Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Halogatja a lánykérést a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halogatja a lánykérést a párom. Meddig várjak?

Figyelt kérdés
Mindketten 33 évesek vagyunk, négy éve együtt járunk, ebből másfél éve együtt is élünk. Alapvetően jól megvagyunk. Részemről szerelem volt első látásra :), ő visszafogottabb típus, de tudom, hogy szeret :) Több, mint egy éve felmerült köztünk a házasság témája (közös jövőbeli dolgok már korábban is), de csak finoman célozgatva, semmi direkt dolog. Azt mindenesetre tudom, mert tisztáztuk, hogy mindketten házasságpártiak vagyunk és szeretnénk gyerekeket. Egyszer említette, hogy a "klasszikus sorrend" híve, ami az előbbieket illeti. Viszont azóta sem kérte meg a kezem, pedig tudja, hogy már vágyom egy babára és engem a biológiai óra is sürget. Mintha tartana valamitől, én pedig sem rákérdezni, sem erőltetni nem szeretném. Pár hónapja, ősszel egy csúnyább összeveszésünk során említette, hogy pedig már majdnem vett nekem gyűrűt..karácsonykor rákérdezett, hogy vártam-e a gyűrűt; én mondtam, hogy kicsit, erre csak azt felelte, hogy ünnepekkor nem kérné meg a kezem, mert az sablonos. Pár héttel később beszámolt arról, hogy már túlzottan érzi a nyomást, és így már nem jó, mert olyan, mintha nem is ő akarná. Mivel már nem győztem várakozni, bedobtam, hogy idén ősztől próbálkozhatnánk a babával. Gond nélkül beleegyezett. Titkon azt remélem/reméltem, hogy még év elején megkéri a kezem és őszig az esküvő is beleférhet, utána pedig a baba-projekt. Azóta sem történt meg, én pedig egyre elkeseredettebb vagyok, persze igyekszem nem mutatni. Mindig is házasként szerettem volna gyereket szülni. Az, hogy egy férfi feleségül vesz, számomra egy fontos gesztus, azt jelzi felvállal, felelősséggel van irántam; ha ez nincs meg, kicsit olyan, mintha a "vak világba" szülnék egy gyereket. Közben pedig tudom, hogy szeretem őt és nem akarom emiatt elveszíteni, illetve a gyerekvállalás szempontjából már tényleg nincs sok időm..Ti mit tennétek? :)

2018. febr. 15. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
0%
Nem házasságpárti, csak azt mondja, hogy bevágódjon a nőnél. Miért is lenne, ha egy férfinak csak rizikó a házasság, és pénz/időveszteség.
2018. febr. 15. 19:31
 32/74 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagytok tinik, együtt éltek, te gyereket akarsz, akkor mire vártok?

Ha szülsz esküvő nélkül, akkor tudd, hogy gyerek miatt sem fog elvenni.

2018. febr. 15. 19:41
 33/74 anonim ***** válasza:
78%

en is a ferjem is ugy velekedtünk egy ideig,

hogy elöbb baba mert nagyon szerettük volna.

es ahhoz megtakaritast szerettünk volna h mindene meglegyen

a picinek.a hazassag jöhet kesöbb(nalunk biztos lett volna kesöbb)

aztan vegülis arra jutottunk mennyivel könnyebb minden

mikor megis ferj es feleseg vagyunk.

maskepp hangzik,es a picinek is jobb lesz azt mondania

h anyukam es apukam hazasok nem pedig elettarsak.

tavaly megtartottuk az esküvöt,szük 50 fös esküvö,lakodalom volt

de jol döntöttünk,ferjem azota is naponta nezi az esküvöi videoinkat.

anyagilag szerencsere nem valtozott semmi,mert azert annyi visszajött amibe az esküvö került.

most babatervezes elött allunk,de egyenlöre közbejött egy egeszsegügyi dolog ami miatt varnunk kell meg.

remeljük minden rendben es sikerül teherbeesnem.

beszelj a paroddal,nyugodtan

mik a terveid veled.eröltetni tenyleg nem szabad

ha nem akar esküvöt vagy elfogadod vagy veget vetsz ennek

mert az h allandoan felhanytorgatod az sem jo

kommunikacio!!

beszeljetek erröl

2018. febr. 15. 20:28
 34/74 anonim ***** válasza:
85%

"ő visszafogottabb típus, de tudom, hogy szeret :) " - de annyira azért ne, hogy tekintettel lenne rád.

Ezt a sok önáltató embert.... 10 év múlva majd igazat adsz nekem. Addig meg csak figyeld, mit csinál. Ha jól értem, már te vagy a hibás, hogy megszegi a korábbi szavait.

2018. febr. 15. 20:34
 35/74 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)

Köszönöm a sok hozzászólást!

Tegnap este sikerült leülnöm vele. Finoman de határozottan elmondtam neki, h bár a babát továbbra is szeretném, nekem mindig is az volt a vágyam, hogy házason szüljek, számomra egy család úgy kerek, ha apa és anya férj és feleség is egyben...stb. Végighallgatott és elég megértően reagált. Bólogatott és megölelt, azt is mondta, h ő is ezt szeretné... Szóval én csak annyit szerettem volna, hogy tisztába legyen azzal, hogy mik a konkrét vágyaim, mondtam neki, h nem kell most válaszolnia.. Kíváncsi vagyok, erre lép-e és mikor...

2018. febr. 16. 13:45
 36/74 omba ***** válasza:
87%
Szurkolok neked, te megint kihagyta a legjobb alkalmat
2018. febr. 16. 14:16
 37/74 anonim ***** válasza:
100%
és ha nem kér meg a baba próbálkozásig akkor mit tervezel?
2018. febr. 16. 14:25
 38/74 anonim ***** válasza:
85%

1. VÉGRE beszéltetek, ennek örülök :)

2. de ne szülj neki házasság nélkül, vagy úgy fogsz járni mint az eljegyzések-menüpontban duzzogó kislány, aki most azon hisztizik, hogy "nnem kért, meg (mondta, hogy nem fog) pedig szültem is egy gyereket".

2018. febr. 16. 17:38
 39/74 anonim ***** válasza:
33%

"Kíváncsi vagyok, erre lép-e és mikor..."

Ez ugyanolyan szänalmas, mint eddig :)

2018. febr. 16. 17:55
 40/74 anonim ***** válasza:
78%

miert szanalmas???

nem arrol szol egy parkapcsolat h meghallgatjuk a masikat??

az hogy elmondta mire vagyik meg nem szanalmas

ezket jobb ha most tisztazzak...

ha a parom egyszer azt mondja szeretne esküvöt

de konkretan nem törtenik semmi,nem szanaas ha tisztazzak

a parja is azt mondta akarja.persze hogy varja a masik fel?!!

vagy!!mondja azt h nem hazassag parti es nem siklik hitegetessel felre a kapcsolat

en is ugy kepzeltem el az eletem h hazassag aztan gyerek

2018. febr. 16. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!