Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek h itt egyesek állandóan mások párkapcsolati és szexuális életében turkálnak?
Egyébként csak úgy tudatnám h ez marha idegesítő már mint a piszkált fél számára.
De ha tegyük fel a másik fél ennek tudná az okát azzal mi változna ?
Tudná azt h X aszexuális v nem kell neki kapcsolat a boldogsághoz v várja az igazit v válásos v meleg de titkolja.... (Érthető okból)
Alapvetően nem tök mind 1 ?
Fordítva az kb így nézne ki Te mért vagy hetero ? Mért nem vagy szűz ? Mikor imádkoztál utoljára ? ....
Fuuuu de nagy gondban lenének egyesek.
A kérdésedre a válasz az hogy a mások megosztják az egyesekkel itt a párkapcsolati és szexuális életüket.
Mert ugye ha mások nem tennének fel ebben a kategóriában kérdést egyesek nem tudnának vájkálni.
4. vagyok: akár az is lehet ebben a jó, hogy mások gondjaival mindig könnyebb foglalkozni, mint a sajátunkkal. külső szemlélőként mindig könnyebb ítéletet mondani, mint egyes helyzetekben szereplőként.
de én nem a saját gondjaim elől menekülök, én valóban élvezem, ha más emberek a bizalmukba avatnak. nem feltétlenül gyakorin, ez itt nem bizalmi kérdés, de úgy általában az életben. érdekel, hogyan élnek mások, hogyan gondolkodnak és milyen problémákkal szembesülnek. és ha tudok, segítek, ha nem tudok, akkor elgondolkodom rajta, hasonló helyzetben mit tennék. mondják, hogy okos ember tanul a hibáiból, de a bölcs embernek elég más emberek hibája is ehhez. na, ez az oldal erre pont tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!