Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én vagyok a bunkó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a bunkó, amiért lassan 6 hét szexmegvonás után feltettem egy szimpla, logikus kérdést?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek meghalt az apja, azóta pedig nem hajlandó velem szexelni. Amikor legutóbb próbálkoztam, már kiabált velem, mint egy eszelős, pedig csak próbáltam benne vágyat kelteni.

Tudni kell, hogy rossz kapcsolata volt az apjával, évek óta csak rosszat hallottam róla, alig beszélt már vele, és többször mondott olyat 1-1 kisebb otthoni viszály után, hogy még egy kedves idegen is többet ér neki, mint az apja.

Ma már nem bírtam tovább, és felhoztam neki ezt, szembesítettem saját magával. Nem tudott semmit válaszolni, csak hebegett, habogott, és én lettem a bunkó. Miért vonja meg tőlem a szeretetet azért olyan dolog miatt, amihez nincs közöm?

Az összes barátnője támogatja ebben, egyik sem foglalkozott vele ennyit soha, de persze rögtön itt van valamelyik folyton, szinte versenyeznek, hogy melyik tud jobban vígasztalni. A barátnőm pedig fürdik ebben. Miért nem akkor volt neki ilyen fontos az apja, amikor élt?

2018. jan. 26. 22:13
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
82%
Drága 62%-os, mondd, miért, miért gondolják úgy egyes férfiak, hogy ha a barátnőjük bármi okból nem fekszik le velük, akkor velük akar kics.szni?? Ennyire nem lehet egoista egy ember... Egy kapcsolat nem csak a szexről szól. Minden kapcsolatban adódhatnak olyan krízishelyzetek, amikor a szex átmenetileg szünetel. Vagy például ott van a terhesség és a gyermekágyi időszak. Tudjunk már annyira uralkodni magunkon, hogy ezekben a helyzetekben nem a szex lesz a legfontosabb!
2018. jan. 26. 22:50
 12/44 anonim ***** válasza:
84%
Jaguar-Warrior: Ha az én párom kerülne hasonló helyzetbe és ezért nem akarna szexelni, akkor képzeld, én teljes mértékben mellette állnék, és vigasztalnám, nem pedig azon problémáznék, hogy miért nincs szex. Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen időszak hónapokig is eltarthat, addig türelmes lennék. Ha nagyon rottyon lenne a párom, ami már nem tekinthető normálisnak, akkor elküldeném a megfelelő szakemberhez.
2018. jan. 26. 22:55
 13/44 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem meg inkább kidobnátok vagy megcsalnátok egy "lelkileg erősebb" férfival, de mindegy.

Itt úgyis csak olyan válaszok "hangzanak el" amik erkölcsileg példamutatóak. Senkiben semmi önzés vagy önérdek, csakis segítőszkészség, tiszta empátia és odaadás.

Biztosan ezért az a rengeteg "megcsaltam a páromat/szeretője vagyok egy férfinak" kérdés. Ilyenkor pedig mindenkiből egyből előtör Teréz anya, Szűz mária, a Szentlélek és a kisbuddha kombinációja.

Minden ember csak egy ideig toleráns. Ha 6 hét alatt sem változott semmi mert még mindig vigasztalni kell akkor nem is fog. Minden embernek saját magának kell feldolgoznia az ilyet és aki nem akarja az tényleg csak folyamatos sajnálatra vágyik, ez van.

2018. jan. 26. 23:05
 14/44 anonim ***** válasza:
17%

#11. A kisasszony nem krízishelyzetet él át, hanem önsajnálat a fürdik. A szexről meg ne beszéljünk már úgy, mintha csak az egyik félnek jó. Aláírom, hogy szar helyzet, de ahogy a kérdező fogalmaz, nem úgy tűnik, hogy változást mutat a lány. Egy párkapcsolatban csak egy valami van ami egy, az pedig maga a kapcsolat, viszont 2 emberről szól. Nem tudom neked halt-e meg szülő.

31/f

2018. jan. 26. 23:08
 15/44 anonim ***** válasza:
10%
Szakíts vele. Lesz ez még rosszabb is ha így marad minden.
2018. jan. 26. 23:20
 16/44 anonim ***** válasza:
89%

Én, mint nő, úgy gondolom, hogy hagyj 1-2 nap nyugit a barátnődnek. Aztán valamikor kezdd el szeretgetni. Ölelgetni, puszilgatni. Őszinte,igazi szeretettel. Lehetséges, hogy ebből ki fog tudni alakulni egy olyan intimitás, hogy szeretkeztek majd. De ne az legyen a célja, hanem a másik iránti szeretet és törődés kimutatása. Ez mindenképpen jót fog tenni neki.

Amikor a nagyapám meghalt, az utolsó amire vágytam a szex volt. Mégis a barátom velem volt, szeretett, törődött velem, végül szeretkeztünk. De nem azért ölelt át, hogy szexeljünk, hanem azért, mert szeret engem.

Biztos vagyok benne, hogy ez jót tenne neki, egy kis tiszta és őszinte szeretet.

Ha kérdezi, hogy mit akarsz tőle, akkor mondd azt, hogy szeretni őt. De csak akkor, ha ezt őszinten tudod neki mondnani. Fontos, hogy őszinte legyél.

Nem tisztem eldönteni, hogy most valóban mi van a lelkében, de szerintem kérjetek külső segítséget a gyászban. Úgy vélem, hogy hat hét rengeteg idő, bár néha ez indokolt lehet, de a szeretet mindent megold.

2018. jan. 26. 23:22
 17/44 anonim ***** válasza:
1%

"Amikor legutóbb próbálkoztam, már kiabált velem, mint egy eszelős, pedig csak próbáltam benne vágyat kelteni." Ezek után szembesítette a kérdező magával. De ebből azért arra is tudok gondolni, hogy jó párszor úgy el lett hajtva a kérdező, mint valami pimasz döglégy, ez pedig heteken keresztül azért elég nehéz lehet. Azért a fene nagy empátiátokkal abba is bele lehetne gondolni, hogy milyen az az érzés, mikor a pártok valami külső ok miatt egyszer csak nem szeret titeket többet. Kérdem, hogy a kérdező már a ravatalozóban pofozkodott volna a répájával, de reméljük bővebben is nyilatkozik a dologról, mert ez így még nem sok infó.

31/f

2018. jan. 26. 23:30
 18/44 anonim ***** válasza:
15%

Kamu.Értékeld át a kapcsolatot,mert valószínűleg csak a halálesetet használja ürügyként arra,hogy ezzel irányítson. 6 hét után már nem szoktak a nap minden percében mély depresszióban lenni,akárkije is halt meg az illetőnek. Ugyanúgy továbbra is dolgoznak,szórakoznak,kikapcsolódnak,1-2 hét visszarázkódik az ember a hétköznapokba,nem ám másfél hónap után a szexbe.

És ez a legszámítóbb női manipuláció,mikor egy erkölcsileg védhető helyzetbe akarja magát tartani és visszaél vele. Majd még úgy csinál,hogy neked legyen bűntudatod. Számító kis ..... bocs,hogy ezt mondom,de alaposan ismeri minden férfi az ilyet.

2018. jan. 26. 23:31
 19/44 A kérdező kommentje:

Jól látszik, melyik választ írta nő. :D Látatlanban is egymás mellé állnak, és ők is tolják a manipulációt, mintha benyomnának egy gombot.

Nem hiába mondják, hogy a nők legmélyebb félelme az, ha valaki tükröt tart eléjük.

Köszönöm a válaszokat, el fogom hagyni vszeg.

2018. jan. 27. 00:38
 20/44 anonim ***** válasza:
5%

Ezt en se ertem meg. A szex az szukseglet. Mi koze a fajdalmamhoz?? En siman szexelek a baratommal barmelyik csaladtagom halala napjan is. Attol meg,h rossz kedvem van,meg megmarad a nemi vagyam a szerelmem fele.

A bnod sajnos mas szemelyiseg. Neki nem fontos a szex. Sajnos idovel ismerni meg egymast. Nem vagy bunko egysltalan. Attol meg leapolhatna szajjal,akart naponta is,azert meg o nem akarja maganak az orgazmust. Ez meg a feled viszonzott egyutterzes lenne. Mert te is nagyon egyutterzo vagy vele.

Szerintem ezt a kommentet olvastasd el vele.

N/34

2018. jan. 27. 00:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!