Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halogatja a lánykérést a párom. Meddig várjak?
Na igen, úgy akartam írni, hogy szerintem és hogy nagy valószínűséggel nem fog elvenni gyerek után.Persze bármi lehet ugye, ez csak az én meglátásom.
De akkor leírom, hogy mikor mi gyereket akartunk akkor nem jött.Pedig tankönyvi 28 napos ciklus, látszólag minden rendben stb.Aztán kiderült , hogy csak látszólag volt minden rendben, ez most a 3. év, hogy kezelnek a bajaimmal.
Ez sem biztos, hogy nálad így van, de kalkuláld bele a korodat, mert én is megjártam meg sokan mások is, hogy óóó jön hamar a gyerek... aha persze.
"Ő az a fajta férfi, akit ha kényszerítenek, azért sem csinálja." - és te egy ilyen hisztis dedóshoz akarsz hozzámenni? Komolyan, legutóbb az oviban vagy max kisiskolás koromban viselkedtem így...
Az lehet, hogy házasságpárti, de téged marhára nem akar elvenni. Ha tényleg ennyire fontos lenne neki a sorrend, nem csillant volna fel a szeme egyből, amikor felhoztad a gyerek témát.
A fenenagy szerelmét irántad nem hiszem el. Ha tényleg fontos lennél neki, meg tudnátok beszélni a dolgokat, de itt szó sincs erről. Neki így nagyon kényelmes, mert mindene megvan. Ingyen szakácsnő, takarítónő, ágyas. Miért áldozná fel a szabadságát, főleg ha még egy gyerekkel is megajándékozod?
Ha valóban fontos lenne neki a téma, ennyi idősen már nem várakoznod meg reménykedned kellene, hanem már régen leültetek volna átbeszélni a dolgokat, meg legalább halványan körvonalaztátok volna, mi várható a következő 1-2-3 évben. De persze azt vele nem lehet, mert durcizik.
Ajánlom figyelmedbe ennek az úriembernek a kérdését, és a neki érkezett válaszokat: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljeg..
10-es!
Arra célzol, hogy a lánykérés előtt van egy konkrét megbeszélés arra vonatkozólag, h összeházasodunk? Nem, mondom, biztos van ilyen is, de egy ilyen után kicsit erőltetettnek tűnik maga a lánykérés... No meg akkor mi az a rengeteg beszámoló arról, kinek hogy kérték meg a kezét? nem az az egészséges, ha a férfi hozza fel a konkrét dolgot?
"nem hiába van ez így évszázadok óta"
Ezt az érvet... akkor te mindent elfogadsz úgy, ahogy évszázadok óta van? Vagy csak azt válogatod ki belőle, ami neked kényelmes?
16-os! :)
jajj... ezt most miért kellett? :) nyilván egy szép hagyományról beszélünk..ennyi
33 évesen négy év kapcsolat után még sehol sem tartotok. Jártok mint a 16 évesek, de ennyi, nem több. Nincs mire várj. Lehet tényleg házasságpárti, ez esetben tuti nem téged akar elvenni, máskülönben már elvett volna.
Nincs mit halogatni, ülj le beszélj vele.
Nézd, szerintem hagyd a célozgatást, és őszintén beszélj vele a témáról. Mondd el, hogy te már szeretnél gyereket, de házasságba szeretnél szülni, illetve már elég régóta vagytok együtt ahhoz, hogy legyen valami "irány" a kapcsolatotokban, hogy merre felé haladtok. Elmúltatok 30, hagyjátok ezt a romantikus ábrándot, hogy majd egy szép napon hopp, minden varázsütésre megtörténik,mint a filmekben.
És te is jobban fogsz járni, ha tudod az igazságot, mivel te már úgy érzed, hogy sürget az idő gyerekvállalás szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!