Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnömet tiltja tölem az anyja. Utál, de nem tudom miért.23 vok, a barátnöm 16. Titokba talizunk, szeretjük egymát. Van ennek igy értelme, jövöje?
Az anyja ugy tudja, h szüz.
Mélyen keresztény család.
Ahol h?zass?gig szüznek kéne lenni xD
Nem én vettem el a szüzességét
Ahogyan írta már egy válaszoló: akkor lenne a legtöbb jövője, ha össze tudnál ismerkedni a lány édesanyjával, és jó viszonyban lenni vele. Ha azt érezné, hogy megbízható ember vagy, akinek nem csak a szexre kell az ő kislánya, akkor talán megenyhülne.
Elég valószínű, miért utál az anyuka. A lánya egy 16 éves gyerek, te pedig egy 23 éves, fiatal férfi vagy. Ahogyan már írták, pontosan tisztában van (az egészséges) szükségleteiddel.
Ha annyira nem gondolod a lánnyal komolyan, érdemes lenne kicsit idősebbet keresned, aki legalább 18 éves. Ha pedig tényleg szerted, akkor próbáld elérni, hogy megbízzon benned az anyuka.
Nem tudom elérni,mer utál.
Ugy tervezem h nemis érintkezek a családjával.
Az én barátnőm anyja hívő.
Van is gond vele rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!