Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ilyen helyzetből jól kijönni?
Szóval van egy barátnőm, aki mindig jó fej velem, nem hiszem, hogy bármikor is megbántana. Tetszik neki egy fiú, de nagyon gyerekes módszerekkel próbálta felhívni magára a figyelmet. A fiú valóban nagyon jó pasi, de engem nem igazán érdekelt. Egyik este elmentünk egy presszóba, ahol a fiú dolgozik, és a barátnőm végig tette a fejét neki, én meg csak mosolyogtam. A barátnőm hajnalban kapott egy e-mail-t, amiben a fiú rólam érdeklődött. Felvette velem a kapcsolatot, engem is érdekelni kezdett. Elmondta nekem, hogy mennyire nevetségesnek tartja a barátnőm közeledését (tudja, hogy a lány odáig van érte, mert minden haverját ráuszította, hogy kérdezze meg tőle, hogy tetszik-e neki a barátnőm stb.) de túl rámenősnek tartja. A fiú randira is hívott engem, és nagyon tetszek neki. Elmondta, hogy a barátnőm nagyon szép lány, de nem az esete, és csak velem foglalkozik mostanában. Nem tudom mit tegyek! Nagyon kedves, aranyos és figyelmes. Nekem is nagyon tetszik, és szívesen találkozgatnék vele. Mit csináljak, hogy ne bántsam meg a barátnőmet? (nem tolerálná azt, ha összejönnék vele)
L/15
Akkor ő nem igazi barát.
szerintem egyszerűen ez az igazság.
nem lehet szépíteni.
Mégis milyen dolog hogy nem tolerálná??
neki ennek örülni kellene!
és: az sem szimpatikus ahogyan erre a srácra ráhajtott.
lehet hogy ez előítélet de nekem erőszakos embernek tűnik.
egy fiú nem egy tárgy, amit be kell zsebelni, hanem egy ember.
vagy nincs igazam??
figyelj, szerintem nagyon kedvesen beszélj a barátnőddel. mondj el neki mindent amit nekünk. hogy ő nem tetszik a fiúnak.
ez olyan dolog amit el kell fogadni.
és a valóságban semmi sincs ami bánthatná őt ebben.
szóval ha nem érti meg akkor baj van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!