mielőtt kiderül
aztán tiszta lappal indulhatsz a negyedik sráccal - ha még kellesz neki ezek után
16:03-as vagyok (a két 16:03-as közül az első)
Kérdező! A 15:37-es hozzászólásodra reagálva, amit csak most olvastam, erre hangnemet váltok: egy szemét vagy, aki még élvezi is ezt a helyzetet mit sem törődve másokkal. És bizonygatni akarod a szánalmas barátnőidnek, hogy húúú ennyi pasim van... ez is elég tré.
Most se azért akarod megoldani ezt a "problémát", mert megszólalt a lelkiismereted és félsz, hogy jobban megbántod ezeket az embereket, hanem mert egy 4.-ért el akarod dobni mindet, csak nem tudod, hogy hogy, és nem tudod, hogy mennyi esélyed van a 4. áldozatnál.
Azt hittem, hogy csak épp most éled ki magad és ennyire szarul sikerül... de nem csak erről van szó... te szemét is vagy.
16:03 és 16:12 vagyok
De ha laza kapcsolatot akarsz, csak hogy épp legyen melletted valaki, mert jó érzés, ha kicsit törődnek a lelkeddel és a testeddel, akkor akár engem is bevonhatsz, ha megtetszem és ha megtetszel. Engem hülyíteni se kell és én se foglak :-D. Én se Benkő vagyok, hogy feleséget keressek és én is egy hosszú kapcsolat után amíg az igazit keresem, kellemes időket töltök el az esélyesekkel is. Különben is az egyetlen állat az ember, aki nincs tisztában azzal, hogy az életben egyik legfontosabb dolgunk élvezni azt.
16:44 vagyok ismételten
De ha nem használsz ki másokat és ha nincs meg az, hogy az ujjaid köré csavarjál valakit, akkor érdektelen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!