Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom tobbszor is agressziv hozzam. Ha kiprovokalom ha nem ez elfogadhato? Nem neveznem inkabb kiprovokalasnak reszemrol.
"Megmondtam neki h az eroszakon kivul mindent elviselek."
Nos ez nyilván nem igaz, hisz nyugodtan bántalmazhat, megverhet akkor is rohansz vissza hozzá.
Majd figyellek a hírekben.
Fehérneműben szolizni? Nekem ez új, én anno mindig mesztelenül feküdtem be, meg más is akit ismertem. Pont az a jó benne, hogy egyenletesen barnít, nincsenek ruha nyomok. Na mindegy, nem eu a kérdés lenyege. A barátodnak komoly mentális problémái vannak, azért van az, hogy hétköznapi dolgok is kihozzák belőle az agressziót, ha valamit zokon vesz.
Hagyd ott minél hamarább, mert csak egyre jobban el fognak fajulni a dolgok. Előbb utóbb péppé ver, az tuti.
Meg most mi az, hogy visszaköltöztem, mert nem bírtam nélküle... Mit nem bírtál enélkül a nyominger nélkül? Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életed lesz nélküle, nem számoltat el senki, hogy miért nem kértél engedélyt szolira meg hasonló baromságok, és nem kell félned attól, hogy eljár a keze.
Úgyhogy fejezd be ezt a nyavalygást, hogy szereted meg nem jó nélküle. De igen, sokkal jobb lesz, mellette semmi jó nem vár rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!