Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a bunkó, amiért lassan 6 hét szexmegvonás után feltettem egy szimpla, logikus kérdést?
Barátnőmnek meghalt az apja, azóta pedig nem hajlandó velem szexelni. Amikor legutóbb próbálkoztam, már kiabált velem, mint egy eszelős, pedig csak próbáltam benne vágyat kelteni.
Tudni kell, hogy rossz kapcsolata volt az apjával, évek óta csak rosszat hallottam róla, alig beszélt már vele, és többször mondott olyat 1-1 kisebb otthoni viszály után, hogy még egy kedves idegen is többet ér neki, mint az apja.
Ma már nem bírtam tovább, és felhoztam neki ezt, szembesítettem saját magával. Nem tudott semmit válaszolni, csak hebegett, habogott, és én lettem a bunkó. Miért vonja meg tőlem a szeretetet azért olyan dolog miatt, amihez nincs közöm?
Az összes barátnője támogatja ebben, egyik sem foglalkozott vele ennyit soha, de persze rögtön itt van valamelyik folyton, szinte versenyeznek, hogy melyik tud jobban vígasztalni. A barátnőm pedig fürdik ebben. Miért nem akkor volt neki ilyen fontos az apja, amikor élt?
Kicsit sem vagy bunkó. Nem normális ahogy viselkedik a csaj.
A sok álszent válaszolót meg jól lepontoztam. :D
20-as válaszolónak meg nagy pacsi!
Én is elvesztettem édesapámat. Hosszú szenvedés után.
Szóval, ha neked a szex fontosabb mint én, elküldenélek a jó fenébe.
Kérdezem, miért a barátnőknek kell vígasztalni és támogatást nyújtani a párodnak? Te hol voltál amikor szüksége volt rád? Mondjuk amikor bekövetkezett a halál eset. Nem lehet, hogy neki ez a baja? Hogy kb a hat hét alatt semmi támogatást nem kapott tőled? Max az álló f@r.kad látványát?
Szerintem természetes, hogy mindenki máshogy dolgozza fel az ilyen tragédiákat. A barátnőd nyilván nagyon szomorú, már esélye sem lesz rá,hogy rendezzék a kapcsolatot az apjával.
Nincs hangulata a szexre, te meg folyamatosan ostomoltad.
Meg kellett volna várni, hogy magától kezdeményezzen.
Ha ott lettél volna neki, meghallgattad volna, elmondhatta volna amit gondol, akkor lehet azóta már együtt is lettetek volna.
De hanem érted meg és erőlteted a szexszet, azzal semmit nem segítesz, sőt.
Nyilván azért panaszkodott annyit az apjára, mert fájt neki hogy nem normális a kapcsolatunk és mivel az apja meghalt, már esélye sincs arra, hogy ezt rendezze. Lehet hogy egy kis dráma királynő, de az is lehet hogy valódi krízishelyzetben van. Mi ezt nem tudjuk. De hogy te egy érzéketlen tuskó vagy, az látszik. És ebben semmi érzelmi manipulálás nincsen. Hat hét nem a világ, és ha te nem normálisan közelítesz felé, hanem kiosztod stb. akkor ne is számíts sokra. Neked milyen a viszonyod a szüleiddel? Mindig azok a gyerekek szidják a szüleiket akiknek a legjobban fáj hogy nincs közöttük normális kapcsolat. Ebbe gondolj bele.
Beszélgessetek el, kérdezd meg, hogy érzi magát, mi zajlik benne. Aztán meglátod, mit tegyél.
"kedves" 30-as. Ha jól látom ez az egyetlen válaszod volt ennél a kérdésnél és ez sem áll másból csak gyűlölködésből és személyeskedésből.
Szerintem inkább neked kellene magadba nézned, hogy ki itt a lelki nyomorék mert férfitól is undorító egy ilyen stílus, ha pedig nő vagy akkor te egymagad rosszabb vagy mint minden általad lelki nyomoréknak tartott ember itt az oldalon, összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!