Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Hogy másszak ki ebböl a helyzetböl?
Ha nem tudod otthagyni akkor miről bezsélünk??? Ígyis-úgyis leszívja a pénzed. Sztem nem normális amit a barátnőd csinál, de ha te nem tudod otthagyni....
19L
18:23 vagyok
Gondolom felnőtt értelmes ember vagy. Csak gondolkozz el picit a dolgokon. Sok sikert! Jó munkát nem találsz minden bokorban!
Pff... Nehogy feladd a munkádat. Miatta... Nekem ebből teljesen az jött le, hogy csak a pénzed miatt van együtt veled. Ahogy írtad, egymáshoz sose mentek, és a sétálgatás sem elég, csak ha elviszed valahova...
Gondolkozz el ezen. Ez nem normális dolog. És mi az, hogy megöli magát... hát persze.. Ha feladnád a munkád nem vihetnéd ilyen drága helyekre naná, hogy megölné magát (amihez elég nagy bátorság kell, szóval ez ne izgasson).
Tényleg gondolkozz el rajta, hogy megéri-e... Szereted? :\ Hát nem tudom... Ő is szeret, de az biztos, hogy a pénztárcádat jobban. És igaza van az első kettőnek is valamilyen szempontból. Egyszer felejtsd otthon a pénztárcád. Kíváncsi lennék, hogy reagálna rá... Tuti kiakadna. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!