Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halogatja a lánykérést a párom. Meddig várjak?
#47: Szerintem meg az a fogyatékos aki képes egy papírért feláldozni egy amúgy működő kapcsolatot és várni a herceget fehér lovon, aki nem csak tökéletes lesz, de hajlandó lesz akkor és úgy csinálni mindent, ahogyan Ő kihisztizte. Mert a kapcsolat nyilván működik, ha gyereket akar szülni neki. Vagy Te csak akkor szülsz gyereket ha kapsz tőle egy gyűrűt meg aláír egy papírt? Házasságpárti és a házasságot fontosnak tartó, házas férfiként is azt mondom, hogy ez a lehető legnagyobb ostobaság amit ember el tud követni. Mert benne van a pakliban, hogy Te ezt most felrúgod, elmész keresni a tökéletest és csak rosszabbat találsz, vagy rosszabb esetben senkit, hogy olyan balga téveszmékről, mint a szerelem ne is beszéljünk.
#49: Milyen kényszerhelyzet aranyom? Ha nem kapsz gyűrűt, az kényszerhelyzet? A biológiai óráját pont tudná szüneteltetni mert még idén gyereket akarnak, mindketten. Akkor, hogy jön ide a biológiai óra? Ja, sehogy. Tényleg.
#50: Így van. Hozzávágni, hogy "jó akkor nem kellesz, majd keresek olyat aki vesz nekem gyűrűt!" viszont nem az.
"Tehát nem Ő kell, hanem az, hogy feleség legyél. :)"
Nem csak feleség akar lenni, hanem az ő felesége.
Én férfiként megértem azt, hogy vannak nők, akiknek ez nagyon sokat jelent, nem csak egy papír, nem csak egy gyűrű.
A Kérdező is ilyennek tűnik. Ezzel nincsen semmi baj, ha hasonló mentalitású emberrel találkozik, de elmondása szerint a párja is ilyen. Szeretik egymást, házasságot, családot és gyereket akarnak, ráadásul nem 2 hónapja vannak együtt. Számomra jogos, hogy aggódik kissé...
"Ha annyira szereted akkor miért nem fogadod el, hogy el akar venni, de nem holnap? Na, látod. Ugyanaz a szituáció. Elmondta, hogy el szeretne venni, hogy családot akar alapítani veled. Mit akarsz még? "
szerintem, nem ugyanaz a szituáció, mert ha valaki el akar venni, ahhoz nem kell ennyi idő véleményem szerint. Miért vár eddig, mi az akadálya, hogy megtegye?.. Hogy mit akarok? Tudod, van egy biológiai órám, aminek hiába mondom, h majd, egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!