Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ti szakítanátok azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti szakítanátok azért a barátnőtökkel mert egyszerűen képtelen elmenni?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 21. 13:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

A nők ca egyharmadánál van ilyen probléma. Ha egyébként élvezi a szexet miért szakítana/szakítanál.

30/f

2017. ápr. 21. 13:43
 12/25 Szergej55 ***** válasza:
91%
A nők jó részének nincs orgazmusa. Ne feltétlenül a kérdezőn követeljétek ezt vissza, mert a női önbizalomhiány és rossz önbecsülés ezerszer gyakrabban oka az anorgazmiának, mint a partner impotenciája az ágyban.
2017. ápr. 21. 13:50
 13/25 A kérdező kommentje:
mondom mindent próbáltam már én is utánaolvastam de a barátnőm parázik hogy emiatt szakítok majd vele mert engem ez zavar...hiába mondom neki hogy nekem csak az a fontos hogy neki jó legyen
2017. ápr. 21. 13:54
 14/25 anonim ***** válasza:
14%
Igen.
2017. ápr. 21. 14:12
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

Tessék ezt a két dolgot végre elfogadni!

1. A nők akkor is tudják élvezni és szeretni a szexet, ha nincs konkrétan orgazmusuk. Attól még lehet a szex nagyon jó érzés. (Képelj el remek masszázst. Akkor se élvezel el, mégis nagyon jó dolog, és szereted. Hasonlóképpen.)

2. Vannak nők, akik képtelenek orgazmusa. Lehet lelki vagy testi oka, teljesen mindegy. Se magának, se vibrátorral, se máshogy nem tudja elérni az orgazmust. Teljesen felesleges, hogy ezért tapossa valaki a kérdezőt.

Kérdező: tök igaza van a barátnődnek, hogy el fogod hagyni emiatt, elvégre ezt is akarod. Nagyon sok pasi (nem férfi!) gondolkodik még ugyanígy.

Ennek hála az lesz, hogy a barátnőd elkezdi színlelni az orgazmust, hogy neked jó legyen. Akkor is, ha neki nem jó. Így szépen, lassan tényleg az lesz a vége, hogy a szex csak kényszer, és nem esik jól neki.

Az neked jobb lenne?

Jobb azt hinni, mekkora király vagy az ágyban, miközben a csajnak fáj vagy nem érez semmit? Ennyire a férfiegóról szól a szex?

Örülj neki, hogy el meri ezt mondani neked őszintén, ahelyett, hogy lezavar egy Oscar-díjas alakítást.

2017. ápr. 21. 14:12
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Na de nem képes, tehát maszturbálással sem vagy szex közben nincs.

Velem is elhitették ám, hogy nem vagyok képes. Már egy gyereken is túl voltam, mire ...

2017. ápr. 21. 15:16
 17/25 anonim ***** válasza:
88%

Minden egészséges nő képes az orgazmusra.

Én a pasimmal szakítanék ha végképp nem menne.

N32

2017. ápr. 21. 15:26
 18/25 A kérdező kommentje:
azt mondja, mikor magának csinálja megy...
2017. ápr. 21. 15:33
 19/25 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy csinálja magának előtted és figyeld meg a technikáját. Esetleg amikor már nagyon közel van, fejezd be te neki.
2017. ápr. 21. 15:49
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugye vágod, hogy a nem képes rá-t kizáthatjuk? Már kérdeuzték: csikló sem? Orálisan sem?
2017. ápr. 21. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!