Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én vagyok a bunkó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a bunkó, amiért lassan 6 hét szexmegvonás után feltettem egy szimpla, logikus kérdést?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek meghalt az apja, azóta pedig nem hajlandó velem szexelni. Amikor legutóbb próbálkoztam, már kiabált velem, mint egy eszelős, pedig csak próbáltam benne vágyat kelteni.

Tudni kell, hogy rossz kapcsolata volt az apjával, évek óta csak rosszat hallottam róla, alig beszélt már vele, és többször mondott olyat 1-1 kisebb otthoni viszály után, hogy még egy kedves idegen is többet ér neki, mint az apja.

Ma már nem bírtam tovább, és felhoztam neki ezt, szembesítettem saját magával. Nem tudott semmit válaszolni, csak hebegett, habogott, és én lettem a bunkó. Miért vonja meg tőlem a szeretetet azért olyan dolog miatt, amihez nincs közöm?

Az összes barátnője támogatja ebben, egyik sem foglalkozott vele ennyit soha, de persze rögtön itt van valamelyik folyton, szinte versenyeznek, hogy melyik tud jobban vígasztalni. A barátnőm pedig fürdik ebben. Miért nem akkor volt neki ilyen fontos az apja, amikor élt?

2018. jan. 26. 22:13
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
74%

Mit játszod az agyad? Te vagy az aki itt évek óta önti magából a nőgyűlöletet, akinek minden nő csak egy kétlábon járó punci akit vagy lehet dugni nonstop vagy nem. Minden írásodból ez sugárzik, kimoderáltathatod amit írtam, látom fáj az igazság, attól az még bizony mind igaz.

Szóval ne nyissunk már vitát arról, hogy ki az érzelmi nyomorkék és ki nem. :) Lesajnálom a szánaslmas kis véleményedet, úgy is itt ülsz még majd 50 évesen is és szidod a nőket. Vaaagy esdetleg szedhetnél magadra némi EQ-t...de gondololom az esélytelen.

Na további jó "mindig a nő a szemét és manipulatív"-ozást.

2018. jan. 27. 18:38
 32/44 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem, mi ez a nagy dráma, mikor kimondta, hogy nem is szereti, nem ér többet neki, mint egy idegen. :D Innentől azért menekül előlem, mert én tudom az igazat, nekem nem tudja beadni, hogy most mennyire gyászol és mennyire sajnálja. Ennyike.
2018. jan. 27. 22:22
 33/44 anonim ***** válasza:
80%

Hány éves vagy? Talán 15?

Kicsit összetettebb annál, minthogy nem szerette az apját és ennyike. Nagyon lazának és menőnek érzed magad ettől, ugye? A csaj nyafog te meg megmondod a frankót. Igazi kemény arc vagy.

Elmondom, hogy mi a szitu: a barátnődnek megértés és törődés kell.

Tehát öcsi sürgősen hagyd abba a menőzést, mert egy érzékelten sggarc vagy tőle.

Tehát ha van #love, akkor nyugi van.

Ennél egyszerűbben nem tudom leírni neked alpár tahó egyszerű nyelven, hogy nagyon rosszul csinálod.

2018. jan. 28. 02:38
 34/44 anonim ***** válasza:
68%

Ennyike, mi? Nem elég hogy egy EQ nullás vagy ráadásul olyan egyszerű mint a faék. Az ember mond olyan dolgokat, amiket egyébként nem gondol komolyan, és a ha másik örökre eltávozik akkor érzi igazán csak a súlyát. Megbánja de tudja hogy soha nem kérhet már érte bocsánatot. Ez még rosszabb mintha jó lett volna a viszony. De nem tudom mit tépjük itt a szánkat ezren neked, egy szemeteskukába több érzelmet vélek felfedezni mint benned, mert primitív vagy és korlátolt.

Amúgy mit hiszel? Ha komolyan veled lenne a baja és nem akarna téged, akkor nem lépne le egyszerűen, vagy nem lépett le volna már kitudja mikor? Szerinted ki akar direktbe egy olyan emberrel élni, lenni, akit nem is szeret aki nem kell neki. Elárulom senki. Teház húzd már ki a fejed a saját s.gedből, feledkezz meg a farkadról, ami körül láthatólag forog az egész kis korlátolt világod, és legyél ember. Vagy hagyd ott azt a csajt minnél előbb így még lesz esélye olyan párt találálni magának, aki nem kétlábon járó puncinak nézi, hanem érző embernek.

2018. jan. 28. 09:03
 35/44 anonim ***** válasza:
74%
"Tényleg én vagyok a bunkó" - tényleg.
2018. jan. 28. 09:12
 36/44 anonim ***** válasza:
14%

Vicces nézni ahogy a nőstények beállnak egymás mögé és eq-ról beszélnek míg máskor épp azt kérik a férfiakon számon hogy az "igényieket nem elégitik ki". Természetesen jó kifogás nincs ebben az esetben.

Nekem az jön le a válaszokból hogy a gyengébbik nem sosem tévedhet és még csak számon (mindegy milyen okra hivatkozva) sem kérhető azért amiért a másikat (és annak igényeit) nagyívben lekakilja.

Kedves Férfiak, ne feledjük, hogy az életben csak magunkra és a leleményességünkre számíthatunk!

2018. jan. 28. 20:17
 37/44 anonim ***** válasza:
70%
Fogalmad sincs, kik a férfi és kik a női válaszolók. Csak vannak érzelmi nullák és normális érzelmű emberek. Te, és a kérdező az első kategória vagytok. Biztos vagyok benne hogy férfiak is gondolják úgy, hogy szenvedhet valaki amiatt hogy nem rendezték a kapcsolatukat az apjával. És úgy, hogy ha egy pasi rosszul közelít ilyenkor, nem lesz belőle szex. Ha jól közelít, érzelmesen, akkor lesz. Ennyi a titok.
2018. jan. 28. 20:33
 38/44 anonim ***** válasza:
30%

#37 Szerintem eléggé jól körülhatárolható...

Szenvedhet persze csak ha nem tud túllépni rajta 6 hétig akkor a fejben kell a problémát keresni. Így nem a gyásszal kell indokolni azt hogy épp nem érdekel annak az igénye akit elvileg a legjobban "szeretsz".

Jól leírtad, most is a férfinak kell alkalmazkodnia a női érzelmekhez. :D Vajon fordított esetben mi lenne, vagy akkor ha random módon nem képes "felizgatni" a nőt? ja hogy akkor félrekúras/szakítás akceptált viselkedés.. :D

Na jó. :D

2018. jan. 28. 20:56
 39/44 anonim ***** válasza:
78%

Férfi vagyok és mindkét szülőmet elveszítettem. Apukámmal borzalmas kapcsolatom volt, anyukámmal meg annyira jó, hogy már-már érzelmileg függő viszony.

Nem tudom, hogyan lehet valaki akkora tudatlan, érzelmi nyomorék tapló, aki szerint 6 hét elég egy haláleset feldolgozására. Csak mondom, hogy nekem évek óta tart. Nekem a szexuális kedvem nem igazán befolyásolta a dolog, maximum nagyon a legelején (mondjuk az én párom megértő, szerető partner), de simán el tudom képzelni, és meg tudom érteni, hogy ha valakinek igen. 6 hét semmi, és igenis a kérdező hibája is lehet, mert lerí róla, hogy egy buta suttyó, aki semmilyen szinten nem látja át a szülő-gyerek kapcsolatok működését, sem pedig a gyász lélektanát. Egy elmebeteg. Csoda, hogy van barátnője, az viszont nem csoda, hogy az első nehezebb élethelyzetben bukik el a kapcsolat, mivel most már nem tudja tovább rejtegetni, hogy egy érzelmi 0.

2018. jan. 28. 23:37
 40/44 anonim ***** válasza:
88%

6 hét, az másfél hónap.

Na már most. A gyásznak különböző fázisai vannak. Alaposan nézz utána. Nem légből kapott baromság.

2018. jan. 29. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!