Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebből a helyzetből, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből a helyzetből, hogy tudok jól kijönni?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel , és az a gond , hogy már fél éve azzal idegesít , hogy vegyem el , de nekem eszem ágába sincs , mert nem szeretem mert megváltozott amióta megismertem , ( nagyon elvilágiasodott ).

A lényeg , hogy azt mondtam neki , hogy rendben van ,mert fontos üzleti ügyeim voltak , és kissebb bajom is nagyobb volt nála , sajnos kocsit is kért amit megigértem neki , de azt is csak azért , hogy ne piszkáljon.

Nem szeretném egyszerűen kidobni , mert azért bennem is van valami jóérzés.

2010. jan. 4. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok?

mond neki hogy annyi pénzed most nincs.......vagy nem szeretnél elköteleződni hamar.Vgay hogy neked nem fontos a papír a házassághoz.

2010. jan. 4. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Kocsit? Nem volt még szex? Úgy dobd hogy a lába se érje a földet. Ez nem jóérzés kérdése, magadat teszed tönkre.
2010. jan. 4. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Pedig ha egy csepp jóérzés lenne Benned,akkor már most kidobnád ezt az elvilágiasodott nőszemélyt.Neki is,magadnak is jót tennél vele.Amennyiben ez a kérdés tényleg valós..
2010. jan. 4. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:

irt ide egy kérdést ki egy pasi kb egy hónapja

barátnőjével 2 éve együtt,csaj elkényeztetve,megkapott mindent,de el akarta magát nagyon vetetni,pasi bizonytalan volt,hamarnak találta...csaj meg közölte,hogy terhes...elfelejtett szolni,hogy abbahagyta a tablettát...pasi meg dönthetett,hogy elveszi a csajt,és nevelik együtt a gyereket,vagy otthagyja,és fizeti a gyerektartást...

ne kerülj hasonló cipőbe...

2010. jan. 4. 22:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Gondoltam arra , hogy nincs pénzem , de nemrégen ajándékoztam meg magam egy méregdrága autóval.

29F

2010. jan. 4. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
azt írod nem szereted, mert megváltozott... akkor mi a francért vagy vele? Kocsira hajt? Anyagia liba, a pénzed miatt kellesz neki, vedd már észre! És feleségül menni is valószínűleg ezért akar hozzád, mert biztos anyagi hátteret tudnál nyújtani neki! Én lány vagyok ugyan, de ha a helyedben lennék, kidobnám, mint a macskát...
2010. jan. 4. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
ez borzasztó! én úgy kidobnám mint macskát szarni! hogy finom legyek... anyagias pénzéhes liba! mi az hogy kocsit kér?! eldobom az agyam...
2010. jan. 4. 22:30
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem értitek a bajom , kidobom , de én leszek a család szégyene.

Nem az , hogy ő egy liba , hanem , hogy én egy hazug disznó.

2010. jan. 4. 22:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán ülj le vele higgadt hangnemben beszélgetni, ha úgy látod, épp olyan a szitu, hogy nyugodtan végighallgat, és mondd el neki az ŐSZINTÉT. Az őszinteség az emberi kapcsolatok alapköve.
2010. jan. 4. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!