Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 pasim van titokba. Hogy másszak ki ebből?
Egyik sem tud a másikról...és tulajdonképpen officiálisan egyikkel sem vagyok. De bármelyikkel találkozom minden megtörténik....soha életemben nem voltam pasifaló, vagy k...va. Olyan teljesen véletlenül mindhárom srác nagyon bejön...fogalmam sincs mit csináljak...Valaki hasonló helyzetben?
Már próbáltam bevallani nekik hogy valmi nincs rendben...és másért is megdobban a szivem de nincs szivem emgbántani egyikőjüket sem.
Nem avgyok valami extra csaj, magam sem értem miért én kellek nekik.....
Mindhárman többet akarnak tőlem mint pár együttlétet...a szivem mélyén viszont egy harmadik srácért vagyok oda akivel egyzser majdnem lefeküdtem....de tudja hogy foglalt vagyok....igaz csak egyikőjükről tud. Nem tudok eligazodni rajta...ha összejöhetnék vele....talán otthagynám a három másikat.
23L
"Nem avgyok valami extra csaj, magam sem értem miért én kellek nekik..... "
Mert jól megtömhetnek... :))) nekem is van egy k*rva ronda csaj osztálytársam és minden héten mással "alszik" erre jó. Látod. :)
Erre van egy ősi dakota közmondás:
"Ha beleugrottál a sz@ros gödörbe, ne lepődj meg, ha te is sz@ros leszel, és utána bűzleni fogsz."
Bizony rólad már senki se fogja lemosni az olcsó k.rva címet...
Nos megsúgok valamit, mostantól "officiálisan" is k urva vagy.
Hogy mit csinálj? hívd össze mind a négyet egy gang-bang-re
"Mindhárman többet akarnak tőlem mint pár együttlétet...a szivem mélyén viszont egy harmadik srácért vagyok oda akivel egyzser majdnem lefeküdtem"
Nem véletlen egy 'negyedik' srácot akartál írni? És ha érte 'dobog a szíved', akkor miért nem vele vagy? Abból, amit írtál, azt szűrtem le, hogy csak azért nem lehetsz szíved igazi kiválasztottjával (a negyedikkel), mert ő úgy tudja, foglalt vagy 1 csávóval, de igazából 3-mal...
Szerintem gyorsan döntsél, és ne hülyítsd szegény srácokat, és MOST AZONNAL állj oda mindegyik elé és közöld velük, van még 2 (vagy 3) rajtuk kívül. Nagyon nem szép dolog, amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!