Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben a párkapcsolati helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a párkapcsolati helyzetben ki mit tenne? (Szüzesség, szexmegvonás)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 20 éves fiú vagyok, volt már egy 4 éves kapcsolatom, most egy másfél éves kapcsolatban élek egy 20 éves lánnyal. Ez a lány nagyon vallásos és szüzességi fogadalma van, így még nem feküdt le velem lassan 2 év után. Már nagyon nehezen bírom, hiszen az előző barátnőmmel elég gyakran éltünk nemi életet. Ha más lány van a közelemben, általában flörtölök velük, van hogy többet is akarok. Volt már félrelépésem is ebben a kapcsolatban. Nekem ez így nagyon rossz, mert szeretem ezt a lányt, de melyik fiú szeret így élni kapcsolatban? Ti ezt hogy bírnátok? Mit kéne tennem?
2015. máj. 12. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagy normális, hogy még vele vagy.
2015. máj. 12. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
A lány korrekt volt veled, gondolom nem most derült ki, 2 év után, hogy szüzességet fogadott a házasságig. Elhiszem, hogy szereted, de a szex fontos, lány létemre biztos nem bírnám, ha a fiú szüzességet fogadott volna és sosem lennénk együtt. Addig nem is nevezném kapcsolatnak, kis tinik csinálnak ilyet, hogy csókolóznak, meg eljárnak helyekre, de felnőttek már nem... Dönts, hogy a szerelem erősebb, vagy hallgass a vágyaidra, mindkettő a részed, te érzed, hogy melyik erősebb benned. Bár ha már meg is csaltad, akkor totál értelmetlen az egész...
2015. máj. 12. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Elhiszem azt hogy vallásos, te meg szereted. Viszont ha összeházasodtok és nem működik közöttetek a szex akkor mit fogsz tenni?
2015. máj. 12. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Ki lehet bírni. Máshová kell hordani a tejet, ha érted a célzást.

Ez lenne az új világ modellje

1.Pár akivel együtt vagy, kiegészítitek egymást

és

2.Egy csaj akivel élvezed és be is jön külsőre.

MMindegy ez hosszú, meg le is kardoznak érte, mert manapság "hiszekegyben" van, ami egyáltalán nem értelmes dolog, de hát ez van.

2015. máj. 12. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Mond meg neki a tutit amugy en nem birtam volna 1 hónapig se
2015. máj. 12. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:

18:27

Én nem kardoskodnék, elfogadom, hogy valakinek bejön ez a fajta kapcsolati modell. Hiszen nem mindenki monogám típus. Ebben a helyzetben viszont a lány bízik a fiúban, a hűségében, a fiú pedig megcsalja ezeket az érzéseket, a bizalmat. Ez nem fair. És gondolom, ha a lány szüzességet fogadott, meg vallásos meg minden, nem ez lenne a legideálisabb számára.

Kérdező: nem illetek össze.

2015. máj. 12. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
9%
A monogámia nem tudom mennyire fentartható modell. A monogámia egyenes és kikerülhetetlen következménye a szakítás, válás. Túl sok a baj, ha mindent egy személyre teszel fel.
2015. máj. 12. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
En sem tudtam varni. A testem kivanta a kejt. De pl az iker lanytestverem utan a srac 4 evet vart es boldog hazassagban vannak. Igaz ok nem 20 evesen talalkoztak hanem 24...
2015. máj. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!