Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm majd egy éven át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm majd egy éven át hazudott nekem, miért tette, egyszerűen ilyen a női psziché?

Figyelt kérdés

Elsősorban nők válaszát várnám, de írhatnak férfiak is akiknek hasonló tapasztalatuk volt.

Múlthéten volt egy vitánk. Leírom a történetet miből adódott.

A barátnőm szeret színházba járni, én nem.

Az elmúlt fél évben kétszer történt meg, hogy egy bizonyos barátnőjével lebeszélték a színházat, megvették a jegyet, majd a barátnője az utolsó pillanatban lemondta, és szükségmegoldásként én mentem el helyette.

A barátnőmék decemberben újra kitalálták, hogy elmennek színházba együtt. Elújságolta nekem a hírt, amire mondtam neki, hogy rendben szívem, ahogy akarod, viszont arra számíts, hogy többet én nem fogok beugrani az utolsó pillanatban a megbízhatatlan barátnőd helyett.

Hát mit ad isten, az előadás előtt másfél órával csörög a barátnője, hogy mégsem jó neki az este, nagyon sajnálja bla-bla..

És mielőtt bárki azt hinné, nem dacból mondtam neki nemet a helyettesítésre. Hanem azért, mert egy általános iskolai haverom legénybúcsúját tartottuk.. bár nem voltunk a legjobb haverok sosem, de a társaság közös, ezért hát nyilván nem fogom lemondani az utolsó pillanatban.

A csajom pórul járt, egyedül töltötte az estét..

Másnap délután felhozta a témát, hogy mélységesen csalódott bennem, és úgy érzi át kell értékelnie magában a kapcsolatunkat, hiszen nem számíthat rám.. ekkor közbevágtam, és mondtam, hogy egyrészt előre kijelentettem ha újra pofára ejt a barátnőd akkor nem fogok helyettesítőt játszani, másrészt pedig nekem programom volt, úgyhogy ne hisztizz.

Alig telt bele pár perc és könnybe lábadt szemekkel (tudni kell, hogy nagy színésznő) folytatta.. miszerint ő eldöntötte, nem képes egy hozzám hasonló önző férfi társaságában élni, mint amilyen én vagyok..

Önmagában az önző jelzőn akadtam fent, mert abszolút nem vagyok az. Persze kikérte magának, hogy megcáfolom szavait, és végül még azt is a pofámba vágta, hogy amúgy is egy szemét vagyok, és egyébként is jóval többet tesz a kapcsolatunkba, hiszen ő olyan dolgokat is megtesz értem amiket egyébként szívből gyűlöl. Kérdeztem tőle: Például mit? Válasza: Hát ő minden héten orálisan kielégít engem annak ellenére, hogy nem szereti, és ezzel csak nekem akar jót.

A kapcsolatunk elején mondtam neki, hogy én azt az orált szeretem amikor látom a nőn, hogy azért adja, mert ő is élvezi, és nem azért mert úgy gondolja ezzel boldoggá tenné a pasit. Tényleg nyomatékosítottam, hogy ha valamikor is lenne olyan dolog a szexben amihez nincs kedve, akkor egyszerűen ne tegye csak azért, hogy én jól érezzem magam, mert a frász kitör attól, ha nem "szívből jön" az amit ő ad nekem.

Ennek ellenére mégis pont az ellenkezőjét csinálta annak amit kértem tőle.. majd utólag pedig aljas módon a pofámba vágta.. úgy, hogy közben ő játszotta el, hogy számára mekkora élvezet az, ha kielégít engem. (ugyanis nem undorral csinálta..)

Őszintén mondom, hogy hányok ettől.. nekem ami a szívemen az a számon, s ezt elvárom a partneremtől is. Nálam a megfelelési kényszer nem pálya. Nekem nem kell a műmosoly!

Mondtam neki, hogy részemről megszűnt a bizalom felé, és kizártnak tartom, hogy folytatnám vele. Persze neki állt feljebb, hogy csak kihasználtam és egy önző alak vagyok, aki csak magára gondol...

2018. jan. 19. 18:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%

Nem is tudom mit gondolsz..

Nincs a nők szájában egy minicsikló, egy nőnek sem okoz testi élvezetet az orál. Lelkit igen, hisz azért csináljuk, hogy a másiknak jó legyen. Elvileg a szex is erről szól, de ezekszerint te azért dugsz, hogy neked jó legyen. Első önző pont.

Másodszor te kérdeztél rá, hogy pontosan mit is tesz érted, szóval képmutatás azt mondani, hogy a képedbe vágta.

Egy kalcsolat nagyrészt erről szól. Teszünk a másik boldogságáért, és örülünk neki, hogy boldog. Igen, olyan dolgokat is, amit egy idegenért nem tennénk meg. Kompromisszumokat kötünk, mert nincs 2 tökéletesen mindenben egyetértő/egyre vágyó ember. Nem csak szexben, hanem az életben is. Te a kedvéért 2x hajlandó voltál részt venni a hobbijában. Pedig nem okozott maga a tevékenység örömet, az ő boldogsága miatt tetted. Ő ugyanezért sz.pott lelkesen.

Ez nem képmutatás, ez szeretet.

Amikor engem dobtak, vagy én dobtam valakit, mindig felmerült bennem, mennyi mindent tettem én a másikért, vagy a másik értem. Mind tettekben, mind szavakban, mind anyagilag, érzelmileg, mindenhogy. Ez teljesen normális.

Szerintem nem vagy végletesen önző, a barátnőddel sincs gond. Valószínűleg ez borította a bilit, a sok szerinte önző húzásod gyűlt benne titokban(vagy kevésbé titokban) és emiatt akadt ki egy amúgy teljességgel érthetetlen apróságon.

Én minden ottlétemkor takarítottam az exemnél és kaját csináltam neki, mert folyton panaszkodott, hogy nincs energiája semmire munka után. Azért tettem a sok sz.rt, hogy boldog legyen, és nem panaszkodtam hozzá folyamatosan, hogy mennyire nehezemre esik, hanem jó képet vágtam.

Mikor szakítottunk én mondtam neki, hogy mennyi mindent tettem érte(mert közölte, hogy keveset adok a kapcsolatba), és ő is hozzámvágta, hogy minek csináltam, ha sosem kért rá, azt hitte én élvezem.

Tudom, hogy sosem hitte, mert nem volt hülye. Ahogy te sem vagy. Biztosan tudod, hogy nem okoz testi örömöt a sz.pás senkinek, pont annyira nem, mint a főzés. Az összes örömöt az okozza, hogy a párunk örül, hogy megtettük érte. És ez teljesen rendben van. Nem is ér fel kínzással, nagyrészt semleges, de ha nem lennének férfiak, egy nő sem csinálná hobbiból egy dildón, mert semmilyen örömet nem okoz maga a tevékenység.

2018. jan. 19. 20:08
 22/23 A kérdező kommentje:

21-es

Köszi a választ. Örülök, hogy ezt leírtad, bár nem értek veled egyet sok dologban. De mint vélemény, és mint eltérő nézőpont hasznos.

Volt két nimfo barátnőm, és mindkettőnek óriási élvezetet okozott ha a szájába veheti. Azt a beleélést ahogy ők csinálták.. hát.. ha az nem élvezet/megszállottság volt a részükről, akkor nem tudom mi más lett volna.

Szép dolog amiről te írsz, viszont lehet a fordított világban élek, ugyanis számomra ez a szintű önzetlenség amit egy kapcsolatban "átélsz a másik javára", már inkább fojtó semmint pozitív. Tényleg úgy érzem, hogy megfojt a szeretetével az önzetlenségével, és teljesen alárendeli magát az én boldogságomnak.. és ez nekem tényleg nem tetszik. Igenis legyenek olyan dolgai amik nekem nem tetszenek, de csinálja tovább mert őt ez érdekli, mert ő ezt szereti.. és ne érdekelje, hogy nekem ez nem tetszik. Élje csak a saját életét, amit előttem élt. Attól mert együtt vagyunk, ne változzon meg, hanem maradjon ugyanaz a nő aki a kapcsolat előtt volt, hiszen, ha mindent felad értem/ az én boldogságomért, akkor egy teljesen más nővé fog válni, egy olyan nővé akibe én sosem szerettem bele/ akit sosem akartam, hogy párom legyen.

2018. jan. 19. 21:36
 23/23 anonim ***** válasza:

Gondolod előtted sosem sz.pott?

Egyébként ezt a részét megértem, de fontos a mérték. Gondolom nem annyira undorodik a szpástól, mint amennyire neked örömet okoz.

Ezért tette meg. Ha nagyon nehezére esett volna, mert a gondolattól is rosszul lesz, akkor elhiheted, hogy sosem kapta volna be.

Ugyanígy a hobbikkal. Látod a színházas hobbiját nem volt hajlandó feladni, ezért is akadt ki.

Szerintem jól csinálta és olyan volt, amilyet szerettél volna. Bizonyos dolgokon(amikhez kevésbé ragaszkodott) hajlandó volt változtatni, de más dolgokat nem adott fel, hogy neked megfeleljen, sőt,feléd is voltak hasonló elvárásai, amiknek az elején te pusztán szeretetből megfeleltél. 2 alkalommal színházaztál érte, pedig nem szereted a színházat. Aztán, mikor az színházundor fontosabb lett számodra, mint a lány öröme, hogy elmentél vele, nem mentèl többet.

Ez a normális. Bizonyos dolgokban az emberek hajlandók kompromisszumot kötni a másik öröméért, bizonyos dolgokban pedig nem. És ezek mindig változnak, attól függően, hogy érzi magát az ember. Hol kevesebbet engedünk, hol többet. Hol egyik dologban, hol másikban.

Biztos nála is eljött volna az az időszak, amikor egyszerűen nem akart volna szpni azért, hogy örülj. Aztán lehet változott volna. Már sosem tudjuk meg.

A leírtakból nekem te sem tűnsz túl önzőnek, a barátnőd sem túl simulékonynak. Csak épp olyan helyzetbe kerültetek, mikor épp fontosabbak voltatok több téren magatoknak, mint a másik nektek. Van ilyen, teljesen rendben van. Lehet már sosem változott volna a helyzet..

2018. jan. 20. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!