Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből a helyzetből, hogy tudok jól kijönni?
Lassan 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel , és az a gond , hogy már fél éve azzal idegesít , hogy vegyem el , de nekem eszem ágába sincs , mert nem szeretem mert megváltozott amióta megismertem , ( nagyon elvilágiasodott ).
A lényeg , hogy azt mondtam neki , hogy rendben van ,mert fontos üzleti ügyeim voltak , és kissebb bajom is nagyobb volt nála , sajnos kocsit is kért amit megigértem neki , de azt is csak azért , hogy ne piszkáljon.
Nem szeretném egyszerűen kidobni , mert azért bennem is van valami jóérzés.
hány évesek vagytok?
mond neki hogy annyi pénzed most nincs.......vagy nem szeretnél elköteleződni hamar.Vgay hogy neked nem fontos a papír a házassághoz.
irt ide egy kérdést ki egy pasi kb egy hónapja
barátnőjével 2 éve együtt,csaj elkényeztetve,megkapott mindent,de el akarta magát nagyon vetetni,pasi bizonytalan volt,hamarnak találta...csaj meg közölte,hogy terhes...elfelejtett szolni,hogy abbahagyta a tablettát...pasi meg dönthetett,hogy elveszi a csajt,és nevelik együtt a gyereket,vagy otthagyja,és fizeti a gyerektartást...
ne kerülj hasonló cipőbe...
Gondoltam arra , hogy nincs pénzem , de nemrégen ajándékoztam meg magam egy méregdrága autóval.
29F
Nem értitek a bajom , kidobom , de én leszek a család szégyene.
Nem az , hogy ő egy liba , hanem , hogy én egy hazug disznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!