Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti szakítanátok azért a barátnőtökkel mert egyszerűen képtelen elmenni?
attól függ, hogy pontosan hogyan nyilvánul meg, mármint mi az oka és hogyan reagálja le...
azért próbálkoznék amilyen módon csak lehet, hogy sikerüljön...
de ha ő beletörődne és nem is vágyna rá az baromira nem tetszene...vagy ha emiatt nem is akarna együtt lenni, vagy rossz lenne a hangulata...
szóval sok dologtól függ ez...
24F
Akkor kizárt, hogy mindent megpróbáltál. Próbáld máskép! :-)
Szerintem a nők eiatt nem szakítanak. Amivel én speciel nem értek egyet.
Vén róka(nő)
De most te akarsz szakítani azért mert nem tud elélvezni?
Ha ő nem akar szakítani azért mert TE nem tudod kielégíteni, akkor téged miért zavar, hogy nincs orgazmusa?
Úristen férfilogika, méghogy a nők a hülyék...
Ha nem tud elmenni, akkor annyira csak nem élvezi a szexet... Lehet hogy ideges/feszült szex közben, vagy tényleg valamit nem jól csináltok... Elég nedves szex közben? Kívánja veled a szexet, vagy csak belemegy hogy neked jó legyen? Próbáljatok ki új pózokat, szex közben az ujjaddal izgasd a csiklóját stb. Nem hiszem el, hogy egy csaj egyáltalán, egyszer sem tud elmenni...
Egyébként szerintem ez nem ok a szakításra, de mindenki másképp gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!