Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire szemét? Hogy másszak ki ebből a helyzetből?
Az exemmel 1 év után mentünk szét.A végén volt egy zavaros helyzet: egy másik lányt szédített egy másik városban.Megkerestem a másik lányt és megkérdeztem a dolgokról.A srác mindent a lányra akart fogni,amikor nem ment és kínos lett neki a helyzet,csak úgy szó nélkül lelépett(a szakítást egy közösségi oldalon tudtam meg-nagyon jó érzés volt).Kb 3 hónap után voltam képes leülni vele beszélgetni(akkor már volt párom).Bocsánatot kért, elismerte,h szemét volt.Baráti kapcsolatunk lett.Kb fél év után elkezdett keresni,hogy szeret és béküljünk ki.Szépen tönkre vágta a kapcsolatomat,mert a barátomnak rosszul esett(pl volt olyan,hogy este kettesben aludtunk és a párom is látta az smst, 'szeretlek.hagyd el!'...)Próbáltam leállítani,de nem tudtam az smst letiltani(a hívásait, egyéb üzeneteit igen).A pasim végül kiborult és elhagyott( az a gyanúm,h esetleg a pasimmal is beszélhetett az ex).Tényleg nem csináltam semmit az exemmel, nem is találkoztam vele, nem is beszéltem vele.
Utána egyből kirakta az ex,hogy kapcsolatban .Képek a csajról és 'így imádja' , 'úgy imádja' ( ugyanazt a becenevet adta neki,mint nekem annó).Akkor voltak egy hónaposak (érdekes módon még nekem küldözgetett békülős smst).A lényeg, hogy írtam egy smst az exemnek,h 'Boldog lehetsz,h elérted a célod.Nem ismerlek ezentúl.Szemét voltál és az is maradtál'.A csajnak azóta én vagyok a szemét és az ő pasiját akarom.Állandóan piszkál, hü.leségeket terjeszt rólam a kis barátnőivel(17 éves).Legszivesebben elmesélném neki, h mi is a helyzet.
Már bánom, h valaha is szóba álltam azzal a pasival.Tehetetlennek érzem magam.
Hát ez igencsak cinkes helyzet. Amúgy van egy viszonylag egyszerű megoldás: ne vegyél tudomást a létezéséről. Ha sms-t ír, ne írj vissza, ha hív, semmiképp se vedd fel, ha találkoztok, nem kell köszönni neki stb. Előbb-utóbb feladja. Ha ő bunkó volt veled, akkor visszafelé is csak ezt érdemli.
21F
Mindenki érzéketlen, aki nem járt hasonló cipőben, így ezt nem vetheted az első szemére.
A helyzet az, hogy az életnek nem csak ezen a terén tapasztalhatod meg, hogy tehetetlen vagy, pontosabban nem rajtad múlik a probléma megoldása.
A helyedben? Új telefonszámom lett volna záros időn belül. Azután a közösségi oldalakkal egyáltalán nem foglalkozom, neked se kellett volna "onnan megtudni". Leülni azzal, aki megcsalt és már nem akartál tőle semmit: értelmetlen. A bocsánatkérése kamu volt, amit "baráti kapcsolatunk"-nak nevezel, szintén nem az volt, a barátok ugyanis ritkán mennek át zaklatóba. Este az ágyban sms-t kaphatni elég nagy hiba, ha már nem kapcsolod ki a telefonod, legalább tennéd máshová, hátha szimplán sokkal éberebb alvó a társad és felébreszti egy nem fontos ismerősöd. Végezetül pedig kár bánkódni egy olyan pasiért, aki 1. nem ért egy telefonszámcserét; 2. nem bízott meg benned, bár maximálisan ártatlan voltál (de ez enyhe túlzás, egy idő után teljesen jogos ráunni a le nem vakart udvarlód ténykedésére)
A lényeg, hogy ezeken nem tudsz változtatni. Mindig lesznek, akik hülyeségeket terjesztenek, át próbálnak verni, stb. A te dolgod annyi, hogy ami rajtad múlik, azt megtedd, hogy amikor a lelked emlékezni talál, ne legyen a múltban, amit másként tennél. Ami meg nem rajtad múló probléma, azt úgy kell kezelni, mint ami nincs: erőlködés helyett jóra is fordítható az energia, ami füstbe menne. Mint pl. a pénz és idő, ami a "szemét" megírására ment el. Sokszor a kevés a több, ha tényleg levegőnek tekinted, jobban észreveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!