Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én vagyok a bunkó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a bunkó, amiért lassan 6 hét szexmegvonás után feltettem egy szimpla, logikus kérdést?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek meghalt az apja, azóta pedig nem hajlandó velem szexelni. Amikor legutóbb próbálkoztam, már kiabált velem, mint egy eszelős, pedig csak próbáltam benne vágyat kelteni.

Tudni kell, hogy rossz kapcsolata volt az apjával, évek óta csak rosszat hallottam róla, alig beszélt már vele, és többször mondott olyat 1-1 kisebb otthoni viszály után, hogy még egy kedves idegen is többet ér neki, mint az apja.

Ma már nem bírtam tovább, és felhoztam neki ezt, szembesítettem saját magával. Nem tudott semmit válaszolni, csak hebegett, habogott, és én lettem a bunkó. Miért vonja meg tőlem a szeretetet azért olyan dolog miatt, amihez nincs közöm?

Az összes barátnője támogatja ebben, egyik sem foglalkozott vele ennyit soha, de persze rögtön itt van valamelyik folyton, szinte versenyeznek, hogy melyik tud jobban vígasztalni. A barátnőm pedig fürdik ebben. Miért nem akkor volt neki ilyen fontos az apja, amikor élt?

2018. jan. 26. 22:13
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez az oldal néha olyan kiábrándító, hogy mennyi lelkibeteg ember van itt.
2018. jan. 30. 23:18
 42/44 anonim ***** válasza:
2018. jan. 30. 23:22
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Én valahol megértelek kérdező. A szex jó, lemondani róla meg rossz. Az igényed "jogos", de ezt olyan szeretetlenül és követelve nyilvánítod ki, hogy az még a gyász nélkül is vágylohasztó. Ilyen mogorván nem érsz célt. Az "ennyikénél" billent nálam a mérleg a barátnőd oldalára, egészen addig megértettelek téged is. Az a helyzet, hogy te nem vagy szerelmes ebbe a lányba. :( Szerelem nélkül pedig nem lehet az ilyen helyzeteket átvészelni, és minél görcsösebben akarod annál messzebb kerülsz a vágyadtól.

Az is nagyon árulkodó, hogy te csak a két táborra szakadt válaszolók közül a "team barátnősökre" reagáltál és elintézted egy foghegyről odavetett bezzeg a nők-kel. Volt viszont egy válasz, ami megbújt az állóháborút folytatóké között: az egyik nő írta, hogy a párjának az érdekmentes, odaadó szeretete, a gyengédsége meghozta a kedvét a dologhoz. Ennyire egyszerű a képlet, csak mivel benned nincs szeretet ezért nem tudod alkalmazni.

2018. jan. 31. 00:12
 44/44 anonim ***** válasza:
8%
Pszihológiát tanultam és megrökönyödve állok az első válaszolók előtt. A kérdező nem akart bunkó lenni és kérdésével pontosan jól rávilágított a helyzetre. Abszolút átérezhető, hogy párjának gyásza mögött komolyabb helyzet van és ezt sajnos rosszul vezeti le.
2018. júl. 2. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!