Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon ilyen helyzetböl sikerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Vajon ilyen helyzetböl sikerül kilábalnom valaha is?

Figyelt kérdés
Másfél éve elvesztettem a barátnömet ,elhagyott egy másik fiuért .Nagyon szerettem és szeretem most is .Sajnos amiota nincs se életkedvem se célom .Mintha az ö elvesztésével mindent elvesztettem volna .(pedig elakartam venni ,család meg ilyenek voltak a cél).A napjaim ugy telnek hogy dolgozom aztán alvás ,semmi se érdekel ,nincs kedvem semmihez se .Se az hogy uj kapcolatot szerezzek ,se az hogy családom legyen vagy ilyesmi ,már nem vágyok semmire .Mindennap a barátnömre vágyok ami nagyon rossz .Csak nemértem mért nem tudom elfelejteni hisz mások egy hét alatt képesek más kapcsolatba belemenni meg szerelmes lenni én meg másfél éve kinlodok .Mert mégha ugy vesszük ha ugy vesztünk el valakit hogy meghall azt 1-2 év alatt tul lehet lenni rajt vagy feldolgozni ,de akkor én mért nem tudom .Nemtudom olyan érzésem van hogy ö volt az igazi nekem minden téren ,ugyanis a mondás ugy tartja az ember egyszer lessz igazán szerelmes élete során és én pont ilyen vagyok.A kérdésem ha nem felejtem el mert tuti nemfogom szerintetek mi lessz velem igy ?(léci normális válaszokat irjatok -probáltam más lánnyal összejönni de semmi nem tudtam mert hiányzott valami belölük ami csak benne volt meg )..
2011. jún. 9. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon beletemetkezel az önsajnálatba. Ez a lehető legrosszabb, amit tehetsz. Menj emberek közé, ismerkedj, szerezz új barátokat. Előbb utóbb találsz partnert és "kigyógyulsz".
2011. jún. 9. 14:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. jún. 9. 14:55
 3/9 A kérdező kommentje:
24 leszek
2011. jún. 9. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonlít a történeted az exemre.
2011. jún. 9. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:
akkor is ezt erezted amikor eggyutt voltal vele?keso banat .bocsi de ez az igazsag,majd az ido segit.
2011. jún. 9. 15:00
 6/9 A kérdező kommentje:
amikor vele voltam sose voltam szomoru boldog voltam volt célom hogy vele tervezem az életem ..
2011. jún. 9. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kötődsz még ennyi idő után is hozzá, mennyi ideig voltatok együtt? Nekem a nagyon sok éves kapcsolatomat 3 évig tartott feldolgozni,és nehezítette, hogy egy faluban laktunk, és sűrűn láttuk egymást. Nálatok mi a helyzet?
2011. jún. 9. 15:06
 8/9 A kérdező kommentje:
mi 8 honapig voltunk eggyütt ,de most elég gyakran látom mert helyen dolgozunk ,csak annyiban jo hogy amikor én kezdek ö akkor végez igy nem kell egész nap látnom .
2011. jún. 9. 15:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát ha a mondás úgy tartja akkor biztos úgy van.... -_-

Baromság. 1,5 év után nyugodtan keress egy másik csajt, mittomén, nézegess társkeresőket, hátha bejön valaki, addigse a volt nődre gondolsz. Ha találsz új csajt, vele elleszel és jobb lesz.

2011. jún. 9. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!