Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok ebből a helyzetből ártatlanul kijönni?
Egy srác nagyon tetszett és elkezdtem érte teperni, aztán kiderült, hogy neki is ugyanazok az érzései mint nekem. Elkezdtünk kavarni, egy heten át csináltuk ezt amikor megismertem egy új fiút. Igazából barátságnak akartam indítani ezt az egészet, de aztán kicsit jobban megismertem és rájöttem, hogy rengeteg közös van bennünk és nagyon jól el vagyok vele, nem úgy mint a másik sráccal. Igazából akivel elkezdtem kavarni, vele se rossz ,de most jött egy új, egy jobb!
Találkozgatok az új fiúval, de persze nem csattant el egy csók sem meg semmi, mert nem lenne hozzá szívem és a lelkiismeretem is kikészítene egyből. A két srác nem tud egymásról, hogy találkozgatok velük, de benne van a pakliban, hogy hamarosan megtudják.
'Szakítani' szeretnék azzal akivel kavartam, de egyáltalán nem azzal az okkal, hogy: bocsi, de találtam nálad jobbat akihez rettentően vonzódom és egyben barát és pasi is tudna lenni...
Hogyan kezdjek a lepattintó szöveghez?
18/L
Mit mondjak NŐK!!!
Szerintem fogd meg, tépd ki a szívét, és add a kezébe !!!
Exemnek bevált, és nolám ő milyen könnyedén továbblépett...
"de most jött egy új, egy jobb!"
Jaj, anyám. Ha nem lenne ott, hogy 18, azt hinném 12.
Hogy hogyan pattintsd le? Úgy ahogy az újabbat és jobbat fogod amikor nála is jön egy újabb és jobb: "nálam jobbat érdemelsz." (utálom ezt a szöveget, de ebben az esetben legalább igaz lenne)
26/F
Miért állnék le azzal akivel nem érzem magam teljesnek, és miért nem jövök össze azzal akivel eltudnék egy komoly kapcsolatot képzelni, nem csak egy szimpla fellángolást?
Rühellem a maradjunk barátok, és a jobbat érdemelsz nálamnál..
Ha ilyen a hozzá állásod, akkor mond neki az igazat!
Hogy tényleg jobbat érdemel nálad !
Nem kezdelek el minősíteni, mert nem ismerlek, de ha végigolvasod a kérdésed, akkor 1 külső személő méretes ribancnak fog titulálni! Főleg ha már megélt ilyet..."jött egy új, jobb"
Szeretem amikor az emberek az érzéseket mint tárgyat képzelik el ami mindig megújul, és jön egy jobb, közben lehet a srácnak belevágsz a lelkébe, amitől kitudja mit csinál.
Teljesen mindegy mit mondasz neki, mert ha a szakítás másnapján/vagy egy héttel később (mindegy..) meglát az új fiúval tudni fogja a szitut. Hogy egy másik miatt dobtad. És ez is az igazság.
Szerintem egy hét még nem "komoly" kapcsolat, valószínű még igazából nem is szerelmes beléd, szóval túl fogja élni. Mondd el neki őszintén, hogy találkoztál valakivel, akivel jobban passzoltok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!