Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt GyK-n a legtöbb felhasználó azt a választ adja a párkapcsolati problémákra hogy hagyja ott, dobja ki, stb?
Ezek az emberek még nem hallottak a szerelemről?
Nem olyan könnyű csak úgy kidobni valakit, akit annyira szeretünk. (ha pl. nem megcsalásról vagy hasonlóról van szó)
Sajnos mindegy.
Bár sima válasz a kérdésedre ez: A többségnek még 1 kapcsolata sem volt.
De nézzük csak közelebbről: A legtöbben mikor probléma van máris építik fel a következőt vagyis a kidobás ilyenkor még mindig kegyesebb, mint mellébeszéléssel szakítás és utána 1 nappal később a szakító fél máris mással van. Egyrészt undorító az ilyen, másrészt nagyon sértő.
"Ezek az emberek még nem hallottak a szerelemről?"
Dehogynem, szerinted mi tette őket (minket) tönkre lelkileg? Tudod a szerelem olyan, mint az LSD. Van, aki az egekben érzi tőle magát, de néhányan pokolra szállásként élik meg, főleg a lefutását.
Mellesleg, már ne is haragudj, de amilyen debil kérdéseket írnak ki ide, szerintem jobb is lenne sokuknál, ha szétmennének, már csak az emberiség kedvéért, mert nem hiányzik még egy kretén a világra, amit az ilyenek a világra hoznának.
Nézd logikusa. Van egy barátnőd, akit megcsal a pasija. Mi az első reakciód? Dobd ki! (és az összes barátnője ezt fogja tanácsolni). Könnyű gyorsan ítéletet hozni, nem nekik kell elveszíteni majd életük párját, nem ők azok akiket a szakítás ugyanúgy meg fog viselni, mint a megcsalás. Lehet, hogy a srác simán megbánta, és megérdemelne egy kapcsolat még egy esélyt, mégis azt fogjátok mondani, hogy dobd ki. Mert az a logikus, mert az a kemény válasz erre az esetre...
A GYK-sok ugyanezt csinálják. A logikus választ adják meg, és nem ők fognak együtt élni a döntés súlyával.
Kérdező: én is így gondolom, pont azért nem szoktam a szakítást tanácsolni, azzal a kitétellel, hogy minden kapcsolat megmenthető, "amelyikben mindkét fél szerelmes még egymásban és még vonzódnak egymáshoz" ÉS MINDKETTŐ MEG AKARJA MENTENI.
Sok olyan van, hogy az egyik fél elmondja, hogy mi a probléma, tanácsolja neki az ember, hogy üljön le, beszéljen a párjával, és kiderül, hogy 2 éve folyamatosan kommunikálja a párjának a problémát, az meg magasról tesz rá. Na az ilyen kapcsolatok általában valóban nem menthetőek.
A változás sosem gyors, nem lehet egyik napról a másikra levetkőzni rossz szokásokat, de ha szereted, akkor kivárod, ha viszont bele sem kezd, akkor bármit is teszel, csak az időt húzod egy rossz kapcsolatban.
(7es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!