Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halogatja a lánykérést a párom. Meddig várjak?
Miért leshetné? Sok párt láttam pályafutásom során, akik 5-10 év után házasodtak össze. :)
Persze mindenki a saját tapasztalatára építhet csak. No most akkor ezt kibővítettem az enyémmel is. ;)
30 környékén, 4 (vagyis akkor még 3) év kapcsolat után miért csak "finoman célozgatva" tudtok ilyesmikről beszélni?
Üljetek le mikor van időtök nyugiban beszélgetni, és tisztázzátok le végre, beszéljétek át, igenis direkt módon.
Szerintem elég "gáz", hogy 33 évesen, több éves kapcsolatban ennyire nem bírtok kommunikálni, és nem mertek őszinték lenni egymással.... Biztosak vagytok benne, hogy így szeretnétek gyereket?
3-as!:)
Azért csak célozgatás, mert addig még nem kéri meg a kezem, nem szeretnék a házasságunkról konkrétan beszélni. Úgy gondolom, ez tényleg a férfi dolga, és erőltetni nem szabad, mert később visszaüthet. Ő az a fajta férfi, akit ha kényszerítenek, azért sem csinálja.. Ezt a témát pedig vagy célozgatva hozod fel, vagy teljesen konkrétan, ez utóbbit pedig már erőltetésnek érezném.. de lehet, h igazad van, és lassan kezembe kellene venni a gyeplőt..:)
Nem érdekli, hogy neked fontos az, hogy házasságban szülj.Ha most feladod ezt miatta, akkor gyerek után nem fog már elvenni.Mennyi ilyet olvasni itt is és ismeretségi körömben is volt pár ilyen eset.
Szerintem valamit csinálj, mert neked megy az időd, tényleg nem lesz baba, csak húzza az idődet.Beszélj vele vagy szülj neki vagy valami, ahogy jónak látod.
5-ös:)
Lehet, h konkrétabban a tudtára kellene adnom, h házason szülni fontos nekem.. talán ő ezt nem érzi. csak az a fura, hogy ő is a "házasság után gyerek" sorrend híve.. Ezért gyanus nekem a dolog :( Viszont olyan azért előfordul h gyerekek után házasodnak (voltam is egy ilyen lagziban:) )
"Úgy gondolom, ez tényleg a férfi dolga"
Még jó, hogy te is megmondod, mi a férfi dolga... ez fordítva szexizmus, de ebben az irányban nem az?
7-es! :)
ezzel arra céloztam, hogy jobb, ha a férfi teszi meg és nem hiába van ez így évszázadok óta... Tudom, hogy ma már előfordul, hogy egy nő kéri meg a férfi kezét, és létezhet olyan férfi, akit ez nem zavar, de legtöbbjük szerintem kifutna a világból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!