Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 pasim van titokba. Hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés

Egyik sem tud a másikról...és tulajdonképpen officiálisan egyikkel sem vagyok. De bármelyikkel találkozom minden megtörténik....soha életemben nem voltam pasifaló, vagy k...va. Olyan teljesen véletlenül mindhárom srác nagyon bejön...fogalmam sincs mit csináljak...Valaki hasonló helyzetben?

Már próbáltam bevallani nekik hogy valmi nincs rendben...és másért is megdobban a szivem de nincs szivem emgbántani egyikőjüket sem.

Nem avgyok valami extra csaj, magam sem értem miért én kellek nekik.....

Mindhárman többet akarnak tőlem mint pár együttlétet...a szivem mélyén viszont egy harmadik srácért vagyok oda akivel egyzser majdnem lefeküdtem....de tudja hogy foglalt vagyok....igaz csak egyikőjükről tud. Nem tudok eligazodni rajta...ha összejöhetnék vele....talán otthagynám a három másikat.

23L

2010. jún. 8. 15:23
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
92%

"Nem avgyok valami extra csaj, magam sem értem miért én kellek nekik..... "

Mert jól megtömhetnek... :))) nekem is van egy k*rva ronda csaj osztálytársam és minden héten mással "alszik" erre jó. Látod. :)

2010. jún. 8. 15:24
 2/40 A kérdező kommentje:
4 pasival feküdtem le életemben...ha ez érdekelt...3 éves kapcsolatom volt...
2010. jún. 8. 15:27
 3/40 anonim ***** válasza:
87%

Erre van egy ősi dakota közmondás:

"Ha beleugrottál a sz@ros gödörbe, ne lepődj meg, ha te is sz@ros leszel, és utána bűzleni fogsz."

Bizony rólad már senki se fogja lemosni az olcsó k.rva címet...

2010. jún. 8. 15:28
 4/40 anonim ***** válasza:
65%
én megértelek. mindig azt mondják, hogy a férfi ezt megteheti, de ha nő, akkor egy k.... de kit érdekel? én is voltam ilyen helyzetben, egyáltalán nem foglalkoztam mások véleményével, bár próbáltam titokban tartani a dolgokat. nálam is 3 pasi volt egyszerre, bár én nem feküdtem le egyikkel sem, csak szórakozgattunk, randiztunk. a végén mindegyikkel szakítottam, mert csak egy jó kis móka volt, jól elvoltam velük. de így, a helyedben lehet, hogy most is szakítanék mindegyikkel. az, hogy nem akarod megbántani őket, ne foglalkozz vele. szerinted a pasik hogy fogják ezt fel? még lehet, hogy meg is érdemlik, hogy hoppon maradnak, mert csak kihasználnak. (nem férfi ellenes vagyok, már férjem is van). csak azt próbálom ezzel elmondani, hogy nem szabad ilyenek miatt szégyenkezni és lelkiismeretfurdallást érezni, mert a férfiaknak sincsen. úgyhogy nyugodtan szórakozz, élj így, ha neked így jó, és ne foglalkozz a "rossz szájízűekkel". sajnos az emberek ilyenek. de azért sokáig nem lehet így folytatni több pasival, mert egy idő után vagy kiderül, de tényleg teljesen tanácstalan leszel, főleg ha valamelyikbe beleszeretsz vagy fordítva. szerintem ideje lenne lépni, újabb pasi után nézni, de ha esetleg különböző városokban laknak a mostaniak, akkor még elszórakozhatnál velük egy darabig... :) nehogy már a férfiaknak ezt lehessen, a nőknek meg ne! :) ez a véleményem!
2010. jún. 8. 15:33
 5/40 A kérdező kommentje:
köszi utolsó...rendes vagy
2010. jún. 8. 15:34
 6/40 anonim ***** válasza:
68%

Nos megsúgok valamit, mostantól "officiálisan" is k urva vagy.

Hogy mit csinálj? hívd össze mind a négyet egy gang-bang-re

2010. jún. 8. 15:34
 7/40 anonim ***** válasza:
95%
Ha tényleg zavar a dolog, akkor hagyd el mindhármat és indulj tiszta lappal. Ha már így becsaptad őket, akkor ne erőltesd a dolgot. Keress valaki mást és máskor eszedbe ne jusson öbb pasival egyszerre kavarni.
2010. jún. 8. 15:35
 8/40 A kérdező kommentje:
köszi..jó ötlet:)
 9/40 anonim ***** válasza:
95%

"Mindhárman többet akarnak tőlem mint pár együttlétet...a szivem mélyén viszont egy harmadik srácért vagyok oda akivel egyzser majdnem lefeküdtem"

Nem véletlen egy 'negyedik' srácot akartál írni? És ha érte 'dobog a szíved', akkor miért nem vele vagy? Abból, amit írtál, azt szűrtem le, hogy csak azért nem lehetsz szíved igazi kiválasztottjával (a negyedikkel), mert ő úgy tudja, foglalt vagy 1 csávóval, de igazából 3-mal...

Szerintem gyorsan döntsél, és ne hülyítsd szegény srácokat, és MOST AZONNAL állj oda mindegyik elé és közöld velük, van még 2 (vagy 3) rajtuk kívül. Nagyon nem szép dolog, amit csinálsz.

10/40 anonim ***** válasza:
90%
15:33 ezzel csak az a bökkenő, hogy a kérdező nem szeretne tovább ribanc maradni
2010. jún. 8. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!