Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok ezért a barátnőtökkel?
Nő vagyok. Én is szoktam ilyen csillapíthatatlan lenni. Mindig ugyanaz az oka: nem volt elég jó az ágyban a partnerem. Ezen azért gondolkozz el, mert egy nő, ha úgy rendesen meg van rakva, akkor nem bír ennyit.
És nem az a jó szex, amikor két csók után bevágod neki, és 3 erős mozdulattal kiabálva elmész. Egy nőt fel kell izgatni rendesen, és akkor már elég a 2 mozdulat is, hogy robbanjon :)
28N
Ilyenkor úgy meg köll prücskölni a nőt, hogy a füle is ketté álljon!
Jól írja az előző, gyönge férfinek nem való nő, csak ha az frigid.
Van egy ilyen betegség is, csak mondom. Közel sem csak akkor van ez ha nem tud kielégülni. Sőt, öngerjesztő a folyamat.
Te meg kikészülsz tőle.
igazi nimfó kerüljön el messzire,kiéhezett puncival nincs bajom viszont,volt már nimfó csajjal kapcsolatom
az beteg! és első két nap még vicces,de utána nem.
egyébként eszembe sem jutna eszembe füvet vágni meg kocsit szerelni de kedves ha még óvna is a nagy melegbe :D
de borotválkozás közben elhesegetném mint a vadlegyet (:
Nő vagyok, de a barátomnak volt nimfomán nője. Azt mondta, hogy nyilván egy darabig izgi, de utána már gáz, hogy igazából aludni sem tud normálisan. ... Szóval ha nekem túl sok, vagy túl kevés lenne, akkor váltanék.
Kérdés, hogy hányszor vagytok együtt hetente?
Szerintem napi egy (maximum!!! Én belehalnék, de tegyük fel...) normális, és heti egy (ebbe is belehalnék, de máshogy) is az. E között a kettő között széles a skála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!