Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 pasim van titokba. Hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés

Egyik sem tud a másikról...és tulajdonképpen officiálisan egyikkel sem vagyok. De bármelyikkel találkozom minden megtörténik....soha életemben nem voltam pasifaló, vagy k...va. Olyan teljesen véletlenül mindhárom srác nagyon bejön...fogalmam sincs mit csináljak...Valaki hasonló helyzetben?

Már próbáltam bevallani nekik hogy valmi nincs rendben...és másért is megdobban a szivem de nincs szivem emgbántani egyikőjüket sem.

Nem avgyok valami extra csaj, magam sem értem miért én kellek nekik.....

Mindhárman többet akarnak tőlem mint pár együttlétet...a szivem mélyén viszont egy harmadik srácért vagyok oda akivel egyzser majdnem lefeküdtem....de tudja hogy foglalt vagyok....igaz csak egyikőjükről tud. Nem tudok eligazodni rajta...ha összejöhetnék vele....talán otthagynám a három másikat.

23L

2010. jún. 8. 15:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
79%

Attól, hogy a hapsik ezt csinálják, attól még nem kéne neked is mindenkivel kef*lni...egyébként szerintem pasinál is ugyan olyan undorító...:)meg nálad is...

Szánalmas vagy...és még jó pofa dolognak tartod, még smileykkal rakod tele a mondandódat, meg hogy jót tesz az egódnak...háh...majd meglátjuk, amikor majd valamelyik jól pofán csap, mert egy rib@nc vagy, az hogy fog esni:D

De tudod, hogy van ez...az univerzum kiegyenlítődik:D

Hogy mit csinálj? Talán ne k*rjál többet több hapsival egyszerre:D ilyen egyszerű...:D

19L

2010. jún. 8. 17:36
 22/40 anonim ***** válasza:
27%
17:36 !!! Ezt a férfi társadalom nevében kikérem magamnak! Nők között is sok az ilyen, csak ők általában nem dicsekednek vele.
2010. jún. 8. 17:42
 23/40 anonim ***** válasza:

felesleges mások véleményére adnod, vagy ezen aggódni.most már ez a helyzet, ezt viszont meg kell oldani. ha 3 pasival randizgatnál egyszerre, nem lenne gond,de mivel mind a hárommal lefekszel, gyors megoldás kéne. idővel persze magától is megoldódik, de ha ide írsz valószínűleg zavar ez az állapot.

azt gondold végig, hogy ha mostantól egyikkel sem találkozhatnál vagy beszélhetnél SOHA többet ebben az életben, melyikük lenne az, aki nélkül egyszerűen képtelen lennél élni...ha nem látnád már semmihez se lenne kedved, és soha többet senkivel se akarnál járni.

őt válaszd.

20/L

2010. jún. 8. 18:15
 24/40 A kérdező kommentje:

Drága 19 éves lány!

Örülök, hogy te is leirtad a véleményedet. Hálásan köszönöm. Tiszetelem a szókimondóságodat:))))))))))

Komolyan!

Amúgy rögtön leirtam ,hogy 4 férfival feküdtem le 23 évem alatt.Hogy ez sok vagy nem sok...mindenki eldöntheti.

Első kapcsolatom nagy csalódással zárult, talán ezért is tesz jót a lelkemnek ez a kis körülrajongás. És bár irtam , hogy nem vagyok extra csaj, ez nem jelenti azt hogy nem lennék jó nő....

Jól is esik ez a helyzet, de zavar is természetesen. Viszont vallja be magának mindenki hogy vajon nem hizelgő-e ha 3 pasi is hajt rá....és mindhárom tényleg helyes és normális fickó.

NEm kell irigykedni, és ti is akik itt ültök és lerib.ancozzátok a másikat, inkább emeljétek fel a hátsótokat és menjetek sportolni, ne itt játszátok a jó kislányokat, csak mert lusták vagytok tenni azért hogy értetek is odalegyenek a férfiak.

Sok a megkeseredett, depressziós ember ezen az oldalon aki csak azt hajtsa mikor talál rá a szerelem.....hát ne itt várjatok rá!

Elnézést azoktól,akiket ez nem érint!

2010. jún. 8. 19:29
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Hiába csak 4 hapsival feküdtél le életed során...

Bazz...hárommal EGYSZERRE...ezen a tényen nem változtat semmit...

Előadod itt magad, mártírkodsz, már lassan te leszel az áldozat...

Ez akkor is gáz...mondjon bárki bármit...

2010. jún. 8. 19:38
 26/40 A kérdező kommentje:
Ennyire ne idegesitsd ezen magad..még a végén szivrohamot kapsz az én problémám miatt:)
2010. jún. 8. 19:41
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

hát "kedves" kérdező, neked aztán akkora az egod hogy be se férsz az ajtón xD

szálljál már egy kicsit magadba, és vedd már észre hogy mekkora rib@nc vagy!!!

senki sem irigykedik!!

2010. jún. 8. 20:54
 28/40 anonim ***** válasza:
77%
én kb 10éve versenyszerüen sportolok és 2.6éve boldog kapcsolatban élek és az alakommal sincs gond és ugyanugy vannak ostromlok(akik hajtanak rám)de soha nem fordult mega fejemben h 1cere 3at hülyitsek én nem vagyok ilyen és kész. pedig nekem is volt rohadt nagy szerelmi csalodásom és mégis felálltam utána és boldog vagyok.
2010. jún. 8. 20:55
 29/40 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem nincs ezzel semmy gáz,mivel 1.nem vagy egyiknél sem elkötelezve 2.szabad vagy 3.azt csinálsz amit akarsz 4.nem ígértél nekik -gondolom-hosszútávú kapcsolatot.

Ha viszont egy másikra pályázol,akk a többit hagyd,mondd meg nekik h köszönöd ennyi volt,de szerelemre vágysz:)

2010. jún. 9. 12:51
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Megdughatlak én is? Komolyan kérdezem.
2010. jún. 11. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!